Ayy çok heyecanli yaa su gibi geçsin inşallah güzel haberler bekliyoruzŞimdi aradılar yarın 3:15 de transferim olacak
Yaa hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsjnnKizlaar cikmis cikmis HCG degerim 70
Ayyyyy maşallah maşallahKizlaar cikmis cikmis HCG degerim 70
Hayırlı olsun canımAy doktoruma da yazdim daha cevap yazmadi ama negatif olunca 5in altinda cikiyordu biliyorum. Ay inanamiyorum ya. Doktorum da tamam desin hamilesin bi rahatlayayim.
Teşekkür ederim evet dinlerim rahatlatırHadi hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah
Hergün Meryem suresi dinle ben hep öyle yaptım
İnşallah canım burada bekleyen ve bu duyguyu tatmak isteyen herkes için en güzeli en hayırlısı olsun inşallahAyy çok heyecanli yaa su gibi geçsin inşallah güzel haberler bekliyoruz
6 denemenin 6 sında da bu korkular oldu canımTeşekkür ederim evet dinlerim rahatlatırtransfer sonrası çok tedirgin olduk yalnız bir şey olacak diye yatıp uzanayım diyorum, ama bunun da faydası olmaz biliyorum ne önerirsin canım bu tedirginlikten nasıl kurtulurum? Bir de kabız olma korkusu sardı beni
Hayırlı olsun canım çok mutlu oldum gerçektenAy hamile miyim simdi ben nolur biri bir sey söylesin. ay elim ayagim bosaldi.
Ayyy çok mutluyum gerçekten çok dua ettim sana inşallah bizde haber veririz ama umudum kalmadı benim adet ağrısı var bendeAySimdi napiyoruz 2 gun sonra artis var mi diye bir daha mi kan veriyoruz?
Allah razı olsun hepsine dikkat ederim arkadaşım çok sağol6 denemenin 6 sında da bu korkular oldu canım
Ben ilk iki gün hemen hemen yattım yürüyüş yapıp yattım çünkü ilk 2-3 günde tutunuyor tutucaksa bugün ve yarını bol istirahatli geçir.
Yatmadan kefir iç activia yoğurt hergün bol meyve kuru kayısı filan yiceksin.
Ben halen yatmadan 1 kaşık zeytinyağ ve kefir içiyorum kabızlık için.
Eğer kabız olacagını anlarsan hemen doktoruna yaz söylemedilerse duphalac surup al dicek ona başlarsın
bence opu transferden daha kolay, hissetmiyorsunuz hiç :)Takı vs herşey çıkıyor mu ay ben bu opudan korkuyorum yaa
İnşallah canım bol salata zeytinyağı ekle menülerine faydasını görürsünAllah razı olsun hepsine dikkat ederim arkadaşım çok sağoltecrübeden yararlanmak lazım kefir ve kuru kayısıyı beslenmeme ekledim evet bakalım inşallah işe yarar
Ay tesekkur ederimYaşasın yaşasıntebrik ediyorum çokça. Sağlıkla artsın değerin. Valla bugün için bu haberi almak inanılmaz moral oldu banada.
Ay insallah degerlerim de guzelce artar, sevincimiz devam eder
Insallah ben de sizler icin dua ediyorum, insallah guzel haberlerle gelAyyy çok mutluyum gerçekten çok dua ettim sana inşallah bizde haber veririz ama umudum kalmadı benim adet ağrısı var bende
Tesekkur ederimHayırlı olsun canım
Tesekkur ederim insallah saglikla degerlerim de artarAyyyyy maşallah maşallahhayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al transferden sonra neler yaptın ya ben çok tedirgin oldum nedense
Amin insallah hepimizinYaa hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsjnn
Benim 2 embriyo transferi olmustu. Daha once 2 basarisiz denemem oldugu icin. Biri 5.gun, digeri de 3.gundu ama onu da cozup bekletmislerdi o da 5.gune ulasmisti. Yani uzun uzun yazdim ama aslinda 2 tane 5.gunluk koymuslardi.Evet kuzum iki gün sonra bida bakneler yaptın transferden sonra kaçıncı gün embriyosuydu anlat bize