- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 33
- 37
Hemen olumsuz düşünme canım. Dur bakalım daha 15. Güne kadar çıkmayalar var. Bir kac gun daha bekle bakalım. Olacak allah'ın izni ile. Bende bekliyorum canım. Takvim uygulamama göre bugün adet olmam gere. Ama diyorum hep ben herzaman takvimden 2 gun önce olurum. Hâlâ olmadım. Beklemedeyim. Ama belim çok ağrıyor. Yarına kadar gelmezse yarın test yapicam. Nasibimde varsa olur inşaallah. HepimizinBugün 12.gündeyim, az önce test yaptım sanki çizgi göremedim gibi. Çok yoruldum artık
@ A R Y A test resmimi attı. Görmedim beni. Hemen arıyorum. Attığını=)) çizgi net var
Bugün 13.Günü
O yüzden iğne etkisi mi bilmiyorum tabi
Ben en son 13 te çizgiyi görüp 14 te negatifle dumura uğramıştım
İnsallahA R Y A nınki gebelik çizgisidir de
Koyulasır gittikçe =)
Aynen öyle yaptı görüntülere o kadar çok baktı ki hiç içine sinmedi doktordan da memnunum ama tekrar çektirmek istemiyorum belki vardır anlayan hemşire yada bir tanıdığı olan yada aynı durumu yaşayanBurda bunlardan kimse anlamaz ki
Doktorlarda raporu çok önemsemiyor, görüntülere bakarak yorum yapıyor
Bende raporumu götürmüştüm farklı bi doktorla görüşmeye gittiğimde
Benden cd yi istedi direkt
Bakmadı bile rapora
Seninde raporunda temiz gözüküyor, sıkıntı yok gibi ama doktorun belki görüntülerde kafasına yatmayan bi durum vardır kuzu
Malesef negatif, belirtiler kendimi çok dinlediğim için bana öyle gelmiş demek ki sonraki aya inşallahHaber verin bize de
Ben çizgi var demedim ki zaten, sadece 11.testte bariz var. O da iğne etkisiBenim telde mi sıkıntı var bilmiyorumda son 3 testinde ikinci çizgiyi goremedim bi türlü bu ikisindede gözükmüyor
Ya sanki 13. Gün yaptığında silik çizgi var öyle görüyorum yanlış mi görüyorum acabaİğnenin 13.günü
Ben çok yoruldum artık kızlar, bir süre uzaklaşmak en iyisi... Artık tezime yönlenip onu yazacağım ve biraz da kpss çalışması yapmayı düşünüyorum.
11.ayım da hüzünle sonuçlanmış oldu.
Hoşçakalın
11 de gördüm kuzum ama 12 ve 13 te görememiştim.A R Y A senin üç testindede çizgi var kuzu
Renkleriyle böyle oynayınca daha çok belli oluyor
13. Gündekide belli oluyor
Gebelik varsa bundan sonra zaten iyice belirginleşir
Hassasiyetini anlıyorumda kötü bişey demedim çıkışmana gerek yok çizgi var diye direttigini iddia etmedim zaten..Ben çizgi var demedim ki zaten, sadece 11.testte bariz var. O da iğne etkisi
Bende olmadim bugünde hiç olcak gibi degilim .günümüz aynıydı seninleLetu yine gecikme yaptı galiba, dün adet olmam gerekiyordu yine olmadım
Ben hepsinde görmüştüm çizgiyi efekt olmadan ama sende görebil diye efektledim11 de gördüm kuzum ama 12 ve 13 te görememiştim.
