Hayal kırıklığını ve üzüntünü paylaştığımı bil canım..İğnenin 13.günü
Ben çok yoruldum artık kızlar, bir süre uzaklaşmak en iyisi... Artık tezime yönlenip onu yazacağım ve biraz da kpss çalışması yapmayı düşünüyorum.
11.ayım da hüzünle sonuçlanmış oldu.
Hoşçakalın
Ah be aryam, bu ay oldu demiştim sevinmiştim dün silik çizgi deyince..İğnenin 13.günü
Ben çok yoruldum artık kızlar, bir süre uzaklaşmak en iyisi... Artık tezime yönlenip onu yazacağım ve biraz da kpss çalışması yapmayı düşünüyorum.
Hoşçakalın
Benim telde mi sıkıntı var bilmiyorumda son 3 testinde ikinci çizgiyi goremedim bi türlü bu ikisindede gözükmüyorYok be nerde bende o şansDün bariz çizgi belliydi, bugün belli belirsiz
Ayy aynı bizBen 32 yaşındayım.. Bende eşime takviyeler aldım.. Ama biz onu tüp bebeğe sağlıklı sperm olsun diye kullandıkBen faydasını gördüğüme inanıyorum cuma test verecek sonucunu anlayacağız ama 2 aydır kullanıyoruz.. Bakalım erkeklere o ilaçları takviyeleri kullandırmakta zor.. Bu işkenceli süreç inş biter..
Eşim görev bilinci olan bi adam ama ona rağmen her gün çocuk gibi ilaçları içme seansı yapıyoruz
Kuzu orada silikte olsa görünüyor. İğne etkisi bitti ise gebelik olabilir. Resmi karartınca daha net çıkıyor..İğnenin 13.günü
Hoşçakalın
Bende gördüm gibi oldu ama yazmamıştım belki yanlış görmüşümdür diye. O zaman çizgi varKuzu orada silikte olsa görünüyor. İğne etkisi bitti ise gebelik olabilir. Resmi karartınca daha net çıkıyor..
Kuzu raporda normal yazıyor herşey. Bende de öyle oldu. Solda akış az dediler kateter ile girip açtılar. Tazdikli sıvı vererek açılıyormuş. Doktor baktı açmışlar dedi.. sonra sanki sıvı varmış gibi çekmişler belki açtıklarına dair sıvılı olan kısmıda bilerek çekmişler dedi. Sonomed olduğu için doğru işlem yapılmış dedi.Merhaba arkadaşlar ben geçen ramazan ayında hsg çektirdim de cektirdigim doktor hafif tıkanıklık vardı açıldı dedi ama en son gittiğim doktorum da sanki açılmamış gibi dedi hiç kafasına yatmamış Bir iki ay deneyelim olmazsa tekrar çekeceğim dedi ama ben hiç çektirmek istemiyorum tekrar size gostersem anlarmisiniz
Buda görüntülerMerhaba arkadaşlar ben geçen ramazan ayında hsg çektirdim de cektirdigim doktor hafif tıkanıklık vardı açıldı dedi ama en son gittiğim doktorum da sanki açılmamış gibi dedi hiç kafasına yatmamış Bir iki ay deneyelim olmazsa tekrar çekeceğim dedi ama ben hiç çektirmek istemiyorum tekrar size gostersem anlarmisiniz
Biz çizgi uzmanıyız galiba artıkA R Y A senin üç testindede çizgi var kuzu
Renkleriyle böyle oynayınca daha çok belli oluyor
13. Gündekide belli oluyor
Gebelik varsa bundan sonra zaten iyice belirginleşir
Biri arya ya ulaşsın çıldırcammm. Doğru görmüşüm valla bende ay çok sevindim inşallah bir an önce görür şu yorumları da kan verirA R Y A senin üç testindede çizgi var kuzu
Ya bilmiyorum işte biri açıldı dedi biride açılmamış gibi dedi artık hangisi doğru hangisi yanlış bende çözemedimKuzu raporda normal yazıyor herşey. Bende de öyle oldu. Solda akış az dediler kateter ile girip açtılar. Tazdikli sıvı vererek açılıyormuş. Doktor baktı açmışlar dedi.. sonra sanki sıvı varmış gibi çekmişler belki açtıklarına dair sıvılı olan kısmıda bilerek çekmişler dedi. Sonomed olduğu için doğru işlem yapılmış dedi.
Bence sen raporunu başka doktora da göster. HSG rötgen gibi görüntüyü doktorlar aşinalar zaten iyi bir doktor yorum yapar. Sadece raporu okuyorsa o kadar anlamıyordur. başka doktor bul..
Biz çizgi uzmanıyız galiba artık
A R Y A senin üç testindede çizgi var kuzu
Ben yine göremedim benim telde sorun var sanırım bi kan testi yapsa netleşir aslındaBiz çizgi uzmanıyız galiba artık
=)) çizgi net varBiri arya ya ulaşsın çıldırcammm. Doğru görmüşüm valla bende ay çok sevindim inşallah bir an önce görür şu yorumları da kan verir❤
Burda bunlardan kimse anlamaz kiBuda görüntüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?