- 27 Ekim 2024
- 85
- 97
- 34
Canım bence ikiz olabilir hayırlısı maşallahkızlar 10.cu gün 151 beta, 12.cü gün 478 geldi nasıl sizce
Parol içebilirsin.ben boğaz enfeksiyonu geçirdim tedavideyken agumentin ve parol kullan demişti hatta hamilelikte de parol kullanmıştımSabah gideceğim tedavi başlayacak sabaha kadar dişimi sıkmaya çalışayım
Benim de amh 2.8 sağda solda toplam 11 tane folükül görüldü gel gör ki iğneleri kullanmaya başladım doktorum yüksek doz verdi cumartesi 2. Kontrolümdü 5 yumurtam 10mm ve üzeri geri kalanlar 8 ve 9mm bakalım yarın kontrolüm var inşallah arkadan gelenler de büyür ama amh testi geçen yıl eylülde vermiştim ben azaldığını düşünüyorum doktorumda böyle düşünüyorBugün ikinci günüm, bir heyecanla gittim doktora. Ultrasonda az folikul gördüler, hiç böyle olmazdı, sağda ve Solda hep 4 ya da 5 tane olurdu. Şimdi bir iki tane var, bazı aylar böyle olabilir dediler, çok ilaç kullanacaksın, çok yumurta gelişsin isteriz eğer bu ay başlarsak bir iki tane önden giden büyür çok toplayamayız dediler. Ama 2.8 aslında ama rezervin azalmaya başlamış da olabilir dediler. Hiç beklemiyordum gerçekten kendimi çok hazırlamıştım moralim çok bozuldu. Bunda da bir hayır vardır diyorum artık, genetik test vermiştik öylesine, hiç olmazsa onun sonucu çıkmış olur diye düşünüyorum. Hayırlısı artık
Eger bu ay tedaviye baslamak istemezseniz belki yumurta kalitesini ve sayisini artirici gidalara yer verebilirsiniz beslenmenizde. Avokado, yer fistigi, ciger, nar benim bildiklerim muhtemelen daha fazlasi da vardir.Bugün ikinci günüm, bir heyecanla gittim doktora. Ultrasonda az folikul gördüler, hiç böyle olmazdı, sağda ve Solda hep 4 ya da 5 tane olurdu. Şimdi bir iki tane var, bazı aylar böyle olabilir dediler, çok ilaç kullanacaksın, çok yumurta gelişsin isteriz eğer bu ay başlarsak bir iki tane önden giden büyür çok toplayamayız dediler. Ama 2.8 aslında ama rezervin azalmaya başlamış da olabilir dediler. Hiç beklemiyordum gerçekten kendimi çok hazırlamıştım moralim çok bozuldu. Bunda da bir hayır vardır diyorum artık, genetik test vermiştik öylesine, hiç olmazsa onun sonucu çıkmış olur diye düşünüyorum. Hayırlısı artık
Hayirlisi olsunMerhaba kızlar transfer oldum bugün dondurulmuş 5 gün kalitesini bilmiyordum bugün ögrendim 4bb ben 5aa saniyordum embriyolog 4bb dedi ekranda izledim merak ettiğim ekranda gördüğünüzü paylaşır mısınız bide 4bb sizce nasil
1.2 güne adet geliyor geçen yıl yaptığım zaman benim öyle oldu ama kişiden kişiye değişir diye düşünüyorumKızlar negatif olduktan sonra ilaçları bırakınca ne zaman adet olunuyor???
Hayirlisi olsun
Kaç dozla başladınız? Amh bu sene martta baktırdım yaşım 29 düşük olduğunu söylemedi hiç kimse ama rezerv azalmaya başladıysa diye canım sıkıldı, annem 40 yaşında menopoza girmiştiBenim de amh 2.8 sağda solda toplam 11 tane folükül görüldü gel gör ki iğneleri kullanmaya başladım doktorum yüksek doz verdi cumartesi 2. Kontrolümdü 5 yumurtam 10mm ve üzeri geri kalanlar 8 ve 9mm bakalım yarın kontrolüm var inşallah arkadan gelenler de büyür ama amh testi geçen yıl eylülde vermiştim ben azaldığını düşünüyorum doktorumda böyle düşünüyor
Başlamayacağız bu ay... kuru incir yiyordum zeytinyağında beklettiğim..bunları da yiyeyim teşekkürler bilginiz içinEger bu ay tedaviye baslamak istemezseniz belki yumurta kalitesini ve sayisini artirici gidalara yer verebilirsiniz beslenmenizde. Avokado, yer fistigi, ciger, nar benim bildiklerim muhtemelen daha fazlasi da vardir.
Teşekkür ederim1.2 güne adet geliyor geçen yıl yaptığım zaman benim öyle oldu ama kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum
Ay baya bir sey yememek gerekiyormusKızlar ben normal beslenmemde sıkça soya filizi tüketiyorum salatalara vs çiğ olarak ekliyordum, fakat hamilelik süresinde çiğ veya az pişmiş olarak tüketilmemesi gerekiyormuş. Öğrenince şaşırdım. Aynı şekilde humus için de yemeyin diye yazıyor Avusturalya gıda kurumunun listesinde. Makaleyi detaylı okudum ancak özeti size de paylaşıyorum belki bakmak istersiniz:)
Vallahi her gün tarhana çorbası içmeye razıyımAy baya bir sey yememek gerekiyormusPozitif haberini alalim da yemesem de olur napalim
Te
Teşekkür ederim