KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Sabah gideceğim tedavi başlayacak sabaha kadar dişimi sıkmaya çalışayım
Parol içebilirsin.ben boğaz enfeksiyonu geçirdim tedavideyken agumentin ve parol kullan demişti hatta hamilelikte de parol kullanmıştım

Bugün ikinci günüm, bir heyecanla gittim doktora. Ultrasonda az folikul gördüler, hiç böyle olmazdı, sağda ve Solda hep 4 ya da 5 tane olurdu. Şimdi bir iki tane var, bazı aylar böyle olabilir dediler, çok ilaç kullanacaksın, çok yumurta gelişsin isteriz eğer bu ay başlarsak bir iki tane önden giden büyür çok toplayamayız dediler. Ama 2.8 aslında ama rezervin azalmaya başlamış da olabilir dediler. Hiç beklemiyordum gerçekten kendimi çok hazırlamıştım moralim çok bozuldu. Bunda da bir hayır vardır diyorum artık, genetik test vermiştik öylesine, hiç olmazsa onun sonucu çıkmış olur diye düşünüyorum. Hayırlısı artık

Benim de amh 2.8 sağda solda toplam 11 tane folükül görüldü gel gör ki iğneleri kullanmaya başladım doktorum yüksek doz verdi cumartesi 2. Kontrolümdü 5 yumurtam 10mm ve üzeri geri kalanlar 8 ve 9mm bakalım yarın kontrolüm var inşallah arkadan gelenler de büyür ama amh testi geçen yıl eylülde vermiştim ben azaldığını düşünüyorum doktorumda böyle düşünüyor

Merhaba kızlar transfer oldum bugün dondurulmuş 5 gün kalitesini bilmiyordum bugün ögrendim 4bb ben 5aa saniyordum embriyolog 4bb dedi ekranda izledim merak ettiğim ekranda gördüğünüzü paylaşır mısınız bide 4bb sizce nasil

Eger bu ay tedaviye baslamak istemezseniz belki yumurta kalitesini ve sayisini artirici gidalara yer verebilirsiniz beslenmenizde. Avokado, yer fistigi, ciger, nar benim bildiklerim muhtemelen daha fazlasi da vardir.

Kaç dozla başladınız? Amh bu sene martta baktırdım yaşım 29 düşük olduğunu söylemedi hiç kimse ama rezerv azalmaya başladıysa diye canım sıkıldı, annem 40 yaşında menopoza girmişti

Kızlar ben normal beslenmemde sıkça soya filizi tüketiyorum salatalara vs çiğ olarak ekliyordum, fakat hamilelik süresinde çiğ veya az pişmiş olarak tüketilmemesi gerekiyormuş. Öğrenince şaşırdım. Aynı şekilde humus için de yemeyin diye yazıyor Avusturalya gıda kurumunun listesinde. Makaleyi detaylı okudum ancak özeti size de paylaşıyorum belki bakmak istersiniz:)

Eklentiler

• IMG_5089.jpeg
    154 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_5088.jpeg
    169,7 KB · Görüntüleme: 10
Eger bu ay tedaviye baslamak istemezseniz belki yumurta kalitesini ve sayisini artirici gidalara yer verebilirsiniz beslenmenizde. Avokado, yer fistigi, ciger, nar benim bildiklerim muhtemelen daha fazlasi da vardir.
Başlamayacağız bu ay... kuru incir yiyordum zeytinyağında beklettiğim..bunları da yiyeyim teşekkürler bilginiz için

Ay baya bir sey yememek gerekiyormus Pozitif haberini alalim da yemesem de olur napalim

Kizlar belirtisi durumlari nasil? Yarin 6.haftaya giriyorm tık yok. Bulanti kusma baş dönmesi koku hassasiyeti hic biri yok. Sadece kasiklarda hafif arada bisey oluyo o kadar.

Arkadaslar size bir sorum var cok sacma gelebilir belki. Bizim evde bir kedimiz var, sirnasik sarman kedilerden Gun icinde uyurken bazen kucagima falan geliyor, gobek kasik bolgeme yakin ve temasli uyuyor. Kedinin bu bolgeye hafif agirlik vermesinin bir olumsuzlugu olur mu ya, cok aklima takildi simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…