- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
Oha ya ne kadar belirgin vallaArkadaşlar bugün reglimin geciktiği 4.gün Comfort marka test aldım şuan ağlıyorum
Günü geçip sonuç bildirmeyenlere çarpı koyuyorum sonucu bildirince degistririm
Öyle takıldım ben yanlış anlamayın beniGünü geçip sonuç bildirmeyenlere çarpı koyuyorum sonucu bildirince degistririm
Aynen canım ya inanılmaz onlara evde değilim ben bu gün denemedimAynen öyle. Bu sefer köpürmedi denedimsen naptın testi yaptın mı Bi daha
Günün ne zamandı canım bende vermedin benimde bu gün çünkü geçsin geçerse Perşembe veririm hiç belli olmuyor çünküÖyle takıldım ben yanlış anlamayın beniya geç yumurtlama gördüm o yuzden beklemedeyim yarın kan veririm
27 Kasımdi ben 15 Kasım yumurtlama gördüm 16 değerlendirmeGünün ne zamandı canım bende vermedin benimde bu gün çünkü geçsin geçerse Perşembe veririm hiç belli olmuyor çünkü
Test yaptın mı birdaha benim de 18;pik bu günde günüm bakalım işte27 Kasımdi ben 15 Kasım yumurtlama gördüm 16 değerlendirme
2gun önce negatiftiTest yaptın mı birdaha benim de 18;pik bu günde günüm bakalım işte
Ayyy inşallah hamilesindir yaa. Allah hepimize nasip etsin. 1.5 yılı geçti hala bekliyoruz. Senin ne kadar olmuştuAynen canım ya inanılmaz onlara evde değilim ben bu gün denemedimadet günüm bu gün bakalım ne olacak
Bekle canım o zaman aynen ya insan olmak yada olmamak arasında falan kalıyor aceba diyor varmı yokmu yok silik çizgi bilmem ne geçen ayda stres olmuştum ama olunca rahatlıyorum ya vallahi2gun önce negatifti
Yani ya yoksa ilk defa bu kadar geciktim 4.gun bugün umudum var şuan eğer değilsem çok üzülürüm ama hayırlısı olsun inşallahBekle canım o zaman aynen ya insan olmak yada olmamak arasında falan kalıyor aceba diyor varmı yokmu yok silik çizgi bilmem ne geçen ayda stres olmuştum ama olunca rahatlıyorum ya vallahihayır olsun sonumuz insAllah aşko
İnsAllah canım benim ya 3 aydır deniyoruz bizde erken ama insan bir an önce olsun falan diyorAyyy inşallah hamilesindir yaa. Allah hepimize nasip etsin. 1.5 yılı geçti hala bekliyoruz. Senin ne kadar olmuştu
Bekleyelim canım görelim insAllahYani ya yoksa ilk defa bu kadar geciktim 4.gun bugün umudum var şuan eğer değilsem çok üzülürüm ama hayırlısı olsun inşallah
Eşim görevde her sabah mesajıBekleyelim canım görelim insAllah
Amin inşallah canım. Tez zamanda sağlıklaİnsAllah canım benim ya 3 aydır deniyoruz bizde erken ama insan bir an önce olsun falan diyorçiçeğim olursa bakalım kan tahlili için erken bekleyim zaten bu gün gelir mi gelmez mi belli de değil değişik hissediyorum ama ya hayırlısı neyse o olsun zaten canım seninde insAllah olur da işte vakit saat canım rabbim hayırlı zamanda nasip etsin zaten
Bütün eşler aynı canım bizle birlikte bat bekliyor. Lu kadsr kaldı acaba bu ayda mı olmadı. Belirti varmı hiç mi bişey hissetmiyorsun. Ben hissetsem bile bişey yok aynı diyorum. Bat günü nüde Bi kaç gün geç söylüyorumEşim görevde her sabah mesajı
Son durum nedir ? Bir belirti var mı ? Gelen giden var mı ? Ağrın sizin. Var mı ? Vakti gelmiştir belki ?
Adamı düşünüyorum daha çok benden çok üzülecek belki
Bütün eşler aynı canım bizle birlikte bat bekliyor. Lu kadsr kaldı acaba bu ayda mı olmadı. Belirti varmı hiç mi bişey hissetmiyorsun. Ben hissetsem bile bişey yok aynı diyorum. Bat günü nüde Bi kaç gün geç söylüyorum
Tabikide onlarda uzuluyorlar bakmayin bizde gun içinde konuşuyoruz aynialrini soruyor inan ki yani işte ama dün benimde silik çizgi çıktı ya diyorum sevinmek istemiyorum dedim eşime oda olsun dedi bende sen umitlenme diye fazla yorum yapmak istemiyorum diyor aslında seviniyor ama bana belli etmemeye çalışıyor çok hassas oda yani sonuç insAllah güzel haberler veririzEşim görevde her sabah mesajı
Son durum nedir ? Bir belirti var mı ? Gelen giden var mı ? Ağrın sizin. Var mı ? Vakti gelmiştir belki ?
Adamı düşünüyorum daha çok benden çok üzülecek belki
Amin inşallah@ballgirlll
Tabikide onlarda uzuluyorlar bakmayin bizde gun içinde konuşuyoruz aynialrini soruyor inan ki yani işte ama dün benimde silik çizgi çıktı ya diyorum sevinmek istemiyorum dedim eşime oda olsun dedi bende sen umitlenme diye fazla yorum yapmak istemiyorum diyor aslında seviniyor ama bana belli etmemeye çalışıyor çok hassas oda yani sonuç insAllah güzel haberler veririz
Bende geceye doğru belim kasığım başlıyor ağrımaya, biraz fazla iş görünceDün komple vucüdüm ağrıyordu. Ondan önce sağ bacağımda ağrıyordu ertesi sanki etlwrimi kesiyorlar gibi tenin acıyordu ve belden aşağım ağrıdan kopacaktı. Sabah Bi başladı geceye kadar devam etti ilaç içmeseydim daha da devam ederdi. Hala hafif ağrı var mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?