Ama ben çok korkuyorum test yapmayaİnş canım bende test aldım gelmesini bekliyorum cuma yaparım
Hayır kist falan olmadı, femara kullandımSende kist oluşmuş muydu canım bir de klomen mi kullandın femara mı?
Ben alışığım negatif görmeyeAma ben çok korkuyorum test yapmaya
Ben de tedirginim canım açıkçası hani sağlıksız bir yumurta mı oldu acaba falan diye ama bir önceki gebeliğimde her şey yolundaydı da ne oldu, düşük yaptım. Olacak olan oluyor bir şekilde. Bebeğimi ve gebeliğimi Allah’a emanet ediyorumBenim yumurtalarım kist yüzünden büyümemiş hatta canım kisti iğne yaptı. Ama ben nasıl hamile kaldım büyümeyen yumurta ile daha bir de yumurtlama testinde pik gördüm doktordan geldikten 2 gün sonra işte Allah İn mucizesisen hiç kafanı yorma inşallah hamilesindir
Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
bat 17 kasım benim deee :))Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
L Lalalala1 canım mesajımı görmedin miCanım öncelikle tebrik ederim
Yumurtan ne kadar büyümüştü acaba?
Bir de çatlamadığını nasıl anladı
Progesteron hormonuyla tespit ediliyor ama şöyle birşey var
Yumurtladıktan 1 hafta sonra bakılıyor bu hormon
Bazı doktorlar güne bakmazsızın fix 21.günde baktıkları için doğru çıkmıyor sonuç
O yüzden çatlamamış denen ve hamile kalan kadınlar çok fazla
Buna dikkat etti mi doktorun
22 kasım bat tarihim kızlar cok anlamiyorum yeniyim buralarda benide eklermisiniz rica etsem❤❤❤Hadi inşallah bat tarihlerinizi yazın tablo oluşturalim
Direkt korunmayı bırakın deynce bir korktum açıkcası bana da alalım demedi 3-5 ay deneyin dedi ona göre bakalım bu iki aydır korunmasız yumurtlama görmeme rağmen olmadı. bu ayda deneyip olmazsa farklı bir doktora da baktırayım.Benim 2.5 tu almadi yerine göre alıyorlar
YaaaAnaldim canım hayırlısı olsun sağlıkla kavuş bebisine insAllah darisi bizlere bende 3 aydır deniyoruz işte bu ay regl olunca aldım ovulosyon testi şu anda regl 3. Günü bittikten sonra başlayacağım bende sizin son 3 gündür ovulosyon testiniz mi koyu çıktı yanlış anlamdiysan değil mi ona istinaden gebelik testi yaptınız pozitif çıktı hayırlısı olsun sanırım birazda kafaya takmamak lazım değil mi ama elimizde olmuyor 10 gunnonceden başlıyoruz test test diye
Canım sen beni 1 Aralık yerlestir sana zahmet 30 Kasım ya 1 e de yaz gitsinfazlalık dan bir şey gelmez he bir gün sonra evvel fark eder mi Aralik belkim uğurlu gelir eşim doğum günü
Ben elimdeki ovulasyon testlerini saticam almak isteyen olursaBende kullanıyorum takipleselim diyecektim ben geçen gün ovulosyon testlerimi dolap uygulamasından aldım daha uyguna geldi
Ben gebelik testi niyetine kullanıyorum elimde çok var diye ilacın etkisi geçmeye başlamış mı diye ilk günden itibaren yapıyorumBen elimdeki ovulasyon testlerini saticam almak isteyen olursa
Kuzum şimdi gördüm, Allah razı olsun
22 kasım ❤Hadi inşallah bat tarihlerinizi yazın tablo oluşturalim
Kız nasıl oluyor benimde gebelik testim bitti gösterir miBen gebelik testi niyetine kullanıyorum elimde çok var diye ilacın etkisi geçmeye başlamış mı diye ilk günden itibaren yapıyorum
Bak böyle ilk iğne olduğum günden itibarenKız nasıl oluyor benimde gebelik testim bitti gösterir mi
Ay inşallah sağlıklıdır kavuşursun mis gibiKuzum şimdi gördüm, Allah razı olsun
Şöyle ben geçen ay adetimin 4. Günü gittim doktora bana yumurta 14 mm olmuş, ki bence bu boyut 4. Gün İçin çok çok yüksek. Bunu ona da söyledim ama sen 11-12. Gün bi gel dedi bana.
11. Gün gittim bu sefer de dedi ki 32 mm olmuş; çok büyümüş ama kist diyemeyiz bazen yumurta çatlayıp döllendikten sonra büyümeye devam eder ama kesin hamilelik de diyemeyiz bir hormon testi yapalım dedi.
Benim bildiğim hormon testi 2-3. Günler yapılıyor o zaman sormak aklıma gelmedi tabi.
Sonra sonuç çıktıktan sordum, neden şimdi yaptık ki diye. O da LH pik oldu mu ona bakmak istedim dedi. Evet pik olmuş ama çatlamamış diye yorumladı. Bir sonraki adet dönemimde 7-8. Gün gel demek ki senin yumurta çok çabuk büyüyor dedi.
Ama sonra nasılsa test pozitif çıktı, tabi ben şuan o yumurta ne oldu bilmiyorum. Değerim de 101 çıkmış ya 2-4 haftalık diyor referansta. Ben doktora 20 ekimde gitmişim aradan 20 gün geçmiş. Bu doktor mevzundan sonra tekrar mı yumurtladım acaba bilmiyorum, bu yumurta çatlayıp döllendiyse sağlıksız bir gebelik de olabilir onu da bilmiyorum şuan.
Allah’a emanet ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?