KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kizlar belirtisi durumlari nasil? Yarin 6.haftaya giriyorm tık yok. Bulanti kusma baş dönmesi koku hassasiyeti hic biri yok. Sadece kasiklarda hafif arada bisey oluyo o kadar.
Ben galiba gaz sorunu yaşıyorum bende bugün 6+1 im . Ama şişkinlik ve gazdan dolayı karın boşluğumda hafif sancılar

Kızlar yokmu transfer anını izleyen aranızda ekranda neler gördünüz ben izledim bugün çok heyecanlandım bide embriyo kalitesi ile ilgili bilgisi olanlar 4bb nasik

Normal de kediler kendisi kucaga gelip uyku moduna girip hırıltı yaparsa o kişinin rahatsızlığını alıyor derler ama senin sorun farklı bence sorun olmaz hayvan cagiz ne kadar ağır olabilir ki

Ya çok tatlısın hiç sanmıyorum sorun olacağını. Benimde var evde kedim özellikle alıp kucağımda yatırıyorum ve bu sayede ikimizde ısınmış oluyoruz

Tedaviye başlama 15 kasımda başladım tedaviye. Bende bugün opu sürecindeydim. Rahimde sıvı varmış. Eğer gitmezse transfer ertelenir dendi. Bunu yaşayan var mı, ilk tüp bebek denemem

Herkese merhaba 32 yaşındayım 4 yıldır evliyim, bu yıl bebek isteğiyle yola çıktık sureklı kadın doğuma gidiyor ve hiç bir sıkıntımın olmadığını biliyordum tüm testler yapıldı tüm sonuclar iyiydi sadece 3 ay sonra bambaşka bir senaryoyla karşılaştık rezervim azalmıs, bu ay ilk tüp bebek denememizi yaptık fakat bugün negatif olduğunu öğrendim sadece 3 yumurta çıktı ve teki dollendi, ben transferden sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum etkiler mi bilmiyorum yasayanınız var mi? Tekrar sıfırdan başlayacağım sürece, hiç bir şey korkutmuyor da bu işin psikolojik boyutu yıkıcı. Umarım hepimizin gönlündeki gercekleşir

Merhaba arkadaşlar bende bugun orta kalite de embriyo transferi oldum . Böyle durum yaşayıp olumlu sonuç alan varmi acaba

Kaç dozla başladınız? Amh bu sene martta baktırdım yaşım 29 düşük olduğunu söylemedi hiç kimse ama rezerv azalmaya başladıysa diye canım sıkıldı, annem 40 yaşında menopoza girmişti
Gonalf 150 menopur 150 vurdum 4 gün sonra gidince gonalf 225 menopur 150 böyle de devam ettim yarın kontrolüm var bizde erken menopoz öyküsü yok ben de 32 yaşındayım mayıs ayında aşılama oldum 15 16 folikül çıktı 6 ayda böyle düşmesi şaşırttı beni

Merhaba ultrasonda kaç folükül görüldü peki amh değeriniz kaç

Benim ocak ayınd 2.55 di amh en son testte 1.13 çıktı bende çok şaşırdım ama doktor bugün amh sonucunu görünce bir sorun olmadığını söyledi. Doktor sana kaç folikül olduğunu söyledi mi en son kontrolünde

Çok geçmiş olsun inşallah ikinci deneyiminde tutuncak güzel düsün yaşın çok genç sıkma canını

Merhaba arkadaşlar bende bugun orta kalite de embriyo transferi oldum . Böyle durum yaşayıp olumlu sonuç alan varmi acaba
Merhaba bende bugün transfer oldum 4bb tek embriyom vardı 5 ci gün dondurulmuş embriyo sizinki kaçıncı gün kalitesi neydi bende pek anlamıyorum transfer öncesi embriyolog konuştu benimle tek olduğu için umudum yoktu doğrusu kalite olarak 5aa sanıyordum 1 yıldır bekletiyordum bugün 4bb dendi bende saskinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…