Şimdi sen bu şekilde atınca görünüyor hepsinde, bilemedim ki efekt yapınca mı çıkıyor acaba
Bende olmadim bugünde hiç olcak gibi degilim .günümüz aynıydı seninle
Teşekkür ederim canım, zaten doktor iğnemi yaparken 15.gün kesin sonuç belli olur demişti ama ben 11.günden başladım yapmaya. Çizgileri göremeyince de üzüldüm, moralim bozuldu.Ben hepsinde görmüştüm çizgiyi efekt olmadan ama sende görebil diye efektledim
Bizim burda bi arkadas vardı o öğretti banada böyle bak diye
O kaç kişinin böyle daha betası 5 6 yken çizgisini gördükendisininkini de böyle yakalamıstı, suan doğurdu hatta =)
Çizgi var ama dediğim gibi iğne etkisi midir bilmiyorum, hiç istemem sonradan üzülmeni çünkü
Ama ümidini erken kesme demek için geldim
Benim dün 12. Gündü seninle aynı, testim tertemiz negatif hiç çıkmadı bende mesela
Pazartesiye kadar adet olmazsak bida test yapalım bariBende olmadim bugünde hiç olcak gibi degilim .günümüz aynıydı seninle
Benim 27. AyımTeşekkür ederim canım, zaten doktor iğnemi yaparken 15.gün kesin sonuç belli olur demişti ama ben 11.günden başladım yapmaya. Çizgileri göremeyince de üzüldüm, moralim bozuldu.
Artık maddi manevi çok yorulduğumu hissediyorum. Rabbim hakkımızdan hayırlısını nasip eylesin. Bu 11.ayım öyle üzülüyorum ki
Ben iki gün önce yaptık.negatif çıktı . Hiç beklemiyorum hamile olmayı. Bu ay erken yumurtladim diye 24adet tarihinde 28.gunum 27de doluyo. O gün cam heraldePazartesiye kadar adet olmazsak bida test yapalım bari
Hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda en hayorlı zamanda olur ❤Malesef negatif, belirtiler kendimi çok dinlediğim için bana öyle gelmiş demek ki sonraki aya inşallah
İğne kısmını bilmiyorum bilgim yok ama inşallah vardır.=)) çizgi net var
Bugün 13.Günü
O yüzden iğne etkisi mi bilmiyorum tabi
Ben en son 13 te çizgiyi görüp 14 te negatifle dumura uğramıştım
İnsallahA R Y A nınki gebelik çizgisidir de
Koyulasır gittikçe =)
Anladim canım tahmin ettiğim gibi sag olasin Allah sabır versin bizeKuzu değişiyor tamamen.. Bahçeci 30-35 bin tutuyor.. şişli memorial da 25-30 bin
Bunlar popüler olanlar.. burada ücretlendirme nasık oluyor..
~Yumurta takibi+opu+transfer… 12-16 bin arası buradaki parayı 3e bölüo alıyorlar. Tedavi başı, opu zamanı, ve transfer zamanı diye..
~ilaçlar amh ve pko durumuna göre değişiyor onlarda 3-7 bin arası.. Orda da tedavi başlangıcı alıyorsun bir de transfer zamanı
~embryo oluşursa dondurma ücreti ekstra alıyorlar 2.500-5000 arası değişiyor merkeze göre sonra yıllık bakım ücreti alıyorlar
~opu de Anstezi uygulanıyor onun için tahlil 400-1000 aras
~opu öncesi ve transfer öncesi covid negatif raporu alman gerekiyor
~Tahlilleri yeniletebiliyorlar.. genelde 3-6 ay içindekileri kabul ediyorlar ama sperm testini yeniletebiliyolar.. O da 300-500 arası
~Bazı doktorlar vitamin takviyesi öneriyor onlarda 200-500 arası değişiyor
Ben tedavi şuana kadar 12bin hastane+3000 ilaçlar tuttu.
-eşim kromozom analizi yaptı 1500, sperm testi verdi 300
Devletteki doktorlar tahlilleri yapmayız dedi.
Şimdi 1000 lira kadar tahlillere vereceğiz..
18 bin tutmuş yani.. Embryo oluşursa ve trasnfer iöin ilaç verilirse 5000 de onlar tutacak..
Tutmazsa da uzulme benim igneden sonraki ay tutmustu . Ilaclar sonra da etki edebiliyor.Bugün 12.gündeyim, az önce test yaptım sanki çizgi göremedim gibi. Çok yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?