KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Insallahhhh öyle olur . Dr evet hamilesin kesin diyene kadar içim rahat etmiycek sanırım:))
Aslında için hiç rahat etmeyecek biliyor musun bende senin gibi diyordum . Test günüm hamile olduğumu öğrendim sonra iki gün sonra tekrar ver dediler . İki gün geçmedi . Çok şükür şimdi sonucum yine beklediğimiz gibi oldu . Haftaya cuma için randevu verdi . Şimdide Allahım kese oluştumuyu düşüyoruz sonra kalp atışı için bekleyeceğiz derkeeeenn heeep bir tarafımız böyle buruk kalıyor

Kızlar bugün görümcem beni aradı. Tedaviden falan haberi yok. Rüyasında beni görmüş beşik vardı yatağının yanında içinde bebek vardı herkes bebeği seviyordu diyor. Birileri de diyormuş bebekle ilgileneceğiniz azıcık kızla da ilgilenin öyle gerçek gibi çok güzel anlattı gözlerim doldu çok tuhaf oldum

Allah'ım tez zamanda nasip etsin

Ayyyyy tahmin edebiliyorum :) hayırlısı ya . En azından negatif sonuçla başlamamış olucaz bu da bi guzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…