Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misyoner en iyisi. Ama cokta bi önemi yok pozisyonun bizim yanlamasınaydı meselakızlar merhaba son 3 testim pik mi ve nasıl değerlendirmem gerekiyor ekstra yapmam gereken bişey var mı ve hangi pozisyon değerlendirmeye daha müsait ilk gebelik olucak
Eki Görüntüle 2986948
Ya peki son 3 test pik miMisyoner en iyisi. Ama cokta bi önemi yok pozisyonun bizim yanlamasınaydı mesela
EvetYa peki son 3 test pik mi
Selam canım ovulosyon testine pikten sonra hep devam mı ettiniz sizAynen öyleeee valla sabırsızız malesef evettt ben ovulasyondan sonra tekrar takip etmeye devam ettim sonra t çizgisi koyulaşmaya başladı 3 gün koyuydu sonrw kaset test yapınca pozitifi gördüm darısı basına insşalah tez zamanda
Benimde 9.9 cıktı yumurtlama olmamismidir 7 gün baktimLh ve e2 yi ne için istedi onu bilmiyorum ama yumurtanın çatlayıp catlamadigini anlamak için catlamanin üzerinden 7 gün sonra yani 28 günlük döngüye göre 21.gun.progesteron testi bakılır ve sonucu 5 üzeri ise ymurtlama olmuş ama yeteri kadar hormon salinimi yok demek.10 üzeri ise yumurtlama olmuş demektir.senden bu kanı ne zaman aldı yada alacak progesteron u.
Yumurtlama olmuş 5 üzeri olmuş deniliyor genellikle, 10 üzerini daha makul buluyor doktorlar.sizinde 10 sayılır zaten.Benimde 9.9 cıktı yumurtlama olmamismidir 7 gün baktim
Anladım akintinin çok olduğu günümü yumurtlama günü sayıyoruz acabaYumurtlama olmuş 5 üzeri olmuş deniliyor genellikle, 10 üzerini daha makul buluyor doktorlar.sizinde 10 sayılır zaten.
Akıntıyla net bilemeyiz malesef tam gununu.ovulasyon testi yada yumurta takibi daha kesin sonuç.akinti değişken olabilir.Anladım akintinin çok olduğu günümü yumurtlama günü sayıyoruz acaba
1 gün falan erken bakmış olabilirim o zaman akinti başladığı gunu baz almstmAkıntıyla net bilemeyiz malesef tam gununu.ovulasyon testi yada yumurta takibi daha kesin sonuç.akinti değişken olabilir.
Olabilir, ihtimali var akıntıya göre bakdiysaniz.1 gün falan erken bakmış olabilirim o zaman akinti başladığı gunu baz almstm
Teşekkür ederim 1 2 gün sonra tekrar bakarımOlabilir, ihtimali var akıntıya göre bakdiysaniz.
Olabilir negatif çıkarsa adetin gecikince yaparsın tekrardanKizlar bat salı günü pazar sabahı test yapsam çıkma ihtimali var mıdır sizce
Bence adet günü yap ama gene erken öğrenmek istiyorsan erken gebelik testinde çıkabilir tabiKizlar bat salı günü pazar sabahı test yapsam çıkma ihtimali var mıdır sizce
Salı gününü bekleyeyim o zamanBence adet günü yap ama gene erken öğrenmek istiyorsan erken gebelik testinde çıkabilir tabi
Bekle bekle bende salı yapıcam birlikte yaparız adet olmazsakSalı gününü bekleyeyim o zaman
İns canım çok merak ediyorum ins yüzümüz güler bu ayBekle bekle bende salı yapıcam birlikte yaparız adet olmazsak