- 9 Ağustos 2023
- 1.302
- 807
Ay darısı bizim başımıza böyle pozitif haberleri duydukça çok mutlu oluyorum hayırlı olsun canımÇok şükür benimde pozitif ama gerçekten inanamıyorum. 10 aralıkta kese görmek için çağırdı doktor, gözümle görürsem anca o zaman inanacağım sanırım
Canım e2 değeri kaç yumurtanın dolu olduğunu gösteriyor. Her yumurta için 250 olarak değer kabul edilir. Ama bazılarının değeri bunla uyuşmuyor. Mesela benim hep em fazla birgün öncesinde bile verince 900 küsür çıkarken dolu yumurta sayım daha çok çıkıyordu. Değer de en fazla 4 gösterirken benim 9 dolu çıkıyorduHer gittiğimde kan veriyorum e2 ve progesteron bakılıyor. 21 20 17 18 13 e kadar çok saydı da 13 civarı olanlar bosmus sanırım
Ay hayirli olsunÇok şükür benimde pozitif ama gerçekten inanamıyorum. 10 aralıkta kese görmek için çağırdı doktor, gözümle görürsem anca o zaman inanacağım sanırım
Hadi bakalim, bol sansBen de aynıaynı gün kese göreceğiz inşallah sizinle
Sağol canmHadi bakalim, bol sans
Kese gormeye gittiginizde yine vajinadan mi bakiyorlar yoksa gobekten mi?Sağol canm
Canım 2.250 civarıCanım e2 değeri kaç yumurtanın dolu olduğunu gösteriyor. Her yumurta için 250 olarak değer kabul edilir. Ama bazılarının değeri bunla uyuşmuyor. Mesela benim hep em fazla birgün öncesinde bile verince 900 küsür çıkarken dolu yumurta sayım daha çok çıkıyordu. Değer de en fazla 4 gösterirken benim 9 dolu çıkıyordu
Bende 12sinde görcegim insallah gözümle görmeden inanamam ahahaBen de aynıaynı gün kese göreceğiz inşallah sizinle
Transfer oldumuuuuuŞuan kahvaltımı yapıyorum biraz heyecanlı ve çokça mutluyum
Ben varımZaman geçmiyooooorrrrrrrrrrtest günüm 12 Aralık, var mı aynı gün test yapacak olan
Öncesinde test yapacak mısınız kendinizBen varım
Tatluboncuk senınle birlikte aynı zamanda Mart ayında aşılama yaptırmıştık şimdi tüp bebeğe mi basladınAy darısı bizim başımıza böyle pozitif haberleri duydukça çok mutlu oluyorum hayırlı olsun canım
Eşim almış da ben düşünmüyorum süpriz olsun istiyorum .Öncesinde test yapacak mısınız kendiniz
Vajinal bakılıyor canım.Kese gormeye gittiginizde yine vajinadan mi bakiyorlar yoksa gobekten mi?
İnşallah görürüz sağlıkla kendinizi nasıl hissediyorsunuz bir değişiklik var mı pekiBende 12sinde görcegim insallah gözümle görmeden inanamam ahaha
Siz yapacak mısınız yapacaksanız hangi gün :) yapılması gerek belki fikir değiştirirsem bende yapabılırımÖncesinde test yapacak mısınız kendiniz
aa oyle olunca embriyoya bir rahatsizlik veya zarar vermiyor o zaman? hani o cubuk acaba ceperini bozar mi falan diye dusunuyorum. Sacma sorularim ve benVajinal bakılıyor canım.
Yani benim önceki gebeliklerimde de kalp atışı duyulana kadar Vajinal bakılmıştı.
Hayır canım o Çubuk rahmin içine girmiyor embriyo rahimin içindeaa oyle olunca embriyoya bir rahatsizlik veya zarar vermiyor o zaman? hani o cubuk acaba ceperini bozar mi falan diye dusunuyorum. Sacma sorularim ve ben