- 12 Mart 2019
- 14.479
- 33.795
Benim ki 5aa 3aa transferi oldu.Kızlar benim 5. Gün embriyolarım 4 tanesi 4 aa 1 tanesi 4bc siz kendi embriyolarınızın kalitesini biliyor musunuz? Bide aranızda hiç Ngs yaptıran oldu mu
Benim 4bb mis transfer esnasında embriyolog söyledi iyi kalitede demişti ama araştırınca bb olanlar değilde AA olanla kaliteli oluyormuşKızlar benim 5. Gün embriyolarım 4 tanesi 4 aa 1 tanesi 4bc siz kendi embriyolarınızın kalitesini biliyor musunuz? Bide aranızda hiç Ngs yaptıran oldu mu
Benimkiler yarın belli olacak dün konuştuğumuzda doktor çok da iyi kalitede görünmüyorlar dedi bakalım bekliyoruz yarın akşam öğrenince buradayımKızlar benim 5. Gün embriyolarım 4 tanesi 4 aa 1 tanesi 4bc siz kendi embriyolarınızın kalitesini biliyor musunuz? Bide aranızda hiç Ngs yaptıran oldu mu
Anladım teşekkür ederim canım. Zaman hızlı geçiyor gerçekten ben gruba ilk baktigim da regl bekliyordunCanım ben gnal f toplamda 8 gün kullandım 175 ten. Aslında benim çok aşırı ağrım olmadı biliyor musun kasık ağrım çok fazla olmadı sadece bir gün çok aşırı oldu. Ama bu ilaç galiba o rahim bölgesini ve çevresini kastırdığı için benim de bağırsaklarımı kazdırmış ben zaten çok çabuk kabız olan biriyim. Çok affedersin böyle kendimi kabız gibi hissettiğim için aslında kabız değilim ama o bölgeler hassas olduğu için kabız gibi bir his uyandırdı ben de o yüzden tuvalette çok vakit geçirdim. Tuvalette çok vakit geçirmek de makat hassasiyetine sebep oluyormuş o yüzden benim makat ağrım çok oldu affedersin tuvaletimi yaparken çok ağrı çektim günlerce benim makat ağrım oldu ve hala makat ağrım devam ediyor. Aslında bu ilacın yan etkisi değil de benim biraz bilinçsizliğimden gelişen bir durum. Şu anda daha iyiyim çok şükür
O köftedendirAnladım teşekkür ederim canım. Zaman hızlı geçiyor gerçekten ben gruba ilk baktigim da regl bekliyordunBana 225 başlandı bugün 3.gun ama biraz huzursuzluk var icerde tanımlayamıyorum da gaz da var sanki ama mercimekli kofte yemem de tetiklemis olabilirim diye düşünüyorum
Haha inşallahO köftedendir
Teşekkür ederim amin inşallahHayirlisi olsun, saglikli bir hamilelik olsun her ikiniz icin de :)
İnşallah herkes için dua ediyorumBölünmüş olabilirmi çok heycanliymis inşallah bende böyle tatlı heyecanlara girerim hayırlısı ile
İlk zamanlar bende de tanımlayamadığım bir sancı oluyordu. Gaz desem değil sanki başka birşeydi. Opuya kadar göbeğim zaten resmen hamile göbeği gibiydiAnladım teşekkür ederim canım. Zaman hızlı geçiyor gerçekten ben gruba ilk baktigim da regl bekliyordunBana 225 başlandı bugün 3.gun ama biraz huzursuzluk var icerde tanımlayamıyorum da gaz da var sanki ama mercimekli kofte yemem de tetiklemis olabilirim diye düşünüyorum
Dinleniyor musun canım ben bugün mutfağa wcye gidip gelme dışında hep yattımİlk zamanlar bende de tanımlayamadığım bir sancı oluyordu. Gaz desem değil sanki başka birşeydi. Opuya kadar göbeğim zaten resmen hamile göbeği gibiydiopudan sonra eski haline dönmedi ama o çok şişkinlik gitmişti tabi
Arkadaşlar benim negatif sonuclandi baştan biliyordum adet gibi hep hissettim bugün hatta arttı acilde yaptırdım bu akşam maalesef 0 değer daha yapicak maddi gücüm kalmadı bekleyenler için dua edicemİnşallah herkes için dua ediyorum
