- 31 Ağustos 2012
- 21.797
- 35.097
Embriyolar 5. Gün iyi kalite4.denemeye kadar araştırma yaptınız mı neden tutmadığı ile ilgili
Hayırlarla pozitif sonuclara gitsin bu heyecanlı başlangıc canımmHanımlar günaydın bugün 5. Gün ve gece test yaptım sizce test ne diyor
@memurhanim canım sende bak bakimEki Görüntüle 3508496
Buda beklemiş şimdiki hali
Eki Görüntüle 3508497
Canım tabiki ne kadar çok yumurta o kadar seçenek demek.Benimki de ne kadar çok yumurta o kadar şans diyor o beni geriyor açıkçası
Adet günü yapılan ultrosonda da yumurta sayın böyle miydi canımCanım tabiki ne kadar çok yumurta o kadar seçenek demek.
Bunun icin doktor ve yöntemi çok önemli.
Benim ilk denemede 4 yumurta toplandı 1 tane 3. Güne gitti.
İkinci denemede başka doktorda 19 yumurta toplandı 8 tane 5. Güne gitti.
Bende gebelik elde edilmedi hicbirinde o ayrı konu
Ay biliyorum heyecanlı ama bence yapmayın bekleyin tutun kendinizi net sonuç almak daha sağlıklıBende bu sabah transfer oldum Allah hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin.bende alsam mı acaba erken gebelik testi karar veremedim.test yaparsam kendimi daha çok strese mi sokarım diye,kan testi gününü mu beklesem acaba
Hakkınızdaki hayır evlada kavusmak olsun saglıcakla kolaylıkla ınsaallah canımmSimdi hastaneden cikiyorum. Hem 3.gun hem de 5.gun transfer edeceklerdi, 3.gun embriyom da 5.gune gidip blasta ulasmis. Yani 2 tane blasta gitmis embriyom suan icimdeBana tutunmalarini bekliyorum Tam enjekte ederken de gordum boyle firt diye kayip gittiler ayni hizla rahmime de tutunurlar insallah. Test gunum 3 Aralik
%100 nar suyu vardı dimesin o içilebilir ama her şeyin fazlası zarardır sonucta konsantre bir icecek tuketilmiş oluyor fazla da icmemekte fayda var meyve-sebze sularini kendisini tuketmek daha faydalı olurYorumunuz var mi arkadaslar?
Tabi herşey kısmet ne güzel zaten bir çocuğunuz varmış keşke ikinci çocuk için vücudunuza bu kadar hormon kimyasal almasanızEmbriyolar 5. Gün iyi kalite
Eşimde sperm sorunu yok.
Bende bir sorun yok, rahim olması gerektigi gibi olması gerektiği kalınlıkta.
Doktorlar zate şundan dolayı olmadı diyemiyorlar.
Benim bir doğumum var, bu rahim daha önce çocuk taşıdı yani.
Ama olmayınca olmuyor.
Yani gunde 1 bardak icsem herhalde fazla tuketmis olmam%100 nar suyu vardı dimesin o içilebilir ama her şeyin fazlası zarardır sonucta konsantre bir icecek tuketilmiş oluyor fazla da icmemekte fayda var meyve-sebze sularini kendisini tuketmek daha faydalı olur
Amin insallahHakkınızdaki hayır evlada kavusmak olsun saglıcakla kolaylıkla ınsaallah canımm
Insallah sizin icin de dua edecegimTeşekkür ederim inşallah sizin de burdan ikiz haberlerinizi alırızbenim korktuğum transfer anı geçen yıl bu vakitler taze transfer olmuştum yumurta toplandı 2gün sonra transfer baya acı cekmistim şimdi o anları hatırlayınca korku oluştu hepsi ayrı dert düsün düsün acaba cözülürmü acaba tek embriyo tutarmı Allah yardım etsin herkese banada
Ya tabii ki saglikli yumurtaniz olmasi ve onlarin beklendigi sekilde dollenmesi transfer sirasinda secim sansini vs artiriyordur. Ama bence bunlari dusunmemeye calisin. Bazi arkadaslar yaziyor, 1.gun taze embriyosu tutanlar var, tek embriyo ile gebelik haberi alanlar var veya 5aa ile pozitifi gormeyen de var. Insan hep olumsuzu dusunuyor ama her turlu ornek mevcut. Belki sizinki de bu sekilde duydugumuz olumlu haberlerden biri olacak kim bilirBenimki de ne kadar çok yumurta o kadar şans diyor o beni geriyor açıkçası
Evet anestezisiz oluyor benim pek bir agrim olmadi.Ay biliyorum heyecanlı ama bence yapmayın bekleyin tutun kendinizi net sonuç almak daha sağlıklıtransfer aşaması anestezisiz mi oluyor ağrı oluyor mu nasıl oluyor acaba
Hayirlisi olsunHerkese merhaba, bir süredir bu başlığı takip ediyorum. Regl olunca kayıt olup hikayemi paylaşmak istedim:) 29 yaş, iki yıldır deneme, iki aşılama, bende tespit edilen bir şey yok, eşimde tespit edilen bir şey yok. Allah nasip ederse tedaviye başlayacağız. Regl olana kadar düşünmüyordum ve çok rahattım ama bu akşam olunca birden bu sürece başlayacağım için çok heyecanlandım, aynı zamanda da çok endişeliyim. Umarım hepimizin hakkında en hayırlısı olur
İnşallah canım benimYa tabii ki saglikli yumurtaniz olmasi ve onlarin beklendigi sekilde dollenmesi transfer sirasinda secim sansini vs artiriyordur. Ama bence bunlari dusunmemeye calisin. Bazi arkadaslar yaziyor, 1.gun taze embriyosu tutanlar var, tek embriyo ile gebelik haberi alanlar var veya 5aa ile pozitifi gormeyen de var. Insan hep olumsuzu dusunuyor ama her turlu ornek mevcut. Belki sizinki de bu sekilde duydugumuz olumlu haberlerden biri olacak kim bilir
Transfer anestezisiz oluyor ağrı olmuyor aslında sadece içine birşey yerleştiriyor ozaman biraz acı oluyor ama çok değil en kolayı transferAy biliyorum heyecanlı ama bence yapmayın bekleyin tutun kendinizi net sonuç almak daha sağlıklıtransfer aşaması anestezisiz mi oluyor ağrı oluyor mu nasıl oluyor acaba