- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28
Çok teşekkür ederim canımMFK Yöntemi
Buna bakabilirsin canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canımMFK Yöntemi
Buna bakabilirsin canımm
Enfeksiyon gebeliğe engel mi canimKızlar içinde garip bi his var ilk kez. Sanki bu ay olacak gibi. Aslında mantıklı değil idrar yolu enfeksiyonum var dr a da gidemedim daha ama bilmiyorum. Ovulasyondan 2 gun önce ve 1 gün sonra degerlendirebildik. Bilmiyorum içimde degisik bi his var hayırlısı bakalım
Siz folat olayını anladınız mı folat içerikli var bir kaç tane eczanede ürünOranını mehmet hoca kendi belirlemiş suatkaya diye bi sayfa var oradaki beyefendi satıyor ölçülerine uygun canım
Engel olduğu da oluyo enfeksiyon ile hamile kalan da var çiçeğim. İhtimali düşürüyorEnfeksiyon gebeliğe engel mi canim
Anladim canim benimde uc aydır var bir geliyor bi gidiyor bi türlü bırakamadı beni çok sevmişEngel olduğu da oluyo enfeksiyon ile hamile kalan da var çiçeğim. İhtimali düşürüyor
Canım öncelikle tebrik ederimCanım benim yumurtam çok büyümüştü doktor bir sonraki adet döneminde gel demişti ama hamile olduğumu öğrendim. Ve biliyor musun ne kadar korksam da içimde ya olursa diye bir his vardı hep içten içe. İnsan bence hissediyor. Her şey gönlünce olsun
folat dediği yeşil yapraklı tüm sebzeler canım bolca yiyin dedi canlı yayında hocaSiz folat olayını anladınız mı folat içerikli var bir kaç tane eczanede ürün
Benim yumurtalarım kist yüzünden büyümemiş hatta canım kisti iğne yaptı. Ama ben nasıl hamile kaldım büyümeyen yumurta ile daha bir de yumurtlama testinde pik gördüm doktordan geldikten 2 gün sonra işte Allah İn mucizesi sen hiç kafanı yorma inşallah hamilesindirYumurtalık kistinde kasıt folükül kisti değil mi yani çatlamayıp kistlerin yumurta? Biraz detay sorucam ama benim de öyle bi durumunun olabilir bilmiyorum, yumurtam çok büyümüştü mesela en son 11. Gün kontrolümde ama 32. Günde gebelik testim pozitif çıktı. Kan sonucunu bekliyorum.
Doktorum o kontrolde yumurta çok büyümüş bir sonraki adet döneminizde gelin deyince ben adetimi bekliyordum, sonradan yumurtlama olma ihtimali geliyor aklıma.
Gerçi iğnelerin yaptığı demişsiniz o zaman yumurtanın fazla gelişmesinden olan kist tamam:)
Peki kan testi verdiniz mi?
Canım tam hatırlamıyordum ama benimki bir tık daha küçük olabilir, yeri önceki diye biliyorum. Mesela bebeğin üst kısma tutunması iyi denir o kısımlarda varsa eğer bebek oraya tutunamaz ihtimal düşer gibi anlatmıştı bana doktorum.
Ben pazar günü yapicam inşallah hepimiz çift çizgileri görürüzBat 16 kasımlar olanlar ne zaman test yapacaksınız
Canım kan verdim değerim 101 çıktı şükürler olsunBenim yumurtalarım kist yüzünden büyümemiş hatta canım kisti iğne yaptı. Ama ben nasıl hamile kaldım büyümeyen yumurta ile daha bir de yumurtlama testinde pik gördüm doktordan geldikten 2 gün sonra işte Allah İn mucizesi sen hiç kafanı yorma inşallah hamilesindir
Bayan mucize gözünüz aydın olsun inşallahCanım kan verdim değerim 101 çıktı şükürler olsun
Sen keseyi görmüştün tabi dimi kistin olmadığınıza o zaman gördünüz hatta. İnşallah benim de gebeliğim sağlıkla ilerler, gerçekten Allah’ın bir mucizesi bu benim için.
Ya canım sağol çok sağol darısı tez vakitte sen ve isteyen diğer tüm arkadaşlarıma olsun.@dy
Bayan mucize gözünüz aydın olsun inşallah
İnşallah inşallah AminYa canım sağol çok sağol darısı tez vakitte sen ve isteyen diğer tüm arkadaşlarıma olsun.
Benim 2.5 tu almadi yerine göre alıyorlarbende de miyom çıktı 4 cm aldırmasam problem yaşar mıyım? Doktor büyümeden çocuk düşünün dedi sisinki kaç cm di
Ilerleme aşamasina göre engel olabiliyormuş spermler yumurtaya ulaşamayabiliyor geçen ay yaşadım ben. Bide gebelik olursa düşük riski çok fazla ya da erken doğumEnfeksiyon gebeliğe engel mi canim
İnş canım bende test aldım gelmesini bekliyorum cuma yaparımBen pazar günü yapicam inşallah hepimiz çift çizgileri görürüz