- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 29
İnşa Allah cuma günü seni mutlu eden haber verir doktorunYok malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşa Allah cuma günü seni mutlu eden haber verir doktorunYok malesef
Amin inşallah . Kötüyü düşünmek istemiyorumİnşa Allah cuma günü seni mutlu eden haber verir doktorun
Dua edelim iyi olucakAmin inşallah . Kötüyü düşünmek istemiyorum
Totomun sığmayacağı bir kovaya döktüm canım açık anlatmak gerekirse buharı denk gelecek şekilde belime bir şal sarıp oturdum ama çok sıcak olmamasına dikkat et yanabilirsin buharıyla bile.. Ben biraz kaynattım buharı çıkınca aldım ocaktan.. 10-15 oturdum. Saçma geldi hatta kalktım sonra tekrarlamadım bir daha yumurtlama gününe 2-3 gün vardı İşe yaradıysa ne mutlu bana eğer yardımcı olan oysa iyiki yapmışım Denemekten zarar gelmez dedim sonra saçma geldiSütü kaynatıp üzerine mi durdunu yoksa direk oturdunuz mu
Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim hayırlı olsun hamileliğinizTotomun sığmayacağı bir kovaya döktüm canım açık anlatmak gerekirse buharı denk gelecek şekilde belime bir şal sarıp oturdum ama çok sıcak olmamasına dikkat et yanabilirsin buharıyla bile.. Ben biraz kaynattım buharı çıkınca aldım ocaktan.. 10-15 oturdum. Saçma geldi hatta kalktım sonra tekrarlamadım bir daha yumurtlama gününe 2-3 gün vardı İşe yaradıysa ne mutlu bana eğer yardımcı olan oysa iyiki yapmışım Denemekten zarar gelmez dedim sonra saçma geldi
Çok teşekkür ederim allah sizlerede nasip etsin tez zamanda inşallah❤Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim hayırlı olsun hamileliğiniz
Amin inşallah ağzın bal yesinÇok teşekkür ederim allah sizlerede nasip etsin tez zamanda inşallah❤
Hayırlısı olsun canım gelen aylar bizimmmAdet oldum bugun 6 gün gecikmeli Letu'nun etkisi sanırım geçen ayda 4 gün geciktirmisti
Canimm süt maydomuzu bu ay bende denicem. Sütü kaynatcam içine bı bağ maydonuz koyup buharına oturcam degilmi. Yarım saat falan beklicemTez vakitte seninde oğlana kardeş gelir inşallah kendini strese sokma olur senin problemsiz akışına bırak arkadaşım birazcık sonu güzel olur inşallah
Hamileyim kızlarrrKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
geçmiş olsun canım dene şifa zaten maydanoz süt ama yağlı süt al iyice yumuşatsın seni yumurtlama günlerini de değerlendir. Sonra beni de etiketle bebiş haberineBende yeniden yanma başladida bide bunu deneyeyim ilaç içmek istemiyorum artık
Aynen emineciğim buharı dışarı çıkmayacak şekilde sar belini ama hatta yardımcı olabilecek biri varsa sen yapar yapmaz giyin uzan daha kalkma diyorlarCanimm süt maydomuzu bu ay bende denicem. Sütü kaynatcam içine bı bağ maydonuz koyup buharına oturcam degilmi. Yarım saat falan beklicem
Tamm canım bide bunu yapalimmmAynen emineciğim buharı dışarı çıkmayacak şekilde sar belini ama hatta yardımcı olabilecek biri varsa sen yapar yapmaz giyin uzan daha kalkma diyorlar
Canım Bende hayatımda ilk defa 2 gecikti kesin var diyordum ama hiç gecikmezdim bir kaç gün önce de leke gelirdi . maalesef biraz önce test yaptım negatif.cok umutlanma bence gecikmesine sonra çok uzulsunEşim görevde her sabah mesajı
Son durum nedir ? Bir belirti var mı ? Gelen giden var mı ? Ağrın sizin. Var mı ? Vakti gelmiştir belki ?
Adamı düşünüyorum daha çok benden çok üzülecek belki
Canım bu ay İlk defa gecikme yaşayan çok olmuş daha önce ki testi kaçıncı gün yapmistin belki iğnenin etkisi geçmemiştir ondan siliktir.ama inşallah test yanlış tır.git bir kan ver istersen kafan rahatlar en azındanKizlar günaydın ben az önce gene test yaptım negatif cikiyor 2 gün geciktim kan vermeye gitmedim olsa çıkardı ama bı kaç gün evvel çıktı şimdi çıkmıyor ne olabilir bu kimyasal dediğiniz olabilir mi aceba nasıl oluyor o adet mi olacağım kendimden ne yapayım bana akıl lütfen Mavigrill E Emine1990 Z Zennep usengecpirenses mavibeyazzz ve diğer arkadaşlar
Ben iğne olmadım ki canım ya normal adet bekliyorum ovulosyon kullandım ilk defa 20 Kasım da yumurtlama oldu dün bat ama olmadım gecikmezdim hiç ya geçen ay da adetten 1 gün önce vermiştim kan hem alamadılar 2 yerimi deldi biraz ondan korkuyorum açıkçası paramla rezil oluyorum hemde çıkmayınca üzüldüm gereksizdi biliyorum geçmeden ne testiyse zaten ama şimdi geçiyor biraz daha bekleyim diyorum bide test yapıp cikmayinca gerek yok diye düşündüm yaCanım bu ay İlk defa gecikme yaşayan çok olmuş daha önce ki testi kaçıncı gün yapmistin belki iğnenin etkisi geçmemiştir ondan siliktir.ama inşallah test yanlış tır.git bir kan ver istersen kafan rahatlar en azından
Benimde İlk defa gecikti hiç umudum yoktu bu ay gecikince insan Umut bağlıyor.ogrenmemek daha çok yıpratıyor insanı varmı yokmu diye sürekli düşünüyorsun test yaptır KurtulBen iğne olmadım ki canım ya normal adet bekliyorum ovulosyon kullandım ilk defa 20 Kasım da yumurtlama oldu dün bat ama olmadım gecikmezdim hiç ya geçen ay da adetten 1 gün önce vermiştim kan hem alamadılar 2 yerimi deldi biraz ondan korkuyorum açıkçası paramla rezil oluyorum hemde çıkmayınca üzüldüm gereksizdi biliyorum geçmeden ne testiyse zaten ama şimdi geçiyor biraz daha bekleyim diyorum bide test yapıp cikmayinca gerek yok diye düşündüm ya