KASIM 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Tüp bebek merkezi ise farketmiyor. Embryolog bakıyor. Ama normal hastane veya laboratuvar cihaz ile bakıyor onlar morfoloji bakmıyorlar..
Morfoloji den ziyade anomali türü önemli. Morfoloji 2-3 demesi çok önemli değil..
Baş anomalisi, kuyruk anomalisi ona bakıyorlar. Kromozomlar başta olduğu için kuyruk anomalisi düşük baş yüksek ise o yüzücüler yumurtaya ulaşır..
MaviSasa234 MaviSasa234 baş anomalisi için bi değer aralığı var mı?

Valla ben takip ettirmedim kuzu hiç iğneden sonra ama işin aslı bende çatlamadığını düşünmüyorum açıkcası
En fazla geç çatlamıs olabilir, çünkü ben üç iğnedede 14. Gün değilde 17 18 19. Günlerde regl oldum hep
Ama biz o ihtimale karsıda değerlendirmiştik sonraki günleri
Dediğim gibi sadece doktorun hemen tüp bebek gibi bi sürece başlamadan yumurta gelişimimi ilaca verdiği tepkiyi falan görmesi için ve benim hakkımda ilersi için fikri olsun diye kabul etmiş oldum
Aşılama tüp bebek sürecinide bu doktorla devam ettirmeyi düşünüyorum, ilk görüşme benim için çok olumluydu tarz tavır olarak
Hayırlısı bakalım, umudum o sürece girmeden güzel haberi almak tabiki ama eğer öyle nasip olcaksa onada dicek bişey yok=)
Rabbim imkan versin yeter ki, en azından bizim deneme şansımız var maddi anlamda
Fazlası ile külfetli, rabbim olmayanlarıda çaresiz bırakmasın 🙏
Yumurta geliştirici olarak klomen mi verdi peki

Yumurta geliştirici olarak klomen mi verdi peki
Eğer öncekileri soruyosanız 1 ay klomen 2 ay femara kullandım
3 ündede bir yumurta gelişti
Önümüzdeki ay yeni doktorum ne vericek bilmiyorum, regliyken yumurtalıkları bi görmem lazım
Ona göre ilaç vericem dedim
Eğer polikistik over falan yoksa femara etkili bi ilaç değil zaten onu kullanmaya gerek yok, eğer kistik yapı olmamasına rağmen sana kullandırdıysa onuda yanlıs buluyorum dedi🤷‍♀️

Önümüzdeki ay yeni doktorum ne vericek bilmiyorum, regliyken yumurtalıkları bi görmem lazım
Eğer polikistik over falan yoksa femara etkili bi ilaç değil zaten onu kullanmaya gerek yok, eğer kistik yapı olmamasına rağmen sana kullandırdıysa onuda yanlıs buluyorum dedi🤷‍♀️
Burdan paylaşır mısın ne vereceğini sanki doktorun iyi bir doktor gibi

Burdan paylaşır mısın ne vereceğini sanki doktorun iyi bir doktor gibi
Tabi paylaşırım
Bende 2 senedir ilk defa bi doktoruma bu kadar güvendim
Kendisi infertilite konusunda epey deneyimli
Umarım bu süreci güzel atlatırım onunla birlikte
Tüm sürecide burdan paylasırım, fikir olur en azından 😘

Klomen kullanırken kahverengi akıntınız olmuş muydu? Bugün 4.günüm kahverengi akıntım var doktor normal dedi ama yine de tedirgin oldum

Klomen kullanırken kahverengi akıntınız olmuş muydu? Bugün 4.günüm kahverengi akıntım var doktor normal dedi ama yine de tedirgin oldum
Ben akıntı yaşamamıstım kuzu
Ama kullanırken burda araştırıyorduum ilacı, kahverengi akıntısı olanlara denk gelmiştim
Sanırım normal, olanlar var çünkü

Reglim bir gün gecikti sizce var mıdır Ama hayali goruyorum sonra kurudukca netleşiyor bunu mesela ilk idrarla yapmadım ama hamile olduğumu da hissetmiyorum sanki regl olucam hep öyle hissediyorum baş ağrım var bu sabah ilk defa kahvaltı yaparken midem bulandı sonra hep ara ara yumurtalıklarim ağırdı geçti karnım ağırdı geçti şimdi bişey yok 5 gündür de göğüs ağrım var ama o regl olucagim zaman hep oluyor sadece bu sefer daha
IMG_20211227_161705.jpg
geç oldu

Reglim bir gün gecikti sizce var mıdır Ama hayali goruyorum sonra kurudukca netleşiyor bunu mesela ilk idrarla yapmadım ama hamile olduğumu da hissetmiyorum sanki regl olucam hep öyle hissediyorum baş ağrım var bu sabah ilk defa kahvaltı yaparken midem bulandı sonra hep ara ara yumurtalıklarim ağırdı geçti karnım ağırdı geçti şimdi bişey yok 5 gündür de göğüs ağrım var ama o regl olucagim zaman hep oluyor sadece bu sefer daha Eki Görüntüle 2977384 geç oldu
Kaç dk da çıktı canım

Gebelikte hangi epilepsi ilacina geçtiniz. Beni Keppraya gecırdi 2000 mg alıyorum şuan gebelik olustugunda ilk 3 ay dusurucek dozajı. Öncesinde depakin kullaniyordum 500 mg depakinle hamile kalamazsin dedi..Bide nöbetin oldu mu gebelikte..Bizim epilepsi ilaclarimiz düşürüyor o değerlerimizi sürekli baktirmak lazim sen sadece folikasit alma degerlerine baktirip oyle al vitamin
Merhaba Bende gebelik düşünüyorum. Aşılama yapicam. Doktor keppra kullanamazsın dedi . Kafam karıştı. Baska doktora gitsem acaba

X