KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

4.denemeye kadar araştırma yaptınız mı neden tutmadığı ile ilgili
Embriyolar 5. Gün iyi kalite
Eşimde sperm sorunu yok.
Bende bir sorun yok, rahim olması gerektigi gibi olması gerektiği kalınlıkta.
Doktorlar zate şundan dolayı olmadı diyemiyorlar.
Benim bir doğumum var, bu rahim daha önce çocuk taşıdı yani.
Ama olmayınca olmuyor.

Benimki de ne kadar çok yumurta o kadar şans diyor o beni geriyor açıkçası
Canım tabiki ne kadar çok yumurta o kadar seçenek demek.
Bunun icin doktor ve yöntemi çok önemli.
Benim ilk denemede 4 yumurta toplandı 1 tane 3. Güne gitti.
İkinci denemede başka doktorda 19 yumurta toplandı 8 tane 5. Güne gitti.
Bende gebelik elde edilmedi hicbirinde o ayrı konu

Adet günü yapılan ultrosonda da yumurta sayın böyle miydi canım

Bende bu sabah transfer oldum Allah hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin.bende alsam mı acaba erken gebelik testi karar veremedim.test yaparsam kendimi daha çok strese mi sokarım diye,kan testi gününü mu beklesem acaba
Ay biliyorum heyecanlı ama bence yapmayın bekleyin tutun kendinizi net sonuç almak daha sağlıklı transfer aşaması anestezisiz mi oluyor ağrı oluyor mu nasıl oluyor acaba

Hakkınızdaki hayır evlada kavusmak olsun saglıcakla kolaylıkla ınsaallah canımm

Tabi herşey kısmet ne güzel zaten bir çocuğunuz varmış keşke ikinci çocuk için vücudunuza bu kadar hormon kimyasal almasanız

Herkese merhaba, bir süredir bu başlığı takip ediyorum. Regl olunca kayıt olup hikayemi paylaşmak istedim:) 29 yaş, iki yıldır deneme, iki aşılama, bende tespit edilen bir şey yok, eşimde tespit edilen bir şey yok. Allah nasip ederse tedaviye başlayacağız. Regl olana kadar düşünmüyordum ve çok rahattım ama bu akşam olunca birden bu sürece başlayacağım için çok heyecanlandım, aynı zamanda da çok endişeliyim. Umarım hepimizin hakkında en hayırlısı olur

Insallah sizin icin de dua edecegim

Benimki de ne kadar çok yumurta o kadar şans diyor o beni geriyor açıkçası
Ya tabii ki saglikli yumurtaniz olmasi ve onlarin beklendigi sekilde dollenmesi transfer sirasinda secim sansini vs artiriyordur. Ama bence bunlari dusunmemeye calisin. Bazi arkadaslar yaziyor, 1.gun taze embriyosu tutanlar var, tek embriyo ile gebelik haberi alanlar var veya 5aa ile pozitifi gormeyen de var. Insan hep olumsuzu dusunuyor ama her turlu ornek mevcut. Belki sizinki de bu sekilde duydugumuz olumlu haberlerden biri olacak kim bilir

Hayirlisi olsun

İnşallah canım benim

Ay biliyorum heyecanlı ama bence yapmayın bekleyin tutun kendinizi net sonuç almak daha sağlıklı transfer aşaması anestezisiz mi oluyor ağrı oluyor mu nasıl oluyor acaba
Transfer anestezisiz oluyor ağrı olmuyor aslında sadece içine birşey yerleştiriyor ozaman biraz acı oluyor ama çok değil en kolayı transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…