İnşallah canım yaa benim doktorum amh pek önemseme demişti tüp bebekte gecen yıl 3 gün çift taze embriyo transferi yapmıştım negatif sonuçlandı ellerinde bir adet yumurta kalmıştı çok kizgindim tartıştım imha edin dedim beni dinlemediler dondurdular güvenemedim bir yıl gitmedim en son ya nasip dedim bugün transfer oldum5 yumurta görüldü. 0.16
inşallah hepimizin için mutlu son olsun
Evet birden olabiliyor demek ki, her şeyi biliyorum konuya hakimim gibi geliyor pat diye başka bir şey çıkıyor gerçekten çok yıpratıcı. Gönlünüzce olsun her seyGonalf 150 menopur 150 vurdum 4 gün sonra gidince gonalf 225 menopur 150 böyle de devam ettim yarın kontrolüm varbizde erken menopoz öyküsü yok ben de 32 yaşındayım mayıs ayında aşılama oldum 15 16 folikül çıktı 6 ayda böyle düşmesi şaşırttı beni
Ben her transferimde 5. Gün duşumu aldım hergün iç çamasırı değiştim ama duşa girmedim ertesi gün ılık suyla serbest oysakiTransfer sonrasi kacinci gun dusa girdiniz arkadaslar?
Merhaba benimki temmuz ayında donduruldu 3. Gun de . Bu cumartesi günü cozduler 5. Güne gitmesini beklediler giderse transfer edecektiler. 5. Güne de geldi benimkide orta kalite de oldugunu söyledilerMerhaba bende bugün transfer oldum 4bb tek embriyom vardı 5 ci gün dondurulmuş embriyo sizinki kaçıncı gün kalitesi neydi bende pek anlamıyorum transfer öncesi embriyolog konuştu benimle tek olduğu için umudum yoktu doğrusu kalite olarak 5aa sanıyordum 1 yıldır bekletiyordum bugün 4bb dendi bende saskinim
Ben de dayanabildigim kadar dayanayim diyorum ama beklemenin bir faydasi var mi onu da hic bilmiyorum.Ben her transferimde 5. Gün duşumu aldım hergün iç çamasırı değiştim ama duşa girmedim ertesi gün ılık suyla serbest oysaki
Pskilojik olarak bana varBen de dayanabildigim kadar dayanayim diyorum ama beklemenin bir faydasi var mi onu da hic bilmiyorum.
Anladım ben benimki ile ilgili hiç bilmiyordum transfer anına kadar ama 5 gelmişse ferah tutun içinizi hem 3 gün de tutan çok belli olmuyor galiba tamamen kısmet isiMerhaba benimki temmuz ayında donduruldu 3. Gun de . Bu cumartesi günü cozduler 5. Güne gitmesini beklediler giderse transfer edecektiler. 5. Güne de geldi benimkide orta kalite de oldugunu söylediler
Aynen Rabbım nasip eder inşallah isteyen bekleyen herkeseAnladım ben benimki ile ilgili hiç bilmiyordum transfer anına kadar ama 5 gelmişse ferah tutun içinizi hem 3 gün de tutan çok belli olmuyor galiba tamamen kısmet isi
Test günüm 5 Aralık sizinkiAynen Rabbım nasip eder inşallah isteyen bekleyen herkese
Hayırlısı ile geçsin inşallahMerhaba güzel kızlar, benim bugün transfer günüm belli oldu, cumartesi günü gidiyoruz kısmetse. İlk seferinde çok temkinliydim, bu sefer tutacakmış gibi bir heyecan sardı içimi birkaç gündürHakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Kaçıncı gündesinizBen de dayanabildigim kadar dayanayim diyorum ama beklemenin bir faydasi var mi onu da hic bilmiyorum.
Kaçıncı gündesinizPskilojik olarak bana varbenim artık kuralım gibi oldu 5. Gün test yaparım sabah sonuca göre rahatca banyo yaparım
Rahatsızlığınız neydi neyden dolayı olmuyorduHerkese Merhaba benimde ikinci denemem olacak inşallah kasımda daha önceki negatif oldu malesef merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz hanımlar elimden geldiğince cevaplarım
Ben cumartesi transfer oldum. Bugun 2.gun bitmis olacak.Kaçıncı gündesiniz
Hayirlisi olsun, insallah guzel haberler alirsinizMerhaba güzel kızlar, benim bugün transfer günüm belli oldu, cumartesi günü gidiyoruz kısmetse. İlk seferinde çok temkinliydim, bu sefer tutacakmış gibi bir heyecan sardı içimi birkaç gündürHakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
7. GünümdeyimKaçıncı gündesiniz
Yaa inşallah olurİnşallah canım yaa benim doktorum amh pek önemseme demişti tüp bebekte gecen yıl 3 gün çift taze embriyo transferi yapmıştım negatif sonuçlandı ellerinde bir adet yumurta kalmıştı çok kizgindim tartıştım imha edin dedim beni dinlemediler dondurdular güvenemedim bir yıl gitmedim en son ya nasip dedim bugün transfer oldum
Evet canım 5 6 tane büyüyen 5 tane de geriden gelen vardı 8 9 mmlikler amh çok değişken bir şey ve zaman geçtikçe düşmeye müsaitBenim ocak ayınd 2.55 di amh en son testte 1.13 çıktı bende çok şaşırdım ama doktor bugün amh sonucunu görünce bir sorun olmadığını söyledi. Doktor sana kaç folikül olduğunu söyledi mi en son kontrolünde
Gerçekten öyle inşallah hepimizin gönlünce olur canımEvet birden olabiliyor demek ki, her şeyi biliyorum konuya hakimim gibi geliyor pat diye başka bir şey çıkıyor gerçekten çok yıpratıcı. Gönlünüzce olsun her sey