İnşallah teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda en hayorlı zamanda olur ❤
Evet ilk cekilenlerde sağda geçiş yok ama burada tam gebeliği engelleyecek bir yapışıklık yok gayet iyi geçiş olmuş CanımBuda görüntüler
Yumurtlama olabilir.Kızlar Merhaba
Size bir şey sormak istiyorum, belki karşılaşan olmuştur. Döngümün 29-30günündə bel ve kasık bölgemde ağrılarım başladı. Düşündüm hemen bugün yarın gelir adet. Ama çox tuhaf bir akıntılarım geldi(yarımşeffaf bazıları yumurta akı gibi bir kısmı beyaz akıntı) 2-3gün devam etti böyle. Şimdi 36gündeyim adet yok. Düşünüyorum belki yumurtlama 29-30gündə olmuştur. O zaman akıntı bir kaç gün olurmu?test yapıcaksın diyiceksiniz, ama psikolojimi bozuyor yapmak istemiyorum. Düşünüyorum eger yumurtlamaysa 42-44gündə gelir (aslında çok gecikme olmaz bende ama bir ay öncesinde bir kutu doğum kontrol hapı kullanmışdı, doktor kist için yazmışdı)
Letu yine gecikme yaptı galiba, dün adet olmam gerekiyordu yine olmadım
Galiba öyle canım bende 10 ay once geçirdim 5 aydır deniyoruz ama henüz pozitifi göremedikBen bu ay da elendim galiba pik goremeden silindi cunku ovu testi canim sıkıldı ama yapacak bişey yolk . Dış gebelikten sonra sanırim vucut hemen kendini toparlayamiyor.
Çok yanilani okudum burda ama senin bariz çıkmış canım bence birde kaset test yapKızlar predictor test güvenli mi ? Bat bugündü. Döngüm 32 gün falan. Geç yumurtluyorum. Geç döllenme olabilir mi ?
2.dk de sonuç verdi. 2 tane test yaptım 4 saat aralıkla 2side böyle çıktı
Testlerinizi de paylaşır mısınız acebaAdetime 5 gün kala erken gebelik testi 4 gün kala kaset test yaptım 3 gün kala da kan testi verdim canım
Bende çizgileri karartmadan bile gördüm çok hayalet bir çizgi hemde@A R Y A senin üç testindede çizgi var kuzu
Renkleriyle böyle oynayınca daha çok belli oluyor
13. Gündekide belli oluyor
Gebelik varsa bundan sonra zaten iyice belirginleşir
Aynen bende karartmadan gördüm çizgiler bariz hayalet belli oluyor canım bencedeBen hepsinde görmüştüm çizgiyi efekt olmadan ama sende görebil diye efektledim
Bizim burda bi arkadas vardı o öğretti banada böyle bak diye
O kaç kişinin böyle daha betası 5 6 yken çizgisini gördükendisininkini de böyle yakalamıstı, suan doğurdu hatta =)
Çizgi var ama dediğim gibi iğne etkisi midir bilmiyorum, hiç istemem sonradan üzülmeni çünkü
Ama ümidini erken kesme demek için geldim
Benim dün 12. Gündü seninle aynı, testim tertemiz negatif hiç çıkmadı bende mesela
MerhabaBuda görüntüler
Bu şekildeydi. Üstteki erken gebelik testi. Alttaki normal kaset test. 3 gün kala da kan verdim beta 36.58 çıktı.Testlerinizi de paylaşır mısınız aceba
Bende çizgileri karartmadan bile gördüm çok hayalet bir çizgi hemde
Bana aynı gibi geldi çizgilerBugun ikinci testi yaptim sanki daha cok siliklesmis gibi geldi
Ill defa ovulasyon deniyorum da heyecanliyim birazBana aynı gibi geldi çizgiler
Canımm bende hala deniyorum stres yaptıgımız için olmuyor bence.. bu kadar stres etme herkesin cocugu olcak herkes üremek zorunda diye bir kaide yok. Napalım rabbim bize bunu yaşatıyorsa vardır elbet bir nedeni bence kendını sorgulama artık zamana bırak. Üzülme hayat kısa eşinle iyi ol gerisini boşver.İğnenin 13.günü
Ben çok yoruldum artık kızlar, bir süre uzaklaşmak en iyisi... Artık tezime yönlenip onu yazacağım ve biraz da kpss çalışması yapmayı düşünüyorum.
11.ayım da hüzünle sonuçlanmış oldu.
Hoşçakalın
Selamlar kuzuTeşekkür ederim canım, zaten doktor iğnemi yaparken 15.gün kesin sonuç belli olur demişti ama ben 11.günden başladım yapmaya. Çizgileri göremeyince de üzüldüm, moralim bozuldu.
Artık maddi manevi çok yorulduğumu hissediyorum. Rabbim hakkımızdan hayırlısını nasip eylesin. Bu 11.ayım öyle üzülüyorum ki
Haklısınız. Eğer gerçekten iki çiftte problem yoksa zamanCanımm bende hala deniyorum stres yaptıgımız için olmuyor bence.. bu kadar stres etme herkesin cocugu olcak herkes üremek zorunda diye bir kaide yok. Napalım rabbim bize bunu yaşatıyorsa vardır elbet bir nedeni bence kendını sorgulama artık zamana bırak. Üzülme hayat kısa eşinle iyi ol gerisini boşver.
Hadi bakalım inşallah görürsün hemen pik çizginiIll defa ovulasyon deniyorum da heyecanliyim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?