- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
Olay tabiki yaşta değil canım benim demek istediğim insanın kendinde sürekli bir sıkıntı araması ister istemez elimizde değil acaba sorun nerde? Nerede yanlış yapıyorum? Herkesin şak diye bebeği oluyo benim niye olmuyo? Hatta benim kayınvalidem olmuyosa bir sorun vardır yaklaşımında bulunuyordu... Çevrenin yorumları ve kendi psikolojik iç savaşı insanı çok yıpratıyor.. O anlamda söyledim ben..Kızlar merhaba, ben de bu ay doktor kontrolü ile yumurta takibi yaptırmaya karar verdim. Mayıs ayında kalp durması sonucu bir düştüğüm var, 6 aydır bir daha gebelik elde edemedim, bu yorumu görünce de yazmak istedim.
Naçizane insan anne olmak istedikten sonra bunun erken ya da geç olup olmayacağının kişiden kişiye değişebileceğini düşünüyorum, ben 28 yaşımdayım. Düşükten sonraki 6. Ayda geçen hafta gittiğim bir doktor bana ‘ daha yaşın çok genç git gez dolaş senin sorunun rahimde değil senin sorunun kafada, bu stresten kurtulmazsan çocuğun olmaz’ dedi.
O zaman ağladım zırladım ve bu bana çok iyi geldi evet ya dedim yaşım genç, gidip gezip tozup hayatımı yaşayacağım bebek fikrini bir süre aklımdan atıyorum dedim, geldim eşimle de paylaştım hatta. Doktorum söyledikleri o an için iyi geldi çünkü eğer böyle yaparsam sorundan kaçmış okuyordum oh mis.
Ama sabah kalktığımda içimdeki anne olma isteğinin istemsizce ve daha da katlanarak arttığına şahit oldum. O nedenle 23 yaşında biri canı gönülden anne olmak isteyebilir, 40 yaşındaki insan çocuk sahibi olmayı asla düşünmeyebilir ve ben bugünkü aklımda bunu hiç yadırgamam.
Hepimizin sağlıklı hayırlı gebelikleri olur inşallah, bir önceki ayda yumurtam çatlamamıştı o yüzden adet olmayı bekliyorum,A R Y A sen Adetinin kaçıncı günü gittin doktora?
Kaç tane yumurta vardı kaç mm di birde catladigini hissettin mi yumurtanın ağrıların tamamen normal şişkinlik gaz göğüslerde şişlik hassasiyet hepsi iğnenin etkisinden böyle sürekli adet olacakmış ağrısı oluyorBugün kontrole gitsem mi acaba kist filan varsa en azından erken öğrenirim ümidimi de keserim böyle beklemek çok zor
Gebelik olsa şuan çok erken belirti için ben en iyisi gideyim baktirayim kafam rahat olsunBende iğneden 3gun sonra çok kötü sancım oldu daha sonrada az az kasik ağrım oldu adette olamadım sayılır doktora gittim kist çıktı inşallah seninki gebelik belirtisi dir
Benim testime benzettim ve benden baska goren yoktu ama ben senin cizgini gordum insaallah vardir cok sevinirimAy şimdi bana gidip predictor early aldıracaksın vallaaaa
Bence de git en azından öğrenirsin ne olduğunu böyle beklemek daha zor oluyoGebelik olsa şuan çok erken belirti için ben en iyisi gideyim baktirayim kafam rahat olsun
2 tane sağda 21mm olmuştu 11. Günü iğnenin ertesi günü şeffaf akıntı oldu sanki göğüslerde bisey yok şuan digerleri varKaç tane yumurta vardı kaç mm di birde catladigini hissettin mi yumurtanın ağrıların tamamen normal şişkinlik gaz göğüslerde şişlik hassasiyet hepsi iğnenin etkisinden böyle sürekli adet olacakmış ağrısı oluyor
Bencede gideyim benBence de git en azından öğrenirsin ne olduğunu böyle beklemek daha zor oluyo
Aslında zaten ilk 9 ay çok rahattım ama şu ara artık endişelenmeye başladım. Evet pik görüyorum her zamanPik görüyor musun peki ovulasyon testlerinde canım her zaman görülmüyormuş sanırım bilmiyorum da.. Bence çok erken o psikolojiye girmişsin canım yani yorucu bir sürece sokmuşsun gibi kendini biraz ara versen psikolojik olarak yeniden rahatladığında girsen bu sürece daha mı iyi olur senin için acaba diye düşündüm.. Belki o rahatlama döneminde herşey daha güzel olur ne dersin? Kısırım psikolojisine girmekte süreci zorlaştırabilir gibi geldi bana.
