Yarın kesin geliyor mu regl? Valla heyecanlı bir süreçYarın regl günüm salı günü tedavim başlıyor nasıl heyecanlıyım anlatamam kalbim pıt pıt atıyor
Ben de dün transfer oldum bugün 2.günüm inşallah hepimizin tutar beklemek zor biraz,dr bana transferden sonra dedi ki embriyo transferinden sonra yarım saat içerisinde tutunuyor eğer tutacaksa dediTransferimin 5. Günü bugün canım,yani hastalık falan beni de biraz germisti ama çokta önemli değil zaten hapşırmak öksürmek gibi aksiyonlar zarar vermiyormuş embriyoya öyle söyledi asistan .için rahat olsun sakinleş sende biraz
5 aralık test günü verdiler erken gebelik testi yapayım mı yapmayayım mı yada kaçıncı gün yapsam daha iyi olurBen de dün transfer oldum bugün 2.günüm inşallah hepimizin tutar beklemek zor biraz,dr bana transferden sonra dedi ki embriyo transferinden sonra yarım saat içerisinde tutunuyor eğer tutacaksa dedi
Ya aslında süreçler kolay geçiyor, beni şişkinlik biraz zorladı. O da sayılmaz :) atlatınca unutuyorsun hepsini. Hemen transfer olmaması da çok iyi oldu, psikolojimi toparladım resmen, yedim içtim gezdim kuaföre gittim kısacası kendime zaman ayırdım. Bana çok iyi geldi o kadar stresten sonra, iyi hissedebilmeyi özlemişimŞu opu vs sürecini atlatsam biraz rahatlarim heralde sonrasi kolay
Ben de dun transfer oldum5 aralık test günü verdiler erken gebelik testi yapayım mı yapmayayım mı yada kaçıncı gün yapsam daha iyi olur
Ayın 5ine test günü verdiler zaten o güne kadar beklerim heralde,ilk transferim yaş 39 biraz heyecan yapıyorum haliyle ☺Canım inan herkeste farklı işliyor anladığım kadarıyla bu test muhabbeti.negative görüp kanda pozitive görende var 5. Gününde erken gebelik testi de positive görüp kanda positive görende..kaset teste positive görüp kanda negative görende..olasılık çok anlayacağın..bence stres yapman gereken paranoyaya baglayacagin o zaman dilimini kaliteli geçir..Ve kaset test değil de 9 u 10 u gibi sağlık ocağında yada hastanede kan testi yaptır..2 gün sonra yine yaptirirsin en azından kesinleşir. Ama yok ben dayanamam diyorsan buradan bir arkadaş liste yapmıştı,transfer sonrasında hamilelik öğrenme oranları güne göre..oraya bakıp yine kan testi ver 2 gün arayla
Hayirlisi olsunAyın 5ine test günü verdiler zaten o güne kadar beklerim heralde,ilk transferim yaş 39 biraz heyecan yapıyorum haliyle ☺
5.gün embriyosu,p.tesi opu oldu c.tesi de transfer,5ine kadar beklemem heralde 2si yada 3ü test veririmBen de dun transfer oldumSizin 3.gun embriyosu muydu, bana 3 aralik dediler test gunu icin. Ondan merak ettim :)
Aynı gün transfer olmuşuz inşallah bekleyen herkes pozitif haberler alır mutlu oluruzHayirlisi olsunGuzel haberler alirsiniz insallah
Ya benim transferim daha olmadı ama bugüne kadar her zaman en ufak belirtide test yapıyordum, kutu kutu test tükettim, hep hüsran. Şimdi diyorum ki şu süreçte transferden sonra totem yapıp test yapmayayım, evde test kalmadı şuan zaten, almayayım diyorum. İnşallah bu irademi korurumAyın 5ine test günü verdiler zaten o güne kadar beklerim heralde,ilk transferim yaş 39 biraz heyecan yapıyorum haliyle ☺
Insan doğası gereği merak ediyor haliyle inşallah evde test yapmadan dayanabilirim diye düşünüyorum,inşallah sizinde transferiniz gerçekleşir ve pozitif sonuçlar alırsınızYa benim transferim daha olmadı ama bugüne kadar her zaman en ufak belirtide test yapıyordum, kutu kutu test tükettim, hep hüsran. Şimdi diyorum ki şu süreçte transferden sonra totem yapıp test yapmayayım, evde test kalmadı şuan zaten, almayayım diyorum. İnşallah bu irademi korurum
Bacaklarim üşüyor ve ağrım var kesin gelecek saati bile şaşmaz emin ol öğleden sonra bizimleYarın kesin geliyor mu regl? Valla heyecanlı bir süreç
Bazen kafamda çok büyütüyorum ama bazen de diyorum en fazla 14 günlük iğneler ilaçlar olacak bir günde yumurtalar toplanacak sonra da transfer için bekleyeceğiz sakinleşeceğizYa aslında süreçler kolay geçiyor, beni şişkinlik biraz zorladı. O da sayılmaz :) atlatınca unutuyorsun hepsini. Hemen transfer olmaması da çok iyi oldu, psikolojimi toparladım resmen, yedim içtim gezdim kuaföre gittim kısacası kendime zaman ayırdım. Bana çok iyi geldi o kadar stresten sonra, iyi hissedebilmeyi özlemişim
Insallah aminAynı gün transfer olmuşuz inşallah bekleyen herkes pozitif haberler alır mutlu oluruz
Valla ben daha tedaviye başlamadan stresliyim eşimi darliyorum bu süreçte senden destek bekliyorum diyeKızlar nasılsıniz ? her aşama mi stresli olur ya? yarın embrilog arayacak . inşallah embriyolar 5.gune gider stresten mahvoldum
Transfer olacak mı bu ay5. Güne gitsin demiş doktorum o yüzden dondurmamislar yarın 11 de arayacaklar nasıl uyuyacam bilmiyorum
ay hadi bakalım. Aldın mı randevunu?Bacaklarim üşüyor ve ağrım var kesin gelecek saati bile şaşmaz emin ol öğleden sonra bizimle
Benim ki de ayın 2 sinde ..Seni anlıyorum, hepimiz anlıyoruz emin ol ,korku,kaygı, heyecan bu aşamalarda bolca hissedilen duygular..Allah hepimizin yardımcısı olsun..Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin, kimseye ozendirmesin inşallahAyın 5ine test günü verdiler zaten o güne kadar beklerim heralde,ilk transferim yaş 39 biraz heyecan yapıyorum haliyle ☺
Pespeseyiz desenize..2 Aralık ben 3 Aralık sen 5 Aralık Nevaa ..insallah pespese güzel haberler alırızBen de dun transfer oldumSizin 3.gun embriyosu muydu, bana 3 aralik dediler test gunu icin. Ondan merak ettim :)