- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim tup bebek ortalama fiyatı ne kadar tutar özelden bilgi verebilir misin sikinti olmuyorsa çok.merak ediyorumYok devlette süreç çok yavaş.. Aşılama da da gün veriyorlardı. Bugün önümdekine 3 ay sonra gel aşılama yapalım demişler. Sırasa beklediğim kadına da 2.aşılama için 1 yıl sonra gün vermişler..
Devlet çok zor.. Allah muhtaç etmesin.. İnş elimizdekiler yeter de güzel haberler alırız..
Ben 3 ayda 1 aşılama parası kadar takviyelere verdim.. Birde aşılama falan uğraşsaydım daha neler verecektim..
Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Test yaptim negatif cikti at banada bu çarpı adetimi bekliyorum aralığa gelecemKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Açıkçası kişisel değil benim sitemim o an o hanim arkadasin takvimi ve mesajı denk geldi kırmak içinde değil ben diğer aylardan atlaya atlaya bu gruba geldim nedense aşağı yukarı hepimizi öyle düşündüm belkide sorun başlıkta olabilir dediğiniz örnekler gibi belkide içsellestirmisimdir olayı bilemiyorum hakkımızda hayırlısı Rabbim herkese nasip etsin istediği kadar ve bizlerede selametle hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder inşallah <3Dur bakalım canım yaa daha erken regl beklemek için. Bel ağrısı ikisine de işaret olabilir. Çok umutlanmıyoruz ama sabrediyoruz tamam mı?
Ben kimsenin özellikle can acıtmak istediğini düşünmüyorum, sizin de... Burada herkes kendine uygun başlığın altında buluşuyor ve istediğini paylaşabilir. Burada 3.çocuğunu isteyen de var, hala birincisi için çabalayan da hatta ve hatta olmuş ama kürtaj olmak isteyen de var. 3 oğlu olup kız bebek nasıl yapabilirim diye uğraşan da... Örneğin benim 8 yaşında bir çocuğum var ve tek ilişkiyle oldu. Bu, ikinci çocuğuma da hemen hamile kalabileceğim anlamına gelmiyor. Belki de hiç nasip olmayacak. Bak 1,5 yıldır tedavi oluyorum 2 kayıp yaşadım. Demek ki bir kere olması yeterli değilmiş. Biz bu forumda daha neler paylaşıyoruz... Kimsenin kimseyi yargılama, dışlama gibi bir hakkı yok. Bu başlık kasım ayında hamilelik düşünenler grubu. İlk bebeğini isteyenler ya da uzun zamandır tedavi görenler grubu falan değil. Lütfen birbirinizi yok yere kırmayın. Sevgiler
Sizi tebrik ederim sizin adiniza sevindim zatenGercekten hiç hayra yorulabilecek bir semptomum olmadi. O yüzden umutlu değildim. İlkinde yaşadığım hiçbir şeyi yaşamadım. Cok tesekkur ederim. Amin inşallah. Henuz silik ama paylaşıyorum
Insallah canim bol bol dinleniyorun suan pazartesiye randevubalabildim o zamana kadar bekleyecegim. Hayırlı sonuc alirim insallahBugun bi tık az artmış ama telaş yapma bence böyle olup sağlıcakla gebeliği ilerleyen çok var stres yapıp vucudunu yorma sakın canım. Doktoruna da danış belki progestan verebilir. Sağlıcakla ilerleyip hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşaAllah
Kuzu değişiyor tamamen.. Bahçeci 30-35 bin tutuyor.. şişli memorial da 25-30 binCanim tup bebek ortalama fiyatı ne kadar tutar özelden bilgi verebilir misin sikinti olmuyorsa çok.merak ediyorum
Ahahaha bız gibi zor olmadı cok sükür ama aslında stres yapıyoruz akışıma bıraksak olucak belkide.. hayırlısı olsun hakkınızda rabbim kimsenın emeklerini boş çevirmesinBen 32 yaşındayım.. Bende eşime takviyeler aldım.. Ama biz onu tüp bebeğe sağlıklı sperm olsun diye kullandık Ben faydasını gördüğüme inanıyorum cuma test verecek sonucunu anlayacağız ama 2 aydır kullanıyoruz.. Bakalım erkeklere o ilaçları takviyeleri kullandırmakta zor.. Bu işkenceli süreç inş biter..
Eşim görev bilinci olan bi adam ama ona rağmen her gün çocuk gibi ilaçları içme seansı yapıyoruz
Günaydın benim 3 gün kala çıktı.Kızlar günaydın, bat a 3 gün kala beta hcg kanda çıkar mı kesin?
Hiç beklemediğin anda rabbim sana verecektir. Allahım tez vakitte nasip etsinİğnenin 13.günü
Ben çok yoruldum artık kızlar, bir süre uzaklaşmak en iyisi... Artık tezime yönlenip onu yazacağım ve biraz da kpss çalışması yapmayı düşünüyorum.
11.ayım da hüzünle sonuçlanmış oldu.
Hoşçakalın
Çıkar canimmm olmuş senin hayırlı olsunnnnKızlar bugün daha net çıktı öğleden sonra kan vericem inşallah kan dada çıkar
Eki Görüntüle 2958637
Bemde ayniyim.hic çikmiyp çok yoruldum streseyen adet bile olamıyorum artikkkk. Dün gunumdu olmadı bugün Bekliyorum.hic adet olcak gibi degilimİğnenin 13.günü
Ben çok yoruldum artık kızlar, bir süre uzaklaşmak en iyisi... Artık tezime yönlenip onu yazacağım ve biraz da kpss çalışması yapmayı düşünüyorum.
11.ayım da hüzünle sonuçlanmış oldu.
Hoşçakalın
Teşekkür ederim, kan verdim bekliyorum bakalım :)Günaydın benim 3 gün kala çıktı.
Hayırlı olsun canım inşallah kanda da çıkar bu testin markası ne güvenilir test miKızlar bugün daha net çıktı öğleden sonra kan vericem inşallah kan dada çıkar
Haber verin bize deTeşekkür ederim, kan verdim bekliyorum bakalım :)
Tabiki, sizin adınıza çok sevindim bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHaber verin bize de
Amin inşallah. Daha doktora gidemedim sağlıklı gebeliktir inşallah. size de hayırlısı ile nasip etsin AllahımTabiki, sizin adınıza çok sevindim bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin