- 19 Aralık 2023
- 283
- 104
- 29
Hayır dondurulmuş var iki tane daha onlar trasfer edilecek kısmet olursaMerhaba yeni embriyo transferi mi yoksa sıfırdan mi başlayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır dondurulmuş var iki tane daha onlar trasfer edilecek kısmet olursaMerhaba yeni embriyo transferi mi yoksa sıfırdan mi başlayacak
Sizin peki ilk denemeniz mi ?Evet en çok da psikolojik boyutu çok korkutuyor beni ama daha da ertelemek istemiyorum erteledikce gözümde büyüyor hayırlısı olsun tabiki
Hayırlısıyla güzel haberleri alırsınız inşallahHayır dondurulmuş var iki tane daha onlar trasfer edilecek kısmet olursa
Evet benim ilk denemem olacak 20 gün il dışında olacağım dönünce başlayacağım süreceSizin peki ilk denemeniz mi ?
Sizde güzel haberleri alırsınız inşallah ilk denemenizde vajinal yada idrar yolu enfeksiyonu olmamaya dikkat edin yoksa tedavi sureciniz uzayabilir tutmama ihtimali bile olabilir enfeksiyon durumundaEvet benim ilk denemem olacak 20 gün il dışında olacağım dönünce başlayacağım sürece
Teşekkür ederim. Tedavi sürecinde enfeksiyona yatkınlık mi oluyor ?Sizde güzel haberleri alırsınız inşallah ilk denemenizde vajinal yada idrar yolu enfeksiyonu olmamaya dikkat edin yoksa tedavi sureciniz uzayabilir tutmama ihtimali bile olabilir enfeksiyon durumunda
Malesef ki çünkü sürekli alttan muayene oluyorsunuz fitiller falan derken vajinanın ph degeri bozuluyor bozulunca enfeksiyona açık hale geliyor malesef ki o yüzden söyledim dikkatli olmakta fayda varTeşekkür ederim. Tedavi sürecinde enfeksiyona yatkınlık mi oluyor ?
Tocbikcim tedavin başladı mıMerhaba! Arkadaşlar 21nci gün progesteton kan tahlilim 8.18 çıktı. Bugün itibari ile doktorum 20 adet gonapeptyl iğne yazdı bugün ilk iğneyi göbekten vurdum. Hayırlısı olur inşallah
Evet canım başladım inşallah iyi olur bütün testler iyi sorunsuzTocbikcim tedavin başladı mı
Yaa ne güzel maşallah. İnşallah tüm süreçler takir takir ilerler hiçbir problem yaşamazsin dualarimjz seninle ilk tedaviye başlayan sen oldun sürecinden bizi de haberdar et çok güzel sorunsuz ilerler inşallahEvet canım başladım inşallah iyi olur bütün testler iyi sorunsuz
İnşallah ziya hoca çok ilgili iğnelerle devam dedi adetin 2nci günü yeniden gideceğiz süreç başladı
Çok teşekkür ederim inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz Allah hepimizin yardımcısı olsunnYaa ne güzel maşallah. İnşallah tüm süreçler takir takir ilerler hiçbir problem yaşamazsin dualarimjz seninle ilk tedaviye başlayan sen oldun sürecinden bizi de haberdar et çok güzel sorunsuz ilerler inşallah
İnşallah canım Allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin hakkımızda hayırlısı olur inşallahHerkese merhaba rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah benim de ilk denemem olacak inşallah.agustos ayında histereskopi oldum.suan 2.reglimi bekliyorum.reglin 3.gunu gel iğnelerini alırsın vs dedi doktorum.ilk olduğu için süreci bilmiyorum. Eşimde azospermi var ameliyat oldu.donduruldu.surecim böyle.hakkimizda hayırlısı olsun inşallah rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin
Merhabalar. Tedaviye ne zaman başlayacaksiniz listeye ekleyelimHerkese merhaba rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah benim de ilk denemem olacak inşallah.agustos ayında histereskopi oldum.suan 2.reglimi bekliyorum.reglin 3.gunu gel iğnelerini alırsın vs dedi doktorum.ilk olduğu için süreci bilmiyorum. Eşimde azospermi var ameliyat oldu.donduruldu.surecim böyle.hakkimizda hayırlısı olsun inşallah rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende aylardır aşırı araştırma yapıyorum ama aylardır vardığım sonuç tedavi öncesi yapilan hazırlık çok işe yaramıyor tedavi sürecinde biraz profesyonel olmak gerekiyor sanırımMerhaba herkese. Bende Allah nasip ederse kasım 15 de tedaviye başlayacağım. Biraz heyecan biraz korku var. Bu süreçte neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum
Bende aşırı heyecanlıyım inşallah çok güzel geçer süreçlerimiz ne kadar süredir deniyorsunzMerhaba herkese. Bende Allah nasip ederse kasım 15 de tedaviye başlayacağım. Biraz heyecan biraz korku var. Bu süreçte neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum
Merhabalar. Tedaviye ne zaman başlayacaksiniz listeye ekleyelim