Canım inşallah değerin artar belki ikiside tutmuştur daha yeni geç döllenmiş olabilir hayırlısı olsun ne güzel teker teker güzel haberler geliyorBenim 2 embriyo transferi olmustu. Daha once 2 basarisiz denemem oldugu icin. Biri 5.gun, digeri de 3.gundu ama onu da cozup bekletmislerdi o da 5.gune ulasmisti. Yani uzun uzun yazdim ama aslinda 2 tane 5.gunluk koymuslardi.
Ben transferden sonra kendimi is manasinda hic yormadim, yani doktor agir kaldirma vs demisti ona ozellikle dikkat etmeye calistim. Transfer gunu ve sonraki gun de dahil biraz dinlenmeye calistim. Hareketi ev icinde yaptim, havalar birden soguyunca disari da cikmadim usurum belki diye. Onun disinda faydasi olmuyordur belki ama ben denememis olmak istemedim, icimde suphe kalsin istemedim. Her gun sabah haslanmis yumurta, avokado, nar suyu kahvaltida yedim ictim. Gun icinde de kabak cekirdegi veya ceviz gibi kuruyemisler yedim, bazen 1 bardak sade soda ictim. Cips, biskuvi, asitli seyler hic yemedim. Filtre kahve bol sutle bazen ictim. Bazen de acik cay ictim. Bitki cayi hic icmedim. Yanlis hatirlamiyorsam dusa da ya 4. ya da 5.gun girdimBoyle seyler yapmaya calistim hangisinin faydasi oldu bilmiyorum tabii
InsallahCanım inşallah değerin artar belki ikiside tutmuştur daha yeni geç döllenmiş olabilir hayırlısı olsun ne güzel teker teker güzel haberler geliyorbenim Perşembe günü test günüm korku var içimde 5 6 7 gün testler negatif çıkınca bugün testte almadım nasip kısmet biliyorum maddi manevi insan bitiyor dua ederseniz sevinirim
Allahim ne guxel haber çok iyi hayırla sağlıkla jet hızıyla ilerledin valla bence yine ayşin hanım yapar başka doktor sanmiyorum hwrseyinle simdi ayşin hanım ilgilenirCanım aradılar yarın 3:15 de transferim yapılacak.
Aa tamam o zaman bende kullanıp öyle gideyim. İnşallah embriyon sana sıkıca tutunur
Canım benim çok sağolAllahim ne guxel haber çok iyi hayırla sağlıkla jet hızıyla ilerledin valla bence yine ayşin hanım yapar başka doktor sanmiyorum hwrseyinle simdi ayşin hanım ilgilenir
Ah canımn hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuyduKizlaar cikmis cikmis HCG degerim 70
2 tane 5.gun embriyosuydu :)Ah canımn hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu
Guzel bir transfer olsun, guzel haberler alalim insallahCanım benim çok sağolay zaman durdu yine
Tek tutunmuş belli ki annesi2 tane 5.gun embriyosuydu :)
Evet bana da tek gibi geldi, sukur buna daTek tutunmuş belli ki annesisen 2 gün sonra kanı ver bakalım
İnşallah canım haber ver onudaEvet bana da tek gibi geldi, sukur buna daInsallah artis devam eder
Ayy yeni gördüm hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağıniza almak nasip olsun çok sevindimAy hamile miyim simdi ben nolur biri bir sey söylesin. ay elim ayagim bosaldi.
Cok tesekkur ederim insallah. insallah artis da istenen gibi olurAyy yeni gördüm hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağıniza almak nasip olsun çok sevindim
İnşallah canım umarım güzel artış ve sağlıklı gebeligin olsun duam seninleCok tesekkur ederim insallah. insallah artis da istenen gibi olur
Ankara’da9 yıllık evliyim ilk 2 yıl bebek düşünmedik gezelim tozalım dedik :) Hayatımın en eğlenceli anlarıydı... 3. Yılımızda hadi deneyelim dedik bir ay iki ay üç altı ay derken yok olmuyor.. hoop ben hemen hastaneye pko var ama gebeliğe engel değil denildi . Eşimin kontrollerinde spermin cok az ve hareketsiz olduğunu öğrendik dünya başımıza yıkıldı o an. Tabi eşim tedaviyi kabul etmedi doğal ürünler denedi ballar macunlar doğal olur umudu vardı bir yıl da öyle kaybettik.Artık müdahale ettim ilk hemen trabzon medicalparka gittik ama bence yanlış bir seçimdi ilk 4 deneme orda oldu arka negatifler....hüzünler hayal kırıklığıankaraya tayin oldum birde burda deneyelim dedim Rabbim nasip etti ankarada ilk denemede kavuştum öyküme . geçen yıl dondurulmuş embriyo transferi oldum negatif. Şimdi sil baştan tekrar ve belki de son kez tedaviye başlayacağım. Rabbim yine nasip eder inşalah kızıma bir kardeşş. O kaadar tecrübe edindim ki bu sürecte kader de ne varsa o oluyor biz sadece doktorlara güvenip Rabbimize sığınacağız..
