Yarın yaptırıcam inşallah canım çok teşekkür ederimEvet umutlanmalisin benim ilk gebeligimde oglumdada boyleydi geç döllenme oldugu icin kese felan hep geç görünmüştü hayırlı olsun kuzum hemen bi kan testi yaptır bence
Beklicem artık mecbur ayın 11 de randevum var hastanede orda da yaptırırım kan kırmızıları görmezsem tabiGerçekten negatif görmeden sürekli pozitif olması da enteresan
İnşallah canım benimCanım çizgi bariz belli, inşallah vardır
Yarın sabah predictor early yapıcam canım insallah bakalımYarın sabah tekrar yap bakalım vede farklı marka olsun imarım yine cıkar o kırmîzı cizgi
Gerçekten mi 3 yıldır hamilelik için deniyorum ovulasyon testi deniyorum olmuyor röportajlarına bakınca umutlanıyordum ama artık o kadar inandırıcı gelmiyor bana daEbru hanimi bende takip ediyordum yazdıgimda saolsun cevapta verdi herzaman ama vazgeçtim çünkü soylediklerinin çoğu yanlış çiktı onun lafiyla 3 4 ay denedim olmadı sayfasindaki bi doktora yazdım tamamen ticarethane olarak kullanıyor...
Doğal yolla hamile kalabileceğimi düşünmüyorum artık ocak bekliyorum inşallah sizin için farklı olurAntulusun içinde b12 folikasit c d vitamini bi ton şey var diye ayri vermedi sanirım..sayıda sıkıntı yokta hız ve morfoloji düşük 18 den 30 lara felan çıksa güzel olacak bakalim bidaha yapsın test anlarız yarayıp yaramadığinı
Amin canım sağolRabbim gönlüne göre versin inşallah canım çok güzel belli oluyor çizgi maşallah
Aynen canımMaşallah demekki hersey vaktinde geliyor Rabbım bizede nasip etsin
Onun söyledikleriyle doktorumun bize söyledikleri yapmamız gereken çok farkli..o yumurtlamayı görunce 3 gun ust uste diyor..3 farkli doktor bana yumurtlama pik olduktan sonra 1 hafta boyunca gün aşırı şeklinde ilişki önerdi o zaman henuz esimin durumunu bilmiyorduk..Eşimin durumunu ögrendikten sonra son doktor 2 hafta boyunca gün aşırı ilişki verdi..Ebru hanım ilişki sonrası hemen kalkmada sakinca görmüyor ama doktorlar bana 20 dakika boyunca yatıcaksın belinin altına yastık koyacaksın eşinde hemen çıkmasın beklesin dedi..Bunun gibi daha birçok şey var..O yüzden biraz doktorları birazda kalbimin sesini dinlemeye karar verdimGerçekten mi 3 yıldır hamilelik için deniyorum ovulasyon testi deniyorum olmuyor röportajlarına bakınca umutlanıyordum ama artık o kadar inandırıcı gelmiyor bana da
Doktor ne söyluyor size peki ?Doğal yolla hamile kalabileceğimi düşünmüyorum artık ocak bekliyorum inşallah sizin için farklı olur
Kuzu burada femera kullanmış arkadaşlar var. Onlar daha iyi bilgilendirir.Değerlendirdim bugünü ama hiç akıntı falan yok ya.
Eşimin artık perşembe gününe kadar perhiz yapması lazım. Perşembe gününe randevusu var, test verecek. Bana da doktor çarşamba gel demişti.
Eşim gitme bugün, iğne yaparsa değerlendiremeyiz birdaha randevu bulamam üniversite hastanesinden dedi.
İnşallah hamilesindir ve gördüğün tek şey bebeğin olur canımBeklicem artık mecbur ayın 11 de randevum var hastanede orda da yaptırırım kan kırmızıları görmezsem tabi
İsteyen herkese nasip etsin canım ama arada adet sancısı gibi sancı oluyo o yüzden yok mu acaba diyorumİnşallah hamilesindir ve gördüğün tek şey bebeğin olur canım
Onlar herkeste oluyor zaten iki belirtide birbirine benziyor her ay rahîm kendini gebelik için hazırlarmış ama yumurta dollenme olmayınca adet oluşuyorİsteyen herkese nasip etsin canım ama arada adet sancısı gibi sancı oluyo o yüzden yok mu acaba diyorum
3 4 gün daha beklicem mecburOnlar herkeste oluyor zaten iki belirtide birbirine benziyor her ay rahîm kendini gebelik için hazırlarmış ama yumurta dollenme olmayınca adet oluşuyor
3 gün yakin bi tarih yanlış çıkacagini sanmiyorum hayirli olsun listeye ekliyorum senideMerhaba kızlar,
Uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa cesaretimi toplayıp yazabildim. Geçen sene Eylül’de evlendim, ilk üç ay hap yoluyla korunduk. O zamandan beri istiyorum ama bir türlü nasip olmadı. Adet günüm 11Kasım. Bu sabah erken gebelik testi yaptım bir dakika içinde ikinci çizgi çıktı. Ama çok korkuyorum daha adet günüme var. Yurtdışında yaşıyorum burda gidip kan verme şansım yok test positif diyince bir iki hafta sonrasına kadın doktoruna randevu veriyorlar kese görünsün diye hepsini bir yapıyorlar. Sizce kimyasal olabilir mi? Emin değilim ama daha önce de kimyasal yaşadım büyük ihtimalle. Test yapmıştım pozitif çıkmıştı iki gün sonra adet olmuştum yine öyle olmasından korkuyorum.
Yumurtlamadan sonra 1 hafta gün aşırı dedi doktorların öyle mi bir gün dolu 1 gün boş şeklinde birde yumurtlama günü dahil mi dedilerOnun söyledikleriyle doktorumun bize söyledikleri yapmamız gereken çok farkli..o yumurtlamayı görunce 3 gun ust uste diyor..3 farkli doktor bana yumurtlama pik olduktan sonra 1 hafta boyunca gün aşırı şeklinde ilişki önerdi o zaman henuz esimin durumunu bilmiyorduk..Eşimin durumunu ögrendikten sonra son doktor 2 hafta boyunca gün aşırı ilişki verdi..Ebru hanım ilişki sonrası hemen kalkmada sakinca görmüyor ama doktorlar bana 20 dakika boyunca yatıcaksın belinin altına yastık koyacaksın eşinde hemen çıkmasın beklesin dedi..Bunun gibi daha birçok şey var..O yüzden biraz doktorları birazda kalbimin sesini dinlemeye karar verdimInsan bi noktadan sonra kendinin doktoru olması lazım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?