Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar ne olur dua edin gidiyorum kan vermeye
sonucunuz çıktı mı?Kızlar ne olur dua edin gidiyorum kan vermeye
canım veremedim ki almadılar acilden Adet günüm yarın cumartesi özelde kan vereyim diyorumsonucunuz çıktı mı?
bende dün gece gittim acilde ısrar ettim verdim :)canım veremedim ki almadılar acilden Adet günüm yarın cumartesi özelde kan vereyim diyorum
kızzzz neler yaptım ettim tık yok senin ne sonuccccbende dün gece gittim acilde ısrar ettim verdim :)
29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yokkızzzz neler yaptım ettim tık yok senin ne sonucccc
benim de kaset testte yok çizgi adetten dört gün önce yapmıştım yarın adet günüm bakalım kısmet belirti birşey var mı adet tarihin ne zaman29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok
belirtilerimi takip edemiyorum tempolu bir işte çalıştığım için yorgunlık halsizlik batma sık olur. adetime 10 gün var iğne olalı 11 gn oldubenim de kaset testte yok çizgi adetten dört gün önce yapmıştım yarın adet günüm bakalım kısmet belirti birşey var mı adet tarihin ne zaman
keşke senin gibi sabırla bekleyebilsem. şeytan git yandaki özel hastaneden test yaptır diyorbenim de kaset testte yok çizgi adetten dört gün önce yapmıştım yarın adet günüm bakalım kısmet belirti birşey var mı adet tarihin ne zaman
lkuzum bende çatlatma iğnesi vurulsam bende düşünürdüm. 30 unda konrole gittiğimde çatlamıştı ama ne zaman çatladı bilmiyom kaset testte negatifi görünce aten yıkıldım birde kanda görmiyim diyekeşke senin gibi sabırla bekleyebilsem. şeytan git yandaki özel hastaneden test yaptır diyor
Rahim filmi çekildiniz mi bugün doktor bana söyledi ağlaya ağlaya bi hal oldummerhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok
Canım benim neden ağlıyorsun. İlerde karsılaşabileceği bir çok hastalık bile tespit edilebiliyor. Biz kadınlar için smear ya da allttan ultrason kadar buda önemliRahim filmi çekildiniz mi bugün doktor bana söyledi ağlaya ağlaya bi hal oldum
Bu ay tutmazsa cektirecegim. Doktor ne söylediRahim filmi çekildiniz mi bugün doktor bana söyledi ağlaya ağlaya bi hal oldum
10 aydır olmuyor diyince 1 yıl sayılır sebepsiz infertilibe dedi adetlerin düzenli mi dedi evet düzenli hiç düzensizlik olmadı.belki tüplerde bi sıkıntı var önce bi rahim filmi çektir sonra bi sorun çıkmazsa aşılamaya geçersin dediBu ay tutmazsa cektirecegim. Doktor ne söyledi