Sımsıkı tutunsun bebişin sana inşallahBebişimi aldım geldim Allah’ın izniyle kuzum
İnşallah ikimizinde sımsıkı tutunsun kuzum haber ver çıktıktan sonra dualarım seninleSımsıkı tutunsun bebişin sana inşallah
Bol şans su gibi geçsin inşallahSımsıkı tutunsun bebişin sana inşallah
Her gittiğimde kan veriyorum e2 ve progesteron bakılıyor. 21 20 17 18 13 e kadar çok saydı da 13 civarı olanlar bosmus sanırımKaç mm olmuş yumurtalar söyledi mi doktor? Birde bugün kaçıncı günün senin. Bende kan verdikten 2 gün sonra çatlatma iğnesi vurmuştum.
Iyi kalitede hamilelik bekliyorum bu embriyolardan demisti. Ama harf vs gibi detaylarini sormadim. Ben tedbir amacli ya 5e giderken hepsi bozulursa endisesiyle 2 tane 3.gune dondurulmasini istemistik kalanlar 5e gitmeye calismisti. Harfine kalitesine vs gore mutlaka bir olcude etkiliyordur ama burada okuyoruz herkesin farkli kalitede farkli gunlerde tecrubeleri var pozitif anlamda. Sizinki de pozitif olur insallahKaliteleriyle ilgili bir şey söylemişler miydi acaba size? Benim yumurtalarım toplandı 5. Güne gitmelerini bekliyoruz. Dün 3. gündü doktorla konuştuk kaliteli görünmüyorlar 5. güne gidenlerin durumuna göre tekrar konuşuruz dedi bize
boş dolu olduğu muyanede belli olmaz canım opudan sora 1 gün sonra embrilolglar arayıp söylülor. Sağlıklı kaliteli yumurtaların olur inşallahHer gittiğimde kan veriyorum e2 ve progesteron bakılıyor. 21 20 17 18 13 e kadar çok saydı da 13 civarı olanlar bosmus sanırım
Amin bana da öyle harf falan söylemedi hatta embriyolog da değilim ama göre göre alıştığımız kadarıyla kalitesiz görünüyorlar şimdilik 5. Güne kalanlara bakarız tekrar haberleşiriz dedi bizim için de zaman durdu 5. Güne kadarIyi kalitede hamilelik bekliyorum bu embriyolardan demisti. Ama harf vs gibi detaylarini sormadim. Ben tedbir amacli ya 5e giderken hepsi bozulursa endisesiyle 2 tane 3.gune dondurulmasini istemistik kalanlar 5e gitmeye calismisti. Harfine kalitesine vs gore mutlaka bir olcude etkiliyordur ama burada okuyoruz herkesin farkli kalitede farkli gunlerde tecrubeleri var pozitif anlamda. Sizinki de pozitif olur insallah
Ayy inşallah canım ben de bahcecide yaptırdım geçen yıl Diyarbakır da olmadı bu yıl kalan tek yumurtayı denedim bakalım yarın test günüm sanki yine olmadı adet olucakmis gibi hissediyorumbence bahcecinin laborotuvarı çok iyi ben başka merkezlerde de tedavi oldum .malesef tüp bebekte hastaneler bizi müsteri gibi görüyor. çok para odaklılar .ben genel olarak memnunum kızıma bahceci sayesinde kavuştum çok şükür şimdide kardeşi olacak inanıyorum .Rabbim nasip edecek
Canım ne güzel tutmuş bebeğin ailede yardım edecek kimse yokmu igneleri temin edebilecek herkesin tutmuyor yani mucizen sana tutunmuş çok şükür maddi durum olmayincada zor anlayabiliyorum seniMeydan hastanesi yaşar hocadan yaptırdık
Baka kalitesini kendileri söyledi benim kaliteden haberim bile yokken anlamı ne demiştim hatta araştırınca biraz kalite pek anlam ifade etmiyor 2 gün tutan bile var yani hiç belli olmuyor kromozom dizilimi önemliymis kaliteden önceKaliteleriyle ilgili bir şey söylemişler miydi acaba size? Benim yumurtalarım toplandı 5. Güne gitmelerini bekliyoruz. Dün 3. gündü doktorla konuştuk kaliteli görünmüyorlar 5. güne gidenlerin durumuna göre tekrar konuşuruz dedi bize
Insallah pozitif haberler gelir, embriyolariniz iyi durumdadirAmin bana da öyle harf falan söylemedi hatta embriyolog da değilim ama göre göre alıştığımız kadarıyla kalitesiz görünüyorlar şimdilik 5. Güne kalanlara bakarız tekrar haberleşiriz dedi bizim için de zaman durdu 5. Güne kadarallahım hayırlısını kolaylıkla versin biraz içimizi burktu ama bekliyoruz 5. Günü duayla iyi olur
Guzel haberler alirsiniz insallahAyy inşallah canım ben de bahcecide yaptırdım geçen yıl Diyarbakır da olmadı bu yıl kalan tek yumurtayı denedim bakalım yarın test günüm sanki yine olmadı adet olucakmis gibi hissediyorum
Şuan kendim aldım 10tane 1300tl son 3tane kaldı olmazsa tektardan kendim alıcamCanım ne güzel tutmuş bebeğin ailede yardım edecek kimse yokmu igneleri temin edebilecek herkesin tutmuyor yani mucizen sana tutunmuş çok şükür maddi durum olmayincada zor anlayabiliyorum seni
Allah yardımcın olsun canım 10 güne bir pahalı birşey ama yapicak birşey yokŞuan kendim aldım 10tane 1300tl son 3tane kaldı olmazsa tektardan kendim alıcam
Hayırlı olsun canımBebişimi aldım geldim Allah’ın izniyle kuzum
Çok şükür benimde pozitif ama gerçekten inanamıyorum. 10 aralıkta kese görmek için çağırdı doktor, gözümle görürsem anca o zaman inanacağım sanırımBende 19 kasım şükür pozitif keseyi görmeye gdicez ama endometriosiz ve adenomyosiz hastasıyım düşük riski cok oluyor insallah saglıkla büyürler
Ben de aynıÇok şükür benimde pozitif ama gerçekten inanamıyorum. 10 aralıkta kese görmek için çağırdı doktor, gözümle görürsem anca o zaman inanacağım sanırım
AminInsallah pozitif haberler gelir, embriyolariniz iyi durumdadir
Teşekkür ederim kuzumHayırlı olsun canım