Valla 3:30 saatlik araba yolculuğunu yeni bitirdik anca girebildik eve. Şuan yaydım kendimi koltuğa. Doktora sordum yolculukla ilgili sıkıntı olur mu diye olmaz dedi. Ona güvenerek çıktık yola. 2 gün dinlenmemi istedi. Sonra normal hayata devam dedi. Acaba o 2 günde mi tutuyor tutacaksaDinleniyor musun canım ben bugün mutfağa wcye gidip gelme dışında hep yattım
Genellikle ilk 2-3 gun icinde tutundugu yaziyor internette ama bazisi da transferden sonra yarim saat falan diyor. Ikincisi bana biraz ekstrem geliyor ama bilemedim. Bugunu saymadan bir 2-3 belki 4 gun cok zorlamayin kendiniziValla 3:30 saatlik araba yolculuğunu yeni bitirdik anca girebildik eve. Şuan yaydım kendimi koltuğa. Doktora sordum yolculukla ilgili sıkıntı olur mu diye olmaz dedi. Ona güvenerek çıktık yola. 2 gün dinlenmemi istedi. Sonra normal hayata devam dedi. Acaba o 2 günde mi tutuyor tutacaksa
Evet bana da öyle söyledi doktorum cumartesi normal hayatına dönebilirsin dedi 3 gün olabildiğince dinlen evde yürüyüşler yap dediValla 3:30 saatlik araba yolculuğunu yeni bitirdik anca girebildik eve. Şuan yaydım kendimi koltuğa. Doktora sordum yolculukla ilgili sıkıntı olur mu diye olmaz dedi. Ona güvenerek çıktık yola. 2 gün dinlenmemi istedi. Sonra normal hayata devam dedi. Acaba o 2 günde mi tutuyor tutacaksa
Ben şimdiden çok sıkıldım bile yatmaktan alışık değilimGenellikle ilk 2-3 gun icinde tutundugu yaziyor internette ama bazisi da transferden sonra yarim saat falan diyor. Ikincisi bana biraz ekstrem geliyor ama bilemedim. Bugunu saymadan bir 2-3 belki 4 gun cok zorlamayin kendinizi
Zaten bebişlerimizin tutunacağı varsa sıkı sıkı tutunurlarGenellikle ilk 2-3 gun icinde tutundugu yaziyor internette ama bazisi da transferden sonra yarim saat falan diyor. Ikincisi bana biraz ekstrem geliyor ama bilemedim. Bugunu saymadan bir 2-3 belki 4 gun cok zorlamayin kendinizi
Bunları düşünüp bir müddet işe gitmeme kararı aldım. Allahtan aile işletmesi de izinle ilgili sorun olmuyor. Progestan fitil verdi mi sana doktor?Evet bana da öyle söyledi doktorum cumartesi normal hayatına dönebilirsin dedi 3 gün olabildiğince dinlen evde yürüyüşler yap dedi
Haha evet ben de o surede butun dizileri ve programlarin saatlerini ezberlemistim. Hangi kanalda ne var hahahhaBen şimdiden çok sıkıldım bile yatmaktan alışık değilim
Yok canım prolutex iğnesi yeterli dediZaten bebişlerimizin tutunacağı varsa sıkı sıkı tutunurlarki inanıyorum bizi üzmeyeceklerine.
Bunları düşünüp bir müddet işe gitmeme kararı aldım. Allahtan aile işletmesi de izinle ilgili sorun olmuyor. Progestan fitil verdi mi sana doktor?
Ben de bugün öyle oldum yarın devam edicem sabah kuşağınaHaha evet ben de o surede butun dizileri ve programlarin saatlerini ezberlemistim. Hangi kanalda ne var hahahha
Değil mi kesinlikle tutarsa em kötü kalite de tutarBenim ki 5aa 3aa transferi oldu.
Kaliteye takılma daha önceki gebeliklerim 3bc ile olmuştu.
Genetikli transferde oldum pgt yapıldı 5aa 1. Kalite embriyo idi ama tutmamıştı nasip bu işler.