- 24 Temmuz 2024
- 184
- 169
- 34
gonal f’in fiyatini hatirlayinca heyecanlanip soruya cevap vermemisim ahahDozla da alakalı olabilir gonalf pahalı sanırım kaç adet aldiniz
Ben 2 kutu 900zlük almışımgonal f’in fiyatini hatirlayinca heyecanlanip soruya cevap vermemisim ahah2
900luk, 1 tane de 450lik kullanmisim toplam 3 paket.
Faydali olsun insallah, guzel guzel yumurtalar olsunBen 2 kutu 900zlük almışım
Yok söylemedi. Ve iyiki bu bilgiyi paylaştın çok çok sağol. Kalıcı oje kullanıyordum anesteziden dolayı onları çıkarttırdım ama takı ve parfüm olmazsa olmazım. Onlardan da vazgeçebilirim bir günlüğüneDoktorunuz soylemistir ama ben de eklemek istedim. Opu sirasinda taki olmamasi oje, parfum vs gibi kokulu seyleri de surunmemis olmaniz gerekiyor. Kontaminasyonu engellemek icin
Evet canım son kontroldü. Şimdi asıl maraton başlıyor cumartesiye kadar olmam gereken 6 iğnem varBen de ilk defa duydum canım ama vardır bi bildikleri boşverbugün senin son kontrolün müydü
Evet gerçekten ya. Burda bazen çok değişik şeyler okuyorum. Taze transfer dondurulmuş embriyo filanBazılarında çok kabızlık oluyormuş ondan mı acaba kızlar gördüğüm herkesin süreci çok farklı ilaçlar aynı bir tek
Evet 1 gunluk guzel kokma arasi veriyoruzYok söylemedi. Ve iyiki bu bilgiyi paylaştın çok çok sağol. Kalıcı oje kullanıyordum anesteziden dolayı onları çıkarttırdım ama takı ve parfüm olmazsa olmazım. Onlardan da vazgeçebilirim bir günlüğüne
Olaya kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum ya yoksa çok stres yapıyorum bu kez çok rahat olacağım sadece 14 günlük en fazla bir iğne süreci diye düşünüyorumEvet gerçekten ya. Burda bazen çok değişik şeyler okuyorum. Taze transfer dondurulmuş embriyo filanresmen bir bilinmezliğin içine dalmışım gibi hissediyorum
Merhaba hiç test yaptınız mı burada genelde yapanlar 5 günde falan silik görüyorlar sizin bayağı olmuş deneseniz çıkar belkiKızlar 18 inde transfer oldum bugün 9. Günüm 6-8-9 günlerinde lekelenmem oldu bugün daha fazlaydı kahverengi bi lekelenme yarın test vericem böyle olup pozitifi gören var mı çok endişeliyim ilk leke aşırı açık kahveydi dünkü daha koyu ama bugünkü baya bi fazla geldi bu kadar lekelenme normal mi
Ay çok hassas şeyler değil mi yaDoktorunuz soylemistir ama ben de eklemek istedim. Opu sirasinda taki olmamasi oje, parfum vs gibi kokulu seyleri de surunmemis olmaniz gerekiyor. Kontaminasyonu engellemek icin
Yok hiç yapmadım moral bozmamak adına direk kan vermeyi tercih ettim açıkçası ama bu lekeler beni moral olarak çok düşürdüMerhaba hiç test yaptınız mı burada genelde yapanlar 5 günde falan silik görüyorlar sizin bayağı olmuş deneseniz çıkar belki
Evet Ihlamur içenleri ben de burada gördüm galiba onun bir zararı olmuyor beni en çok zorlayacak olan çay ve kahve olacak galiba. Onun dışında uymadığım bir şey yokMesela bana da transferden sonra bitki kurlerini yemeyin ve bitki cayini icmeyin dediler ama burada okumustum bazi arkadaslarimiz ihlamur icmisti mesela. Yine ananas bazi arkadaslarimiz tuketmisti. Kucuk degisiklikler oluyor sanirim
Ben de yarın sabah kan vereceğim 10. günüm
Evet her duyguya yer var bu surecte masallahAy çok hassas şeyler değil mi ya
Yarın güzel haber verelim birbirimizeHemde nasıl elim ayağım birbirine dolanıyor sürekli bir sn bile aklımdan çıkaramıyorum baya heyecan yaptim
Benim de bugün bitti canım cuma da opu şimdi yarım saat sonra çatlatma iğnemi vurucamEvet canım son kontroldü. Şimdi asıl maraton başlıyor cumartesiye kadar olmam gereken 6 iğnem varsenin bitti mi kontroller?
Bence rahat ol koyulaşır 6 deneme baya olmuş rabbim emeğini boşa cikarmasin inşallah ikiside tutmuştur benim 2 ci oluyor tek embriyo kalmıştı ama ilk yaptigimla ayni birşey hissetmiyorum bunun öncesi her ay yumurtlama günü takibi yaptığım için bende adet geliyor mu bilirim hiç yanılmam inşallah bu defa yaniliyorumdurBenim çift embriyo transferi oldu. inşallah sağlıkla devam eder
Bana sorarsan beşinci günden başlama benim bu altıncı denemem fazlasıyla tecrübem vardı ne çıkacağını belirtileri her şeyi bildiğim için yani vücudumu tanıdığım için diyim.
ben erken başladım ama yine de kafam karıştı testler bir türlü koyulaşmadı strese girdim yapacaksan da 7.8.9. günlerde yap zaten sonra kan vereceksin
İnşallah güzel şeyler yazarım burayaAy hadi İnşallah güzel haberler alırızhaberlesleim yarın