KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar benim 5. Gün embriyolarım 4 tanesi 4 aa 1 tanesi 4bc siz kendi embriyolarınızın kalitesini biliyor musunuz? Bide aranızda hiç Ngs yaptıran oldu mu
Benim ki 5aa 3aa transferi oldu.
Kaliteye takılma daha önceki gebeliklerim 3bc ile olmuştu.
Genetikli transferde oldum pgt yapıldı 5aa 1. Kalite embriyo idi ama tutmamıştı nasip bu işler.

Kızlar benim 5. Gün embriyolarım 4 tanesi 4 aa 1 tanesi 4bc siz kendi embriyolarınızın kalitesini biliyor musunuz? Bide aranızda hiç Ngs yaptıran oldu mu
Benim 4bb mis transfer esnasında embriyolog söyledi iyi kalitede demişti ama araştırınca bb olanlar değilde AA olanla kaliteli oluyormuş

Benimkiler yarın belli olacak dün konuştuğumuzda doktor çok da iyi kalitede görünmüyorlar dedi bakalım bekliyoruz yarın akşam öğrenince buradayım

Anladım teşekkür ederim canım. Zaman hızlı geçiyor gerçekten ben gruba ilk baktigim da regl bekliyordun Bana 225 başlandı bugün 3.gun ama biraz huzursuzluk var icerde tanımlayamıyorum da gaz da var sanki ama mercimekli kofte yemem de tetiklemis olabilirim diye düşünüyorum

O köftedendir

İlk zamanlar bende de tanımlayamadığım bir sancı oluyordu. Gaz desem değil sanki başka birşeydi. Opuya kadar göbeğim zaten resmen hamile göbeği gibiydi opudan sonra eski haline dönmedi ama o çok şişkinlik gitmişti tabi

Dinleniyor musun canım ben bugün mutfağa wcye gidip gelme dışında hep yattım

İnşallah herkes için dua ediyorum
Arkadaşlar benim negatif sonuclandi baştan biliyordum adet gibi hep hissettim bugün hatta arttı acilde yaptırdım bu akşam maalesef 0 değer daha yapicak maddi gücüm kalmadı bekleyenler için dua edicem hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah kendinize iyi bakın

Dinleniyor musun canım ben bugün mutfağa wcye gidip gelme dışında hep yattım
Valla 3:30 saatlik araba yolculuğunu yeni bitirdik anca girebildik eve. Şuan yaydım kendimi koltuğa. Doktora sordum yolculukla ilgili sıkıntı olur mu diye olmaz dedi. Ona güvenerek çıktık yola. 2 gün dinlenmemi istedi. Sonra normal hayata devam dedi. Acaba o 2 günde mi tutuyor tutacaksa

Genellikle ilk 2-3 gun icinde tutundugu yaziyor internette ama bazisi da transferden sonra yarim saat falan diyor. Ikincisi bana biraz ekstrem geliyor ama bilemedim. Bugunu saymadan bir 2-3 belki 4 gun cok zorlamayin kendinizi

Evet bana da öyle söyledi doktorum cumartesi normal hayatına dönebilirsin dedi 3 gün olabildiğince dinlen evde yürüyüşler yap dedi

Genellikle ilk 2-3 gun icinde tutundugu yaziyor internette ama bazisi da transferden sonra yarim saat falan diyor. Ikincisi bana biraz ekstrem geliyor ama bilemedim. Bugunu saymadan bir 2-3 belki 4 gun cok zorlamayin kendinizi
Zaten bebişlerimizin tutunacağı varsa sıkı sıkı tutunurlar ki inanıyorum bizi üzmeyeceklerine.
Evet bana da öyle söyledi doktorum cumartesi normal hayatına dönebilirsin dedi 3 gün olabildiğince dinlen evde yürüyüşler yap dedi
Bunları düşünüp bir müddet işe gitmeme kararı aldım. Allahtan aile işletmesi de izinle ilgili sorun olmuyor. Progestan fitil verdi mi sana doktor?

Yok canım prolutex iğnesi yeterli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…