Biraz zaman sonra aşılama denersiniz belkiBu ay 1 hafta zeytinyağlı incir kürü yaptım,
5 gün femara kullandım, ardından çatlatma iğnesi oldum. 2 hafta boyunca avakado yedim. Bir kutu coraspirin, progestan fitil ve estrofem kullandım. Olmayınca olmuyor arkadaşlar, yapacak hiçbir şey yok
Aynen öyle bak ben igne kullanıyorum takviyeleri eşıme veriyorum bu ay macun falan .Evet bunu bende duymustum kürler alınan ilaçlarla etkilesime girebiliyormuş ya da iki farklı bitkisel karışımda etkilesıme girip zarar verebiliyormuş..Bi yerleri yapalım derken bi yerleri bozuyoruz belkide farkinda olmadan
Benim de 10 kasım canım ben bu ay femare+çatlatma iğnesi kullandım hiçbir belirti yokBa 10 kasım vakit geçmiyorbelirtiler neler kızlar
Eğer bu bembeyaz testten sonra hamile çıkarsam bi adak adayacağım valla. aşırı sevinecegim ağzın bal yesinErken daha dur çıkmaz bişeyErken gebelik testlerine güvenme zaten eczacı bile adet gününde yap dedi
Öyle diyolar da ben anlaşılabileceğine inanıyorum canım ya. İlk hamileliğimde anlamıştım tabiki yine burada belirti okuyordum ama çok farklıydı vücutta garip bişeyler oluyordu. O zaman bu kadar belirtileri bilmiyordum tabi yaşadıkça yazıp öğrendim. Şimdi bildiğim için de hep belirti arıyorum.Aslında regl belirtisi ile gebelik belirtileri hemen hemen aynı ayırt etmek çok zor
Ben başladım canım. Folicus plus kullanıyorum.Hamilelik öncesi.folik asit içmeye başlayan varmi
Ama daha çok erken değil mi ya bizim bat tarhleri aynı. Benim 4 gün kala bile ilkte çıkmayıp 15-20 dk sonra ışığa tutunca görünen bir çizgi çıkmıştı durdukça koyulaşmıştı ama biz inanmamıştık tabi olduğuna. İki gün kala net çıkmıştı.Dayanamadım test yaptim silik cizgi bile yok kalbim kadar temiz bembeyaztertemiz bir tek cizgi
Görünmüyor ki hiç bisey cnm sabah idrarı ile yapBen dayanamayip bugun test yaptim ama negatif boyle elimde cok evirip cevirince sanki hayalet bisey goruyorum gibi geliyo ama forografta cikmiyo yada oyle istedigim icin bana oyle geliyobide bu saatte yaptim sabah idrari olmup olmamasi cok farkeder mi acaba
Benim bu akşam yaptığım test gibiBen dayanamayip bugun test yaptim ama negatif boyle elimde cok evirip cevirince sanki hayalet bisey goruyorum gibi geliyo ama forografta cikmiyo yada oyle istedigim icin bana oyle geliyobide bu saatte yaptim sabah idrari olmup olmamasi cok farkeder mi acaba
LH testin de de sıvı alımını kesip idrarın bekletiyor musun canımKızlar ovulasyon takibinde bugün son durum böyle.. Düne göre T daha koyu gözüküyor eğer elinizde gebelik testi yoksa lh testi ile de tespit edebiliyormuşuz..Eki Görüntüle 2942368
Bikac gun daha gecsin oyle sabah yapayim bari zaten adetlerim cok duzensiz bi onceki ay 51. Gun oldum gecen ay 28Görünmüyor ki hiç bisey cnm sabah idrarı ile yap
Yok canım ben öyle bişey yapmadım her gün aynı saatte kahvaltıdan sonra yaptım vallaLH testin de de sıvı alımını kesip idrarın bekletiyor musun canım
Benim adetler cok duzensiz insallah hayirlisiyla hepimiz guzel haberler aliriz ❤Benim bu akşam yaptığım test gibibelki de fotodan öyledir ama sanırım sonraki günler yeniden birçok kez yapacağız ama farkediyormus sabah ilk.idrar gerekiyor ama biz dayanamadık tabi
Aa duzensizse canım şansın var ama olmazsa da ovulasyon testi al ben de öyle yapacağım en azından kafamız rahat olurBenim adetler cok duzensiz insallah hayirlisiyla hepimiz guzel haberler aliriz ❤
Çok güzel canım artışı Allah bağışlasın sagliklaKızlar salıya kadar kan veremeyeceğim için bu akşamdan tekrar hcg testi yapıp içimizi rahatlatayım dedim sırasıyla değerlerim
9,30
33,44
108,8
Böyle çıktı testler arası tam 48 saatte değil 36 falan.. takvime göre 3+5 haftalık.
İlk gebelik olduğundan tecrübesizim ne diyosunuz artış normal mi?
Maşallah canim 2 katindan fazla artmış ikiz gebelik olabilir mi acabaKızlar salıya kadar kan veremeyeceğim için bu akşamdan tekrar hcg testi yapıp içimizi rahatlatayım dedim sırasıyla değerlerim
9,30
33,44
108,8
Böyle çıktı testler arası tam 48 saatte değil 36 falan.. takvime göre 3+5 haftalık.
Ay öyle mi diyosun bilmiyorum kiMaşallah canim 2 katindan fazla artmış ikiz gebelik olabilir mi acaba
Çok teşekkür ederim amin canım rabbim topikteki herkese nasip etsin aminÇok güzel canım artışı Allah bağışlasın saglikla
Darısı başımıza canım ya ne güzel. Kendine dikkat et 12 hafta en azindan yorulma sen de bizlere dua etKızlar salıya kadar kan veremeyeceğim için bu akşamdan tekrar hcg testi yapıp içimizi rahatlatayım dedim sırasıyla değerlerim
9,30
33,44
108,8
Birbirimize olan desteğimiz baki canım burası sayesinde ben moral ve destek bulduğumu düşünüyorum uğurlu gelecek bize inanıyorum dualarım sizinle ❤Darısı başımıza canım ya ne güzel. Kendine dikkat et 12 hafta en azindan yorulma sen de bizlere dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?