- 10 Şubat 2020
- 4.890
- 6.878
Amin hepimiz inşallahTeşekkür ederim sağlıkla bebişini kucağın alırsın inşallah sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz inşallahTeşekkür ederim sağlıkla bebişini kucağın alırsın inşallah sende
Çok saol canimmm dediğin gibi ara ara yerim hergun yemem artikkTamm canım ara ara ye sıkılma çünkü bunlar rahimi besliyor ya ara ara ye sende şifa olur insAllah
Sağol kuzum ediyorum tabiki deTeşekkür ederim cnm cevabın için geçmiş olsun dikkat et kendine bebisinde hayırlı olsun bizlere de şu et canım
Testyaptin mi canimmmMavigrill kız ne vicdansızsin hee daha adet olmadim ben
Canim gayet güzel değerin şöyle artık esinide.Günaydın,
akşam beta HCG baktırdım 76.38 çıktı sabahki testim de hala silik ve reglime üç gün var bir problem var mıdır? Kasıklarım hala ağrıyor eşime de söylemedim henüz acaba ikinci kan testini ne zaman yapayım bilgisi olanlar yardım edebilir mi.
İnsallahh kuzucum insallahhhya öyle hissediyorum ki bu güzel kalbin sahibinde de bir minnoş var ❤
bende sizi böyle güzel sorular sorarken bulurum inşallah
regl günü yaptırayım o zaman
o zaman bu gece o gece artık söyleyeyim onun da hakkı var öğrenmeyeCanim gayet güzel değerin şöyle artık esinide.
iki güne hemen testimi veririm hastahane karşımda şu ana kadar nasıl kendimi tutup gitmedim Allah herkesi pozitifleri göreceği ana ışınlasınİnsallahh kuzucum insallahhh
Bigün vericem umuyorum bende bu haberi
Bende düşücem böyle kan değerlerimin, silik testlerimin telaşına
Sen yine kan verince haberdar et bizi=) merak ederis
Kesinlikle canimm. Daha üç var adetine değerin güzel. Sagliklica alırsın kucagina insalho zaman bu gece o gece artık söyleyeyim onun da hakkı var öğrenmeye
Tez vakitte seninde oğlana kardeş gelir inşallah kendini strese sokma olur senin problemsiz akışına bırak arkadaşım birazcık sonu güzel olur inşallahKesinlikle canimm. Daha üç var adetine değerin güzel. Sagliklica alırsın kucagina insalh
Masallah ne güzel bir koyuluk hayirli olsun sağlıkla ilerlesin insallah çok mutlu oldumArkadaşlar bugün reglimin geciktiği 4.gün Comfort marka test aldım şuan ağlıyorum
İnsallh canım venim çok teşekürler. Allh isteyen herkese nasip etsinTez vakitte seninde oğlana kardeş gelir inşallah kendini strese sokma olur senin problemsiz akışına bırak arkadaşım birazcık sonu güzel olur inşallah
Çpk sağolun allah sizlerede nasip etsin inşalalhMasallah ne güzel bir koyuluk hayirli olsun sağlıkla ilerlesin insallah çok mutlu oldum
hayırlııı olsun hemen kan verin Kasımın son yolcuları ❤Arkadaşlar bugün reglimin geciktiği 4.gün Comfort marka test aldım şuan ağlıyorum
Dime insan her türlü merak ediyor işte tez zamanda kavuşuruz insAllah bizlerdeKöpürdü beyaz üstünü kapladı. Ama ham çamaşır suyu iile değilde Domestos tarzı çamaşır suyu vardı. Onu denedim. Ama onunda, sütünde çamaşır suyu yazıyordu Yarın ham olanla, bir daha deneyim bakalım. Gerçi inandıgımozdan değil ama merak işte
Sifa olsun canım insAllahÇok saol canimmm dediğin gibi ara ara yerim hergun yemem artikk
Hayırlı olsun canım insAllah güzel ilerlerArkadaşlar bugün reglimin geciktiği 4.gün Comfort marka test aldım şuan ağlıyorum
Aynen öyle. Bu sefer köpürmedi denedim sen naptın testi yaptın mı Bi dahaDime insan her türlü merak ediyor işte tez zamanda kavuşuruz insAllah bizlerde
Sende test yapacaktın bugün canım naptınİnsallahh kuzucum insallahhh
Bigün vericem umuyorum bende bu haberi
Bende düşücem böyle kan değerlerimin, silik testlerimin telaşına
Sen yine kan verince haberdar et bizi=) merak ederis