İnsAllah canım saolBence değerlendir canım oldu da yarın daha koyu olursa duruma göre ya bigün ara bırak ya da değerlendir çünkü çatlama günüde önemli onuda değerlendir mutlaka .. tutucak Amiin
Ooo miss gibi yumurtlama olmus degerledirEki Görüntüle 2954688
Bunuda şimdi yaptım canım belki resimde tam kırmızı değil ama t cizgim c kadar net canlı olarak şimdi bu gün yumurtlar mi
İnsAllah canım ya sonunda sanırım testlere erken basliyoruz ister istemez stres falan oliyoruz ben şimdi tecrübe edindim habire soruyorum ya mesela boşa olirsa sormamOoo miss gibi yumurtlama olmus degerledirdarısı başıma inşallah
Benim 3 4 gündür inanilmaz derecede kasik ağrım var normalde yumurtluyorum saniyodum onceki adetlerde ama yok akintida var ama testlerde bise yok ben ilactan dolayı bise oldu diye düşünüyorum o yuzden umudumu kestim unutuyorum artık 2 gundur test yapmayi gec saatlere bırakıyorumİnsAllah canım ya sonunda sanırım testlere erken basliyoruz ister istemez stres falan oliyoruz ben şimdi tecrübe edindim habire soruyorum ya mesela boşa olirsa sormambiktilar benden ama ilk ondan ya seninde insAllah oluverir hemen değerlendir bellide sonuna olur öyle olanlarda çok oluyormuş bakalım canım nasip darisi sana o zaman
Aynen akşam sipariş vericemGel boşver mfk yi deneyelim bu ay bende dün gece adet oldum biraz ağrılı geçer özellikle ilk gün
Bu kist hemen gider mi sence kuzuYanlış görmediysem bir yumurtam 28 mm yazmıştın, çok fazla büyüdüğü için kistleşmiş olabilir. Mfk ile başarı elde edip hocayla canlı yayın yapıp, pozitif haber verenler çok fazlaben de bu ay olmazsa düşünüyorum yapmayı
Canım reglim 1 yada 4 gün gecikti hesaplar karıştı işteBence bisey yapma bekle 2 ile hamile kalanlar oldu 1 hafta sonra testi tekrarla..benim degerim 0.200 cikmasina ragmen adetim gecikti diye doktor 1 hafta sonrasına tekrar test istedi
Kasık ağrısı yunurtlama diye biliyorum bende akıntı da keza öyle yok sen şimdi hemen umudunu kesme öne öyleBenim 3 4 gündür inanilmaz derecede kasik ağrım var normalde yumurtluyorum saniyodum onceki adetlerde ama yok akintida var ama testlerde bise yok ben ilactan dolayı bise oldu diye düşünüyorum o yuzden umudumu kestim unutuyorum artık 2 gundur test yapmayi gec saatlere bırakıyorum
Amin inşallahGeçmiş olsun cnm İnşallah kavuşuruz bian önce miniklerimize
İlk defa duydum muayene esanisinda kaset test yapmak ne ilginç doktormuş bu yurtdışındaki doktorlar hiç bişey anlamıyor resmen başından saliyorlar derdimizi anlatıyoruz bir yol gostermelerini diliyoruz resmen kafamızda soru işaretleri ile eve yolluyorlar yarinda benim var randevu bakalım ne diyecek doktor bu arada ben başka bir kadın doktordan randevu aldım kendi doktorumdan resmen nefret ettim hayırlısıBu arada kızlar gebe kalanlara çok sevindim Allah kucağınızada almayı doya doya kokusunu icinize cekmeyi nasip etsin. Adet olanlarada aralıkta bebis haberleri diliyorum ins..
Evet canm yumurtlamaEki Görüntüle 2954688
Bunuda şimdi yaptım canım belki resimde tam kırmızı değil ama t cizgim c kadar net canlı olarak şimdi bu gün yumurtlar mi
üç gün boyunca durmak yok yola devam diye başlarsan bu ay sana da bir minnoş düşerKizlar son testim az önce yatpim test vala sürekli yazdığım için kusura bakmayın teşekkür ederim herkese insAllah güzel olur şimdi ben yarın test yapayım ama dime devam edeyim yani
Eki Görüntüle 2954705
İnsAllah canım çok sağ olüç gün boyunca durmak yok yola devam diye başlarsan bu ay sana da bir minnoş düşer
Saol canim bakalım nasip kısmet olur hayirkisi ile insAllahEvet canm yumurtlama
bat kaç bu aradaİnsAllah canım çok sağ ol
Gelin MFK kervanında yanımda bulunun kızlar. Nedendir bilinmez ama ben bu yönteme çok inanıyor ve güveniyorum. Adetim kasım 6 da bitti. Ve o günden beri deniyorum tam anlamı ile yöntemi. Sadece omega hariç... Şuan adetime 7 gun var ve hicbir belirtim yok. Normalde adetime 10 gün kala başlardı belirtim. Herşey birşeylere vesiledir kızlar unutmayın. Belki de benim ve bizim için bu yöntem vesiledir. Ben inanıyorum olacak. Allah'ın izni ile.Aynen akşam sipariş vericem
Regl de gelseydi bi
Bu kist hemen gider mi sence kuzu
Canım reglim 1 yada 4 gün gecikti hesaplar karıştı işte
Ama değer çok düşük bu gecikmelere göre
O yüzden umudum yok ama bu da can sıkıcı bi durum oluyo
Seninde mi gecikti
29 Kasım canimbat kaç bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?