- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
İnşallah kuzum yumurtlaman hangi gün oldu 15 imiİns canım çok merak ediyorum ins yüzümüz güler bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum yumurtlaman hangi gün oldu 15 imiİns canım çok merak ediyorum ins yüzümüz güler bu ay
Ovulasyon testi yapmadım ama Dr gittiğimde bir hafta ilişki önerdi bir gün arayla 12 Şubat'ta gitmiştimİnşallah kuzum yumurtlaman hangi gün oldu 15 imi
Bende o gün gitmiştim 13 15 17 vermiştiOvulasyon testi yapmadım ama Dr gittiğimde bir hafta ilişki önerdi bir gün arayla 12 Şubat'ta gitmiştim
Tamam haber et merak ederiz inşallah bebiş vardırSalı gününü bekleyeyim o zaman
Kumaş satan yerlerde yok mu kuzum desenleri ne güzelmişKizlarrr bu kez bebiş için gelemdim size aylardır burda dertlestik durduk.herkez hakkını helal etsin.ama ben bu ay saldım çayıra mevlam kayıraAllah ne verdiyse artık deniyoruz.ben size başka bir şey ile geldim basım skisinca soluğu burda alıyorum.kizmayin bana konuyla hiç alakası yok çünküeskilerden annelerimiz daha iyi bilir de jarse kumaş vardı yörük kıyafeti yöresel kıyafet dikiliyor samsun tarafinda belleme falan diyorlar etek dikiliyor.okul için halkoyununda kullanılmak için kıyafet dikilicek bir türlü bulamıyorum ücretiyle almak istiyorum elinde olan bana yardımcı olucak varsa özelden yazabilirmi.rica etsem napicagimi bilemedim artik
Var canım ama çok ince bı tane yaptırdık güzel olmadı içi gozukuyorKumaş satan yerlerde yok mu kuzum desenleri ne güzelmiş
Astar yada çift kumaş gitseydi kalın durabilecekVar canım ama çok ince bı tane yaptırdık güzel olmadı içi gozukuyor
Test yaptın mı canım benim negatif hafif lekenlenmem de başladı bugün yarın sökülür.Bekle bekle bende salı yapıcam birlikte yaparız adet olmazsak
Yok yapmadım hunharca evi sildim supurdum gelen gidende yok 3 üne kadar bekleyeyim dedimTest yaptın mı canım benim negatif hafif lekenlenmem de başladı bugün yarın sökülür.
Masalllalh sana benim bugün sökülmedi daha peceteye leke geldi dün akşam o kadar söküldüğü tarihi baz alıp Dr gidecem bakalimYok yapmadım hunharca evi sildim supurdum gelen gidende yok 3 üne kadar bekleyeyim dedim
Kız belki yerleşmedir oMasalllalh sana benim bugün sökülmedi daha peceteye leke geldi dün akşam o kadar söküldüğü tarihi baz alıp Dr gidecem bakalim
Olabilir negatif çıkarsa adetin gecikince yaparsın tekrardan
İki kez test yaptım negatif canım benim her zaman adetim lekenme olarak başlar sonra sökülür ins dediğin gibidir dicem de ben de o şans yok canım 8 yıldır bebek istiyorduk iki kez geebelik nasip oldu bir meleğim sağ çok şükür de diğer meleğimi cennete uğurladık yolu açık olsunKız belki yerleşmedir o
Ben hiç tadamadim bile uzaktan yakından Allah bağışlasın, diğer meleğin için üzüldüm Rabbim tez vakitte gönlüne göre nasip etsin inşallahİki kez test yaptım negatif canım benim her zaman adetim lekenme olarak başlar sonra sökülür ins dediğin gibidir dicem de ben de o şans yok canım 8 yıldır bebek istiyorduk iki kez geebelik nasip oldu bir meleğim sağ çok şükür de diğer meleğimi cennete uğurladık yolu açık olsun
Amin canım hepimizin ins bekletmeden nasip olsun sağlıkla hayırlısı ile gelsin canım benden önce sana nasip etsin herkesin sınavı başka bizimki de buymuşBen hiç tadamadim bile uzaktan yakından Allah bağışlasın, diğer meleğin için üzüldüm Rabbim tez vakitte gönlüne göre nasip etsin inşallah
Benim kırmızılar geldi cumartesi Dr gidecem bakalim sen ne yaptın canımAmin canım hepimizin ins bekletmeden nasip olsun sağlıkla hayırlısı ile gelsin canım benden önce sana nasip etsin herkesin sınavı başka bizimki de buymuş
Gelmedi henüz kuzum bekliyorum belki yarın gelir. Kasık ağrım fazla çünküBenim kırmızılar geldi cumartesi Dr gidecem bakalim sen ne yaptın canım
İns gelmez yaGelmedi henüz kuzum bekliyorum belki yarın gelir. Kasık ağrım fazla çünkü
Hayırlısı bakalımİns gelmez ya