Şeffaf akıntı olması iyi canım catladigini gösterir2 tane sağda 21mm olmuştu 11. Günü iğnenin ertesi günü şeffaf akıntı oldu sanki göğüslerde bisey yok şuan digerleri var
Bencede gideyim ben
2 tane sağda 21mm olmuştu 11. Günü iğnenin ertesi günü şeffaf akıntı oldu sanki göğüslerde bisey yok şuan digerleri var
Bencede gideyim be
Bizide haberdar et inşallah güzel haber alırsınız2 tane sağda 21mm olmuştu 11. Günü iğnenin ertesi günü şeffaf akıntı oldu sanki göğüslerde bisey yok şuan digerleri var
Bencede gideyim ben
Belki konuşmak rahatlatır seni canım psikolojik olarak 1-2 seansta olsa psikolog ile görüşme yapabilirsin. Ben internet üzerinden yapmıştım online terapi. Sadece 1-2 seans bile iyi geliyo insana seni hiç tanımayan ve eleştirmeyecek yargılamayacak birine derdini anlatmak iyi geliyo..Aslında zaten ilk 9 ay çok rahattım ama şu ara artık endişelenmeye başladım.
Yok canım tamamen siliklesene kadar devam et testeKızlar sizce çatlama mı? Dün t çizgisi kopkoyuydu. Akşam testi tekrarlamayı düşünüyorum.
Polikistik over var mı sizde de bende dahaca tam pik göremedim bekliyorum bakalımKızlar bakar mısınız bende daha pik yok mu sizce,bugün kopkoyu olur diye bekliyordum hayal kırıklığı oldu bende ya
Ben goruyoruumKızlar yorumunuz nedir acaba. BAT tarihim 4 Kasım klasik kaset test yaptım. Heyecan yapmak istemiyorum ama sizde ikinci çizgiyi görüyor musunuz? Bu arada testi öğleden sonra yaptım
Eki Görüntüle 2943507
Ama bence senin 31 ekim tam pik gibi görünüyor çatlama akıntısı fark ettin ki acabaKızlar bakar mısınız bende daha pik yok mu sizce,bugün kopkoyu olur diye bekliyordum hayal kırıklığı oldu bende ya
Aslında şu gebelikten ziyade beni sıkıntıya sokan başka sorunlar var. Online terapi ücretleri ne kadar? Ben yüz yüze için görüşmüştüm, seansına bütçemi aşacak şekilde fiyat vermişlerdi.Belki konuşmak rahatlatır seni canım psikolojik olarak 1-2 seansta olsa psikolog ile görüşme yapabilirsin. Ben internet üzerinden yapmıştım online terapi. Sadece 1-2 seans bile iyi geliyo insana seni hiç tanımayan ve eleştirmeyecek yargılamayacak birine derdini anlatmak iyi geliyo..
Sende bi gelişme var mı25 inde son ilacı içtim bir sabah bir akşam şeklinde evde ovulsyon testi yapıyorum henüz yumurtlama görülmedi ağrım da yok beklemedeyim bakalım
Görüyoruz tabi, tebriklerKızlar yorumunuz nedir acaba. BAT tarihim 4 Kasım klasik kaset test yaptım. Heyecan yapmak istemiyorum ama sizde ikinci çizgiyi görüyor musunuz? Bu arada testi öğleden sonra yaptım
Eki Görüntüle 2943507
MerhabaMerhaba çizgi net gözüküyor hayırlı uğurlu olsun
İğne mi kullanmıştınız kaçıncı gün bugün sürecinizi paylaşabilir misiniz?
Adet döngünüzün kaçıncı günü bugün, ben 11. Gün gittiğimde yumurtam 32 mmydi kist olmuştu. Ben şuan kontrole gitmemiş olsam umutla beklemeye devam edecektim imkanınız varsa gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?