- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
Ediyorum canım saolDaha değil canım devam ettt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ediyorum canım saolDaha değil canım devam ettt
Doktora gittiniz mi ? Doktorlar gün aşırı ilişki öneriyor siz üst iste iliski olmuş erkekte sorun varsa spermin toplanması açısından iBu resimdeki de takvim çizelgem bir buçuk yıldır düşünüyoruz bebeği İnşallah bu ay nasiptir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu arada 20 yaşında oğlum var hazır asker 38 yaşındayım aslında çocuk düşünmüyordum oğlum dedi ki anne askere gideceğim yalnız kalma bir kardeşim olsun dedi Bir buçuk yıldır düşünüyoruz bakalım inşallah bu ay bizim ayımız olur
19 unda pik olup 20 sinde çatlama olmuş büyük ihtimal adet gununuze gore, o günleri hatta o haftayi degerlendirmeniz gerekirdi..Bu uygulama doğru vermiyor yumurtlama gününü ve bu kadar iliski saglikli degil 1 gun boslukla gitmeniz daha sağlıkli olurBu resimdeki de takvim çizelgem bir buçuk yıldır düşünüyoruz bebeği İnşallah bu ay nasiptir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu arada 20 yaşında oğlum var hazır asker 38 yaşındayım aslında çocuk düşünmüyordum oğlum dedi ki anne askere gideceğim yalnız kalma bir kardeşim olsun dedi Bir buçuk yıldır düşünüyoruz bakalım inşallah bu ay bizim ayımız olur
Hayır canım ben ovülasyon testi yaptım yumurtlama tarihim takvimi işaretledim tarih doğru yani takvimde ki tarih ovulasyonda görmüş oldugum pik tarihim19 unda pik olup 20 sinde çatlama olmuş büyük ihtimal adet gununuze gore, o günleri hatta o haftayi degerlendirmeniz gerekirdi..Bu uygulama doğru vermiyor yumurtlama gününü ve bu kadar iliski saglikli degil 1 gun boslukla gitmeniz daha sağlıkli olur
Evet canım doktora gittik ikimiz de herhangi bir sorun görünmüyor doktorum dedi zaten yumurtlama gününü gördüğün zaman 3 gün üst üste birliktelik olsun dediDoktora gittiniz mi ? Doktorlar gün aşırı ilişki öneriyor siz üst iste iliski olmuş erkekte sorun varsa spermin toplanması açısından i
Tamam asko onu merak ettim o zaman devamkeEvet canım doktora gittik ikimiz de herhangi bir sorun görünmüyor doktorum dedi zaten yumurtlama gününü gördüğün zaman 3 gün üst üste birliktelik olsun dedi
Canımmm ya aslında dün baya yazıstık ama buraya yazmamısım sagolasınPapatyamveben-Mavi ne kadar erken öğrenmişsin gebeligini insan soyler hayirli olsun
Tamam asko onu merak ettim o zaman devamke
Daha değil canım devam ettt
O zaman bi problem yoksa ay sonunda mujdeli haberi alirsiniz insallahHayır canım ben ovülasyon testi yaptım yumurtlama tarihim takvimi işaretledim tarih doğru yani takvimde ki tarih ovulasyonda görmüş oldugum pik tarihim
İnşallah kuzumO zaman bi problem yoksa ay sonunda mujdeli haberi alirsiniz insallah
Ayyy hadi insallah gönlünü ferah tut hersey guzel ilerlerCanımmm ya aslında dün baya yazıstık ama buraya yazmamısım sagolasın
aşılamanın 10.11 ve 12.günü evdeki testlerde silik görmüştüm dün kan degerım 24 cıktı ınşallah saglıkla artar yarın tekrar vercem kuzum bugun aşılamanın 13.günü.çatlatma iğnesinin 15.günü
Pikk anamm bacımm pikkkKizlar son testim az önce yatpim test vala sürekli yazdığım için kusura bakmayın teşekkür ederim herkese insAllah güzel olur şimdi ben yarın test yapayım ama dime devam edeyim yani
Eki Görüntüle 2954705
Bence değerlendir canım oldu da yarın daha koyu olursa duruma göre ya bigün ara bırak ya da değerlendir çünkü çatlama günüde önemli onuda değerlendir mutlaka .. tutucak AmiinEki Görüntüle 2954688
Bunuda şimdi yaptım canım belki resimde tam kırmızı değil ama t cizgim c kadar net canlı olarak şimdi bu gün yumurtlar mi
Canım ben kırmızıları gördümmPikk anamm bacımm pikkk
inşallaahhh kuzum aminnn, darısı ısteyen herkese burdakı tüm anne adaylarınaAyyy hadi insallah gönlünü ferah tut hersey guzel ilerler
Balkız ya heyecan yaptım sonunda oldu bakalım nasipse benide elersin belkim hePikk anamm bacımm pikkk