KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Canım inşallah değerin artar belki ikiside tutmuştur daha yeni geç döllenmiş olabilir hayırlısı olsun ne güzel teker teker güzel haberler geliyor benim Perşembe günü test günüm korku var içimde 5 6 7 gün testler negatif çıkınca bugün testte almadım nasip kısmet biliyorum maddi manevi insan bitiyor dua ederseniz sevinirim

Insallah Insallah sizin degeriniz de pozitif cikar burada hep birlikte seviniriz, dua edecegim size de

Ankara’da
ankarada nerde tedavi gördünüz hangi klinik

Üzüldüm ama daha günün var benimde 5 cesaret edip gidip yapamıyorum gerçi belli sonuç evde 3 tane test negatif çıktı kısmet arkadaşım inşallah 2 güne değişir senin hangi belirtiler vardı
Bu saatten sonra değişmez sanmıyorum canım az da olsa bir değer çıksaydı belki derdim,benim belirtim yoktu sadece adet ağrısı gibi kasık ağrım vardı.bir tane dondurulmuş embriyom var birkaç ay sonra onu denerim heralde,bu süreç de bekleyen isteyen herkese pozitif sonuç almanızı dilerim.insan test yapmaya cesaret edemiyor haklısın Allahım inşallah sana pozitif sonuç versin dualarım bekleyen bütün arkadaşlarıma

Arkadaşlar elinde 400lük oksopar olan varmı ilaçlar çok pahalı sigortamız yok yeşil karta başvurduk ama alana kadar uzın sürer hamileyim ve doktor kullanman şart dedi elinde olan varsa karşı ödemeli alırım şanlıurfadayım duacınız olurum ACİLL

Allah razı olsun canım benim belirtimde seninki ile aynı adet ağrısı ve şişkinlik gaz umudum yok senin gibi benim hiç yumurta kalmadı son kalan yumurtaydi onu denedim herşey kısmet canım üzülme inşallah tez vakitte olur seninki ve bekleyen herkesinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…