- 5 Kasım 2024
- 104
- 75
- 28
Aslında için hiç rahat etmeyecek biliyor musun bende senin gibi diyordum . Test günüm hamile olduğumu öğrendim sonra iki gün sonra tekrar ver dediler . İki gün geçmedi . Çok şükür şimdi sonucum yine beklediğimiz gibi oldu . Haftaya cuma için randevu verdi . Şimdide Allahım kese oluştumuyu düşüyoruz sonra kalp atışı için bekleyeceğiz derkeeeenn heeep bir tarafımız böyle buruk kalıyorInsallahhhh öyle olur . Dr evet hamilesin kesin diyene kadar içim rahat etmiycek sanırım:))
Yani 9 günlük bir embriyonuz var içerde.İnşallah güzel güzel tutunur da güzeller güzeli bi bebek olur3. Gün
Allah'ım tez zamanda nasip etsinKızlar bugün görümcem beni aradı. Tedaviden falan haberi yok. Rüyasında beni görmüş beşik vardı yatağının yanında içinde bebek vardı herkes bebeği seviyordu diyor. Birileri de diyormuş bebekle ilgileneceğiniz azıcık kızla da ilgilenin öyle gerçek gibi çok güzel anlattı gözlerim doldu çok tuhaf oldum
Benim kan devirim 17 çıkmış doktor kimyasal da olabilir sevinmeye fırsat olmadiAllah'ım tez zamanda nasip etsin
Ay evetYani 9 günlük bir embriyonuz var içerde.İnşallah güzel güzel tutunur da güzeller güzeli bi bebek olurçok heyecanlı
İlk kan mi canım üzülme moralini bozma neden kimyasal olsun yükselir Allah'ın izniyleBenim kan devirim 17 çıkmış doktor kimyasal da olabilir sevinmeye fırsat olmadi
Maşallah evet pozitif,Kızlar benim 8. Günüm kan testi verdim dayanamayıp 47 çıktı hamileyim sanırım değil mi
Kötüyü düşünme 100 çıksa da sevinme diyecektiBenim kan devirim 17 çıkmış doktor kimyasal da olabilir sevinmeye fırsat olmadi
Evet ilk kanİlk kan mi canım üzülme moralini bozma neden kimyasal olsun yükselir Allah'ın izniyle
İnşallah yukselirKötüyü düşünme 100 çıksa da sevinme diyecektionlar için artış önemli canım
Maşallah gözünüzaydın inşallah sağlıkla ilerlerEvet ilk kan
Amin canım inşallah ireller 3 gün emriyosuMaşallah gözünüzaydın inşallah sağlıkla ilerlerKaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün
Ayyyyy tahmin edebiliyorum :) hayırlısı ya . En azından negatif sonuçla başlamamış olucaz bu da bi guzellikAslında için hiç rahat etmeyecek biliyor musun bende senin gibi diyordum . Test günüm hamile olduğumu öğrendim sonra iki gün sonra tekrar ver dediler . İki gün geçmedi . Çok şükür şimdi sonucum yine beklediğimiz gibi oldu . Haftaya cuma için randevu verdi . Şimdide Allahım kese oluştumuyu düşüyoruz sonra kalp atışı için bekleyeceğiz derkeeeenn heeep bir tarafımız böyle buruk kalıyor
Elhamdürillah çok şükür hamd olsunAyyyyy tahmin edebiliyorum :) hayırlısı ya . En azından negatif sonuçla başlamamış olucaz bu da bi guzellik