- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Yarın sabah predictor early yapıcam canım inşallahBen görüyorummmmm birkaç gün sonra tekrarla canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah predictor early yapıcam canım inşallahBen görüyorummmmm birkaç gün sonra tekrarla canım
Canım sana birşey soracaktım ama benim de iğnenin 7 günü ama ağrılarım geçmişti geri geldi bugün seninde böyle miİğnenin 11. Günündeyim sonuç hala böyle negatife dönmedi kan verdim sabah sonuç yarın çıkacak belirtilerim adet öncesi belirtileri gibi göğüs ağrım ve dolgunlasma kasıklarım ara ara sancı oluyo batmalar var adet öncesi daha fazla olurdu ama akıntı devam kesilmedi hiç
Bugünü sayarsak 4 saymazsak 3 ama sayalım bence cünkü bu test ilk idrarla yapılmadıBrn genelde bu testi acıp içindeki kiti çıkarıp ışıkta bakıyorum o sekilde daha belli oluyo sizinde sanki var gibi kaç gün var bata?
Evet benimde bi kaç gün ağrım geçmişti suan da yok gibi arada yokluyo dün gece çok oldu sadece bi de grip oldum vücut ağrım fena her yerim kırık gibi umarım covid değilimdir test yaptırdım az önceCanım sana birşey soracaktım ama benim de iğnenin 7 günü ama ağrılarım geçmişti geri geldi bugün seninde böyle mi
Canım beni tekrar ekleyebilirmisinn kasımdan çıkamadım bende Doktordan geldim şimdi aşılamaya başlıyoruz bu ay bat 29 kasım Geçen sene kasım ayı topiğinde gebe kalamadım bu seneyi zorluyorum hayırlısıylaKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Siz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba?Morfolojide düşük kuzum en azindan hizi yuzde 40 i geçsin 50 yi felan görsün morfoloji onemsiz hale gelsin bizim bi 6 ay en az beklememiz lazım 3 ay çok kisa yeni 1 aydır takviye kullaniyor. Spermler 3 ayda bir kendini yeniliyor en az 6 ayda anca toparlar..Normalde aldığımız vitaminler bile 6 ay sonra etkisini gösteriyor ki bu konu çok başka bişey şuan aşilama ya da doğal yolla gebelik beklemek mucize istemek gibi birşey olur bizim için
Canım dikkat et geçen ay aynı şekilde oldu benimde şiddetli grip oldum ateş oldu kimyasal oldu ateşe bağlı tutunamadan dustu gece ateşim 38 derece oldu sonraki gün kanama olduEvet benimde bi kaç gün ağrım geçmişti suan da yok gibi arada yokluyo dün gece çok oldu sadece bi de grip oldum vücut ağrım fena her yerim kırık gibi umarım covid değilimdir test yaptırdım az önce
Ihlamur c vitamini d vitamini yükle kendine bol bolCanım dikkat et geçen ay aynı şekilde oldu benimde şiddetli grip oldum ateş oldu kimyasal oldu ateşe bağlı tutunamadan dustu gece ateşim 38 derece oldu sonraki gün kanama oldu
O iğnenin etkisi kaç sürüyormuş ki 10 gün de sürmez heralde sen bence bak görürsün hamilesin ahh ahh Bende Bi taneyi Bi yakalayip kucağıma alabilsemEvet benimde bi kaç gün ağrım geçmişti suan da yok gibi arada yokluyo dün gece çok oldu sadece bi de grip oldum vücut ağrım fena her yerim kırık gibi umarım covid değilimdir test yaptırdım az önce
Öyle bisey olsa semen testinde 3- 6 günlük cinsel perhizle gelin demezlerdi ama bugünde doktor arkadaş 3.ncü günden itibaren sperm kalitesi artıp kendini yeniliyor dedi bunu ilk defa duydumYani şöyle 4 günden sonra ya da 5 de olabilir spermler ölmeye başlıyor genelde 2 günde bir ilişki önerilir sperm değerleri düşük olan çiftler için
canım cızgı gornuyorrr :) bnce yarın kan ver batın yaklasmıs zaten ınsallaahhh vardırKızlar herkese selamm. Normalde benşm bat 8 kasımdı ama 5 gün geç yumurtladığım için bat tarihim 12 13 Kasım falan oluyor. Az önce bi meraktan test yaptım şöyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım? Test hiç beklemedi 1 dk da çıktı çizgi.
Vitamin filan aldım ateşim yok aşılarımı yaptırmıştım zaten bakalım sonuç ne zaman çıkacak geçmiş olsun canım sana daCanım dikkat et geçen ay aynı şekilde oldu benimde şiddetli grip oldum ateş oldu kimyasal oldu ateşe bağlı tutunamadan dustu gece ateşim 38 derece oldu sonraki gün kanama oldu
13 14 günde iğne etkisi olanları okudum burdan doktorum 14. Gün yap dedi de ben dayanamadımO iğnenin etkisi kaç sürüyormuş ki 10 gün de sürmez heralde sen bence bak görürsün hamilesin ahh ahh Bende Bi taneyi Bi yakalayip kucağıma alabilsem
Sağol canım bende covid gibiydim ama negatifti testim ama ben yinede 10 gün kendi karantinami yaptım canımVitamin filan aldım ateşim yok aşılarımı yaptırmıştım zaten bakalım sonuç ne zaman çıkacak geçmiş olsun canım sana da
İnşallah canımmcanım cızgı gornuyorrr :) bnce yarın kan ver batın yaklasmıs zaten ınsallaahhh vardır
Valla ben gördüm hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlesinKızlar herkese selamm. Normalde benşm bat 8 kasımdı ama 5 gün geç yumurtladığım için bat tarihim 12 13 Kasım falan oluyor. Az önce bi meraktan test yaptım şöyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım? Test hiç beklemedi 1 dk da çıktı çizgi.
Antulus 1700 mg verdi bize sadece..bunun dışinda ben evde keçiboynuzu özu aldım ara ara içiyor..Osmanlı çerezi var onu tavsiye ederim herşey var içinde kuruyemişcilerde satılır. Tatli ve hamurişini bıraktırdım misafirlik durumlari hariç, abur cubur yedirmiyorum..Bol bol et ve sebze tükettiriyorum meyveyide zorla yedirtiyorum arada bu yaniSiz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba?
Allah'ım bu ne kadar bereketli bir ay kim ayağını suruduyse maşallah maşallahKızlar herkese selamm. Normalde benşm bat 8 kasımdı ama 5 gün geç yumurtladığım için bat tarihim 12 13 Kasım falan oluyor. Az önce bi meraktan test yaptım şöyle çıktı sizce umutlanmalı mıyım? Test hiç beklemedi 1 dk da çıktı çizgi.