- 10 Şubat 2021
- 47
- 15
- 18
- 23
Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Yok o test ile bir de progesteron bakmıştı 1. 07 mi öyle bir şey gelmişti ama bu yeni beta hCG kan test sonucunda 2-4 haftalık olduğuna göre ondan sonra oldu galiba. İnşallah canım Allah’a emanet hayırlısı olsun bekleyeceğim :)Ay inşallah sağlıklıdır kavuşursun mis gibi
Lhla çatladığını tam netleştiremez ki
Boşuna mı 21.gün bakılıyor
Neyse neticesi güzel olsun da 21. Gün 15.gün farketmez
Ayy çok iyi vücudun ilaca tepki veriyor bakmışsın ikiz olmuşBugün doktora gittim sağda ve solda 16 mm boyutunda birer tane yumurta oluşmuş. Cuma günü tekrar çağırdı MaviSasa234 geçen ay tek oluşmuştu
İşte progesterona yumurtlamanın 7.günü bakması gerek:)Yok o test ile bir de progesteron bakmıştı 1. 07 mi öyle bir şey gelmişti ama bu yeni beta hCG kan test sonucunda 2-4 haftalık olduğuna göre ondan sonra oldu galiba. İnşallah canım Allah’a emanet hayırlısı olsun bekleyeceğim :)
Akıntım çok oldu hep gittim adet oldum diye, bugün bi öğürme geldi ama o psikolojik de olabilir kendi kendime belirti uyduruyorsam demekİşte progesterona yumurtlamanın 7.günü bakması gerek:)
Belirtiler var mıydı peki
Şu an var mı
Selam canım bu ay femaraya devam ediyor musun?Bugün doktora gittim sağda ve solda 16 mm boyutunda birer tane yumurta oluşmuş. Cuma günü tekrar çağırdı MaviSasa234 geçen ay tek oluşmuştu
Ben hocanın dedigi yerden aldımKızlar mfk yönteminde hocanın önerdiği karışımı bulunduğumuz şehirden alsak farklı marka olur mu ki böyle deneyen var mı
İnşallah kuzum, eşimde yarın sabah test verecek inşallah herşey yolunda ilerler ikiz miiii olsun ya isterim zor ama zevkli olurAyy çok iyi vücudun ilaca tepki veriyor bakmışsın ikiz olmuş
Arkadaşın kardeşinde öyle olmul
Eşinde test sonucu güzel çıkacaktır ve bu ay o ay olacak Hissediyorum gebesin
Ayy çok iyi vücudun ilaca tepki veriyor bakmışsın ikiz olmuş
Arkadaşın kardeşinde öyle olmul
Eşinde test sonucu güzel çıkacaktır ve bu ay o ay olacak Hissediyorum gebesin
Evettt canımSelam canım bu ay femaraya devam ediyor musun?
Canım ben işten 6 çıkıyorum bir saat önce sıvı alımını kesiyorum eve geçene kadar saat 7 oluyor buçuk gibi de test yapıyorumBen pazartesi iğne oldum. Pazartesi den itibaren 15 gün sonra ovulasyon dan baktığımda nasıl görmem gerekiyor. İşte olduğum için her gün yapmam kolay olmaz
Hayırlısıyla gelsin bebişinCanım kan verdim değerim 101 çıktı şükürler olsun
Sen keseyi görmüştün tabi dimi kistin olmadığınıza o zaman gördünüz hatta. İnşallah benim de gebeliğim sağlıkla ilerler, gerçekten Allah’ın bir mucizesi bu benim için.
Çatlatma iğnesi kullandın mi. Yunurtan catladiginda akıntım çok muyduAkıntım çok oldu hep gittim adet oldum diye, bugün bi öğürme geldi ama o psikolojik de olabilir kendi kendime belirti uyduruyorsam demek
Onun haricinde bi şey yok canım göğüs ucum acıyor ama öyle dolgunluk falan yok gayet stabil duruyor her şey
Hmm ben de deneyim bakalimCanım ben işten 6 çıkıyorum bir saat önce sıvı alımını kesiyorum eve geçene kadar saat 7 oluyor buçuk gibi de test yapıyorum
Tebrikler canım gözün aydın olsun inşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYa canım sağol çok sağol darısı tez vakitte sen ve isteyen diğer tüm arkadaşlarıma olsun.
Amiiin amiiin inşallah belirtin varmı hiç acabaBen pazar günü yapicam inşallah hepimiz çift çizgileri görürüz
Kızlaar iş için şehir dışındaydım eve bu saatte gelince kan veremedim henüz ama gelirken bi Predictor erken gebelik testi, bir de kaset test aldım.
Erken gebelik testini yaptım 10. Saniyede idrar bulaşır bulaşmaz çizgi belirdi, 3 dakika sonra da bu şekildeydibir de sabahki testi ekliyorum size, ondaki çizgi de silinmemiş kalmış öyle, ufak kaset testler sabahki test.
10 saniye olan sağda, sonraki solda.
Hele bir kan vereyim daha da rahatlarım ama Çok korkuyorum, sonuçta doktor bana yumurtan çok büyümüş dedi ve testte çatlamadığı görüldü ama sonuç böyle, Allah Sağlıkla devamını nasip etsin inşallah, hepiniz çok destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun
Benimde 19 bat canım.Belirti varmı hiç canım sende benm de 17 bat da