Hayırlı olsun bebeğiniz sanurfada nerde yaptırdınız acaba bende olsa verirdim inanınArkadaşlar elinde 400lük oksopar olan varmı ilaçlar çok pahalı sigortamız yok yeşil karta başvurduk ama alana kadar uzın sürer hamileyim ve doktor kullanman şart dedi elinde olan varsa karşı ödemeli alırım şanlıurfadayım duacınız olurum ACİLL
bahceci tüp bebek merkezi aytaç hocaAnkara’da
ankarada nerde tedavi gördünüz hangi klinik
Bahçeciden memnunmusunuzbahceci tüp bebek merkezi aytaç hocabahv
Gunaydinn hayırlı olsunn , erken geldi biraz bana ama bugün kaçıncı gününde canım? Kaç mm olmuş ki yumurtalarKızlar günaydın kontrol e gittim geldim 8 yumurta vardı iyi durumda diğerleri kalitesizll ve geriden gelenler vardı bugün çatlatma iğnesi olacağım sanırım kan verdim
Hepsinin boyutu farklıydı bayağı saydı daGunaydinn hayırlı olsunn , erken geldi biraz bana ama bugün kaçıncı gününde canım? Kaç mm olmuş ki yumurtalar
Canım benim normal gebeliğimde tüm gebeliğim boyunca siyah akıntım olmuştu bence bir sorun yokkızlar, vajinal fitil koyarken elime siyah yumuşak akıntı gibi bişey geldi. 5. haftasındayım gebeliğin, tedirgin oldum böyle bi durum yaşayan var mı
Kaç mm olmuş yumurtalar söyledi mi doktor? Birde bugün kaçıncı günün senin. Bende kan verdikten 2 gün sonra çatlatma iğnesi vurmuştum.Kızlar günaydın kontrol e gittim geldim 8 yumurta vardı iyi durumda diğerleri kalitesizll ve geriden gelenler vardı bugün çatlatma iğnesi olacağım sanırım kan verdim
ay içimi ferahlattınız, bi an çok korktumCanım benim normal gebeliğimde tüm gebeliğim boyunca siyah akıntım olmuştu bence bir sorun yok
Meydan hastanesi yaşar hocadan yaptırdıkHayırlı olsun bebeğiniz sanurfada nerde yaptırdınız acaba bende olsa verirdim inanın
bence bahcecinin laborotuvarı çok iyi ben başka merkezlerde de tedavi oldum .malesef tüp bebekte hastaneler bizi müsteri gibi görüyor. çok para odaklılar .ben genel olarak memnunum kızıma bahceci sayesinde kavuştum çok şükür şimdide kardeşi olacak inanıyorum .Rabbim nasip edecekBahçeciden memnunmusunuz
Kuzu naptin hazirmisinKaç mm olmuş yumurtalar söyledi mi doktor? Birde bugün kaçıncı günün senin. Bende kan verdikten 2 gün sonra çatlatma iğnesi vurmuştum.
Şuan kahvaltımı yapıyorum biraz heyecanlı ve çokça mutluyumKuzu naptin hazirmisin
Bebişimi aldım geldim Allah’ın izniyle kuzum
Hayirlisi olsun, pozitif haberleri alalimBebişimi aldım geldim Allah’ın izniyle kuzum
İnşallah canımHayirlisi olsun, pozitif haberleri alalim
Kaliteleriyle ilgili bir şey söylemişler miydi acaba size? Benim yumurtalarım toplandı 5. Güne gitmelerini bekliyoruz. Dün 3. gündü doktorla konuştuk kaliteli görünmüyorlar 5. güne gidenlerin durumuna göre tekrar konuşuruz dedi bize2 tane 5.gun embriyosuydu :)