- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Hadi bakalım bende yarın yapicam artıkSlm kızlar bende bayadır yazamadım 6 gün gecikme var benimde yarın test alicam bakalim hayırlısı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım bende yarın yapicam artıkSlm kızlar bende bayadır yazamadım 6 gün gecikme var benimde yarın test alicam bakalim hayırlısı inşallah
Ne yaptın canım güzel haberlerin var mıHadi bakalım bende yarın yapicam artık
Olmadı bu ayda kuzum olmuyor yoruldum artıkNe yaptın canım güzel haberlerin var mı
Ben de öyle iki haftada bir Dr gitmekten ilaçlardan yoruldum çok şiddetli ağrılı geçiyor bu adetim klomenden diye tahmin ediyorum ama hayırlısı olsun hakkımızda ins en kısa zamanda yüzümüz güler canımOlmadı bu ayda kuzum olmuyor yoruldum artık
Bend e 7. Gün-de adet oldm yumurtlama takibine göre davranıyorum yine olmuyor demekki zamanı deilOlmadı bu ayda kuzum olmuyor yoruldum artık
Canım iğne sonrası kaçıncı gün progesteron baktırdın ve kaç çıkmıştı hatırlıyor musun?Hayır ben de ne iğne günü ne sonrası hiç bir ağrı olmadı hiç iğne olmamış gibiyim ama progesteron ölçümü yaptırdım, sizin oldu mu acaba?
20 ya da 21. Gün ama 14. Günde yumurtlama görmüştüm o ay.Canım iğne sonrası kaçıncı gün progesteron baktırdın ve kaç çıkmıştı hatırlıyor musun?
İnşallah kuzucum, senin kaçtı değerin iğne sonrası 7.8. Gün baktırdığında?Evet canım seni hatırlıyorum
İnşallah güzel olsun sevindim çok umarım bebektir
Progestan kullanmadan ve hamile değilken miSağlıklı çatlama olmuş kuzum benimde 38 küsur çıkiyordu hep inşallah güzel haberlerde alırsın
Ben 15 gördüm ve 24 kusur görmüştüm ama 24 kusur da çatlatma iğnesi yoktu doğal çatlama idi kuzuİnşallah kuzucum, senin kaçtı değerin iğne sonrası 7.8. Gün baktırdığında?
Yaa inşallah kuzum yaaHayirlisi olsun insallahh
Evet yumurtlamanın cok sağlık olduğunu gosteriyormusProgestan kullanmadan ve hamile değilken mi
Sürekli mi yüksek çıkıyor peki senin?Evet yumurtlamanın cok sağlık olduğunu gosteriyormus
3 defa takip yaptırdıik 30 kusurlerdeydiSürekli mi yüksek çıkıyor peki senin?
Benim genelde 15 çıkıyordu, geçen ay 6 çıktı üzüldüm.Bu ay genelden çok çok farklı bir değer çıktı demek ki bir değişiklik var diye düşünmek istiyorum3 defa takip yaptırdıik 30 kusurlerdeydi