- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 53
- 33
Kontrole gittiğimde folat değerin düşük ikisini beraber kullanalım dedi 10 gün ikisini beraber kullandım bu ay bile gebelik olabilir rahim duvarın kalınlaşmış demişti sanırım tedbir amaçlı verdi ama geçen ay tutmadı bende karışık kullanıyorum şimdi bi ondan bi ondan2 tane neden verdi kuzum folbiol zaten çok ağır
Ben de kullanıyorum felixfol içinde b 12 d vitamini folik asit iyot var oglum da da kullanmıştımHamilelik öncesi.folik asit içmeye başlayan varmi
Drmfk nin önerdiği suatkaya yi diyorsun sanıyorum canim neyden kaç ml koymuş hiç yazmamış Saraçoğlu ile gramlari ayni fiyatlarda bende emin olamadım sen alıp kullandın mi içerik kısmı var mı canimMerhaba bende bugün sipariş verdim bir doktorun önerdiği yerden istersen instagram adresini verebilirim karışımın tarifini doktor vermiş neyden ne kadar koyacağını
Ben içiyorum canm iki aydirHamilelik öncesi.folik asit içmeye başlayan varmi
Benim de 10 Kasım hiçbir belirti yok şuanBa 10 kasım vakit geçmiyorbelirtiler neler kızlar
Hayıt hapını nerden buldun macunun tadı bana çok kötü geldi eczane de miBenimki hap oldugu için sabahları aç karnına gunde bi defa alıyorum cnm ovulasyon testiylede takip ediyorum yumurtlamamı
Değerlerin normale bindiyse birini kullan canim folbiol ağır çünkü.Kontrole gittiğimde folat değerin düşük ikisini beraber kullanalım dedi 10 gün ikisini beraber kullandım bu ay bile gebelik olabilir rahim duvarın kalınlaşmış demişti sanırım tedbir amaçlı verdi ama geçen ay tutmadı bende karışık kullanıyorum şimdi bi ondan bi ondan
Kız senin bat 5 Kasım dur daha ne bu aceleDayanamadım test yaptim silik cizgi bile yok kalbim kadar temiz bembeyaztertemiz bir tek cizgi
2 tane neden verdi kuzum folbiol zaten çok ağır
Canım bende yeni folbiol içmeye başladım aile hekimi önerdi ne yönden ağır iyi değilse değiştireyim hiç de araştırmadımDeğerlerin normale bindiyse birini kullan canim folbiol ağır çünkü.
Ya 31mis bu ay ya 4 de olabilir. Bilmiyorum erkenden ogreniyorlar hep. Eşim almış gelmiş yoksa yapmazdım sabah i bekleyemedimKız senin bat 5 Kasım dur daha ne bu acele
Eczanede var cnm adı agnucaston fiyatıda sanırım 32 tl idi 30 tablet var içinde bir aya yeterHayıt hapını nerden buldun macunun tadı bana çok kötü geldi eczane de mi
Nöroloji doktorum onermedi dozajı yüksek diye günlük 400 mg yeterli ben ilaç kullaniyorum diye yüksek vermişti kadın doğum uzmanı ama nöroloji doktorum onaylamadı..Başka bi kadın dogum uzmanina gittim oda aynısını söyledi yüksek dedi İmom Primo verdi ya da newlife da var yine vitamin takviyelerinin içinde oluyor..Folik asit değerlerinize baktırip öyle kullanın onu..Fazla folik asit alımıda bebege zarar verebiliyorCanım bende yeni folbiol içmeye başladım aile hekimi önerdi ne yönden ağır iyi değilse değiştireyim hiç de araştırmadım
Karbonatlı su ile yıkayın hemen rahatlatıyorİlerletmeden doktora gidip ilaç al kuzum antibiyotik almadan geçmiyor. Birde bol su iç yanmanı hafifletir ağrı kesicide geçici çözüm oluyor ama mecbur doktora gidip ilaç alman lazım Allah korusun gebeyken olursun bebeğe zarar ya da gebe kalmayi zorlaştiriyor ilerlediğinde
Evet ordan aldım henüz elime ulaşmadı bugün verdim siparişiDrmfk nin önerdiği suatkaya yi diyorsun sanıyorum canim neyden kaç ml koymuş hiç yazmamış Saraçoğlu ile gramlari ayni fiyatlarda bende emin olamadım sen alıp kullandın mi içerik kısmı var mı canim
Yediyiniz bir şeyden kaynaklana bilir veya hap falan kullanmışmıydınız? Tam sökülmediyini düşünüyorsanız adaçayı kullana bilirsinizKızlar adet neden kesilir daha 2. Günü resmen olmuyo
Bende anlamadım ilaç sadece folik asit kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum.Adaçayı da yok evde maalesef neyse bekleyim bakalım belki sökülürYediyiniz bir şeyden kaynaklana bilir veya hap falan kullanmışmıydınız? Tam sökülmediyini düşünüyorsanız adaçayı kullana bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?