- 17 Temmuz 2021
- 6.676
- 21.701
Çatlatma iğnesi yapılsa bile kiste dönüşme ihtimali var mı kiOnu biliyorum canım 21. Günü dedin ya benim daha 1 haftam var o güne ultrasonla en azından kiste mi dönüştü ona baksın diye söyledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnesi yapılsa bile kiste dönüşme ihtimali var mı kiOnu biliyorum canım 21. Günü dedin ya benim daha 1 haftam var o güne ultrasonla en azından kiste mi dönüştü ona baksın diye söyledim
Yaa çok üzüldüm canım insan hep kıyaslıyor evet yine öyle olacak korkusu... Rabbim tekrarını yaşatmasın canım sana içini ferah tut olur mu ? her gün bir öncekinden farklı olduğu gibi her oluşum bir öncekini tekrar edecek diye birşey yok dua et bol boll.... Herşey güzel olacak de. Önce sen inan canım emin ol herşey güzel olurBen kalp atışını duyduktan 2 hafta sonra kaybettim bebeğimi, o yüzden gebelik haberimi alsam bile bu kaybetme korkusu hiç bitmeyecek sanırım.
Güzel haberler veririz umarım birbirimize
Benime eklermisin acaba bat 18 kasım bu ay herkese umut olur inşallahKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Ebru ceylana attım yumurtlama yok dedi canım akıntım iki üç gündür var ama tam böyle iki çizgi de aynı olmadı nedenseAma bence senin 31 ekim tam pik gibi görünüyor çatlama akıntısı fark ettin ki acaba
Evet varmış doktorum söylemedi ama buralarda okudumÇatlatma iğnesi yapılsa bile kiste dönüşme ihtimali var mı ki
Benimde solda 21mm 1 taneOvulasyon da son durum bu Ebru ceylandan aldım ona da sordum yumurtlama yok henüz dedi ama dün sol kasığımda baya ağrım vardı yumurta gelişiyor da olabilir tabi ama testte henüz tam olarak pik yok yarın yada salı pik olur tahminimce sende durum nasıl canım
Bilemedim ki bende ebru ceylana attım yumurtlama yok dedi bende ilk kez kullanıyorum emin de olamıyorum dünü değerlendirdim gerçi ben nolur nolmaz diye ama bakalım kısmet teste devam edicem canım31 Ekimde pik olmuş gibi gözüküyor ama bu testi kullananlar daha iyi yorum yapar
Bende pko yok canım ama iki aydır gecikmeler yaşadım ondan sebep mi geç yumurtlama olucak sanırım ya da dün yumurtladım çözemedim bende stript test aldığımda pişman oldum ya kaset alsaydım belki daha net olurduPolikistik over var mı sizde de bende dahaca tam pik göremedim bekliyorum bakalım
İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız ümidim var ama tam pik göremeyince hayal kırıklığı oldu sankiBenimde solda 21mm 1 tane
Sağda 3 tane 7.5 / 7.5 / 14.5 mm yumurta var dedi
Soldakine çok büyümüş dedi
Çarşamba tekrar çağırdı beni sağdakileri takibe alıyorum dedi
Soldakini eledi kafadan
Bende ovulasyon test kullanıyordum bu ay kullanmıyorum doktor takibinde olduğum için
Bana da doktorum ovulasyon yapma stres yapar dedi, regl sonrasi 10-12-14-16-18. Gunler iliski yasarsan dogru zamanda tutar diye soyledi, sizin dediginize paralel@yoncakolyembenim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah çoook sevindim benim içim kıpır kıpır oldu yaa
Ben ovulasyon kullanamıyorum stres yaptığım için. Reglden itibaren 10.günde bir gün arayla ilişki yaşayıp denemeyi düşünüyorum. İnşallah bu ay olur. Hamişlerin duası kabul olurmuş bizim içinde dua eder misin canımm
Kader test yapmadın mı bence bi test yapKusma var ama bulantı yok o yzden garip geldi
İns canimmmm.Çoğumuz tekrardan kasımdayız insallah bu ay güzel haberler alırız kızlar
14.5 küçük değil mi canım? 18-20 mm aralığında vurmuyorlar mı iğneyi? O yüzden beklemiş olmasın.çarşambaya kadar 17-18 mm’ye ulaşır diye düşünüyorum.Daha önce de bi doktor 24mm yumurtam için aşırı büyük demişti
Hiç büyük yumurta görmediler heralde bende şaşırdım
Benim anlamadığım 7.5luk yumurtaların büyüyeceğini sanmıyorum 14.5 olanı neden bekliyor anlayamadım bu ay da boş geçecek gibi geliyor
Ovülasyon testleri ile hamile hamile kalan çok kişi var, ben de talip ediyorum bahsettiğiniz sayfaları ama bazen usgde yumurta gözüktüğü halde ovülasyon testinde gözükmediği oluyormuş burda denk gelmiştim.Ovulasyon da son durum bu Ebru ceylandan aldım ona da sordum yumurtlama yok henüz dedi ama dün sol kasığımda baya ağrım vardı yumurta gelişiyor da olabilir tabi ama testte henüz tam olarak pik yok yarın yada salı pik olur tahminimce sende durum nasıl canım
Merhaba bir şey sorucaktım geçen yıl ocakta eşim varikosel ameliyatı oldu (çift taraflı) morfolojisi iyi fakat ileri hızı %15 ve sperm sayısı 6 milyon doktorunuz aşılama ile şansın ne kadar yükseldiğini söyledi acaba ?Azönce doktordan geldim progesteron 40 çıktı çok iyiymiş ama malesef eşimin sperm hızı düşük olduğu için aşılamaya kendinizi hazırlayın dedi verdiği ilaç çok yükselme yapmazmış..İstisnai durumlarda gebelik oluyor dedi..Eşimin morali bozulmasın etkilemesin diye söyleyemedim zaten durumu hala kabullenemiyor soylemeyide düşunmuyorum uzülmesin diye, çok üzüldüm moralman yıkığım şuan benim herhalde ocakta felan anca aşılamayla olur
İnşallahİnşallah bu ay güzel sonuçlar alırız ümidim var ama tam pik göremeyince hayal kırıklığı oldu sanki
Canim naptın kan verdinmiEki Görüntüle 2943043
Kızlar gebelik testimmmm heyecandan ölücem hamileyim değilmi
Tabiki küçük canım14.5 küçük değil mi canım? 18-20 mm aralığında vurmuyorlar mı iğneyi? O yüzden beklemiş olmasın.çarşambaya kadar 17-18 mm’ye ulaşır diye düşünüyorum.
Ovülasyon testleri ile hamile hamile kalan çok kişi var, ben de talip ediyorum bahsettiğiniz sayfaları ama bazen usgde yumurta gözüktüğü halde ovülasyon testinde gözükmediği oluyormuş burda denk gelmiştim.
Doğru canım olacağı varsa tek değerlendirme ile bile olabiliyor Allah layık gördüyse inşallah bizler de hamiş oluruz en kısa zamandaİnşallah
Benimde pek umudum yok ama Allah büyük
Yumurtanın tam pik yapmasına gerek yok ki
Dikkat edersen ebrunun sayfasında bile pik yapmadan hamile kalan çok kadın var
Her yumurta pik yapmazmış zaten
Ben bile 2 kırmızı çizgi görerek hamile kalmıştım o ay pik olmamıştı