ankarada nerde tedavi gördünüz hangi klinik9 yıllık evliyim ilk 2 yıl bebek düşünmedik gezelim tozalım dedik :) Hayatımın en eğlenceli anlarıydı... 3. Yılımızda hadi deneyelim dedik bir ay iki ay üç altı ay derken yok olmuyor.. hoop ben hemen hastaneye pko var ama gebeliğe engel değil denildi . Eşimin kontrollerinde spermin cok az ve hareketsiz olduğunu öğrendik dünya başımıza yıkıldı o an. Tabi eşim tedaviyi kabul etmedi doğal ürünler denedi ballar macunlar doğal olur umudu vardı bir yıl da öyle kaybettik.Artık müdahale ettim ilk hemen trabzon medicalparka gittik ama bence yanlış bir seçimdi ilk 4 deneme orda oldu arka negatifler....hüzünler hayal kırıklığıankaraya tayin oldum birde burda deneyelim dedim Rabbim nasip etti ankarada ilk denemede kavuştum öyküme . geçen yıl dondurulmuş embriyo transferi oldum negatif. Şimdi sil baştan tekrar ve belki de son kez tedaviye başlayacağım. Rabbim yine nasip eder inşalah kızıma bir kardeşş. O kaadar tecrübe edindim ki bu sürecte kader de ne varsa o oluyor biz sadece doktorlara güvenip Rabbimize sığınacağız..
Bana hep öğlen saatinde yaptırdılar igneleri saat 13.00 da . Bana sen seç saatini demediler yaniKızlar bugün iğnenin 2. Günündeyim. İğne saatini 18.00 ayarladım. Eşimin evde olduğu saat. Tüm süreci benimle birlikte yaşamasini istiyorum diğer türlü çok yalnız hissediyorum
Bu saatten sonra değişmez sanmıyorum canım az da olsa bir değer çıksaydı belki derdim,benim belirtim yoktu sadece adet ağrısı gibi kasık ağrım vardı.bir tane dondurulmuş embriyom var birkaç ay sonra onu denerim heralde,bu süreç de bekleyen isteyen herkese pozitif sonuç almanızı dilerim.insan test yapmaya cesaret edemiyor haklısın Allahım inşallah sana pozitif sonuç versin dualarım bekleyen bütün arkadaşlarımaÜzüldüm ama daha günün var benimde 5 cesaret edip gidip yapamıyorum gerçi belli sonuç evde 3 tane test negatif çıktı kısmet arkadaşım inşallah 2 güne değişir senin hangi belirtiler vardı
Ben gürgen klinikte tedavi görüyorum, memnunummAnkara’da
ankarada nerde tedavi gördünüz hangi klinik
Bana da seçtirdiler. Ne zaman istersen başla ama hep aynı saat olsun ona dikkat et dediler sadeceBana hep öğlen saatinde yaptırdılar igneleri saat 13.00 da . Bana sen seç saatini demediler yani
Allah razı olsun canım benim belirtimde seninki ile aynı adet ağrısı ve şişkinlik gaz umudum yok senin gibi benim hiç yumurta kalmadı son kalan yumurtaydi onu denedim herşey kısmet canım üzülme inşallah tez vakitte olur seninki ve bekleyen herkesinkiBu saatten sonra değişmez sanmıyorum canım az da olsa bir değer çıksaydı belki derdim,benim belirtim yoktu sadece adet ağrısı gibi kasık ağrım vardı.bir tane dondurulmuş embriyom var birkaç ay sonra onu denerim heralde,bu süreç de bekleyen isteyen herkese pozitif sonuç almanızı dilerim.insan test yapmaya cesaret edemiyor haklısın Allahım inşallah sana pozitif sonuç versin dualarım bekleyen bütün arkadaşlarıma