KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hayırlı olsun bebeğiniz sanurfada nerde yaptırdınız acaba bende olsa verirdim inanın

Kızlar günaydın kontrol e gittim geldim 8 yumurta vardı iyi durumda diğerleri kalitesizll ve geriden gelenler vardı bugün çatlatma iğnesi olacağım sanırım kan verdim
Gunaydinn hayırlı olsunn , erken geldi biraz bana ama bugün kaçıncı gününde canım? Kaç mm olmuş ki yumurtalar

kızlar, vajinal fitil koyarken elime siyah yumuşak akıntı gibi bişey geldi. 5. haftasındayım gebeliğin, tedirgin oldum böyle bi durum yaşayan var mı

Kızlar günaydın kontrol e gittim geldim 8 yumurta vardı iyi durumda diğerleri kalitesizll ve geriden gelenler vardı bugün çatlatma iğnesi olacağım sanırım kan verdim
Kaç mm olmuş yumurtalar söyledi mi doktor? Birde bugün kaçıncı günün senin. Bende kan verdikten 2 gün sonra çatlatma iğnesi vurmuştum.

Bahçeciden memnunmusunuz
bence bahcecinin laborotuvarı çok iyi ben başka merkezlerde de tedavi oldum .malesef tüp bebekte hastaneler bizi müsteri gibi görüyor. çok para odaklılar .ben genel olarak memnunum kızıma bahceci sayesinde kavuştum çok şükür şimdide kardeşi olacak inanıyorum .Rabbim nasip edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…