KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

5 yumurta görüldü. 0.16

inşallah hepimizin için mutlu son olsun
İnşallah canım yaa benim doktorum amh pek önemseme demişti tüp bebekte gecen yıl 3 gün çift taze embriyo transferi yapmıştım negatif sonuçlandı ellerinde bir adet yumurta kalmıştı çok kizgindim tartıştım imha edin dedim beni dinlemediler dondurdular güvenemedim bir yıl gitmedim en son ya nasip dedim bugün transfer oldum

Evet birden olabiliyor demek ki, her şeyi biliyorum konuya hakimim gibi geliyor pat diye başka bir şey çıkıyor gerçekten çok yıpratıcı. Gönlünüzce olsun her sey

Merhaba benimki temmuz ayında donduruldu 3. Gun de . Bu cumartesi günü cozduler 5. Güne gitmesini beklediler giderse transfer edecektiler. 5. Güne de geldi benimkide orta kalite de oldugunu söylediler

Merhaba benimki temmuz ayında donduruldu 3. Gun de . Bu cumartesi günü cozduler 5. Güne gitmesini beklediler giderse transfer edecektiler. 5. Güne de geldi benimkide orta kalite de oldugunu söylediler
Anladım ben benimki ile ilgili hiç bilmiyordum transfer anına kadar ama 5 gelmişse ferah tutun içinizi hem 3 gün de tutan çok belli olmuyor galiba tamamen kısmet isi

Merhaba güzel kızlar, benim bugün transfer günüm belli oldu, cumartesi günü gidiyoruz kısmetse. İlk seferinde çok temkinliydim, bu sefer tutacakmış gibi bir heyecan sardı içimi birkaç gündür Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Hayırlısı ile geçsin inşallah

Hayirlisi olsun, insallah guzel haberler alirsiniz

Yaa inşallah olur

Evet canım 5 6 tane büyüyen 5 tane de geriden gelen vardı 8 9 mmlikler amh çok değişken bir şey ve zaman geçtikçe düşmeye müsait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…