Ay ben regl bitince 7 günden başlayıp 15 güne soğan suyu içtim bende yan etki yaptı heralde zaten içerken sarı ve kahve akıntı yaptı 15 gundurde regl olamadim hamile de değilimÖncelikle kızlar 4 aydor pkoluyum ve devamlı yürüyüş değilde iş ğüç bahçe işleriyle uğraştım.annemler hastaydo covidli onlara baktım..çok bi kilom yok 60 kiloyum ama hareket çok önemliymiş..29 günde adet oldum son 4 aydır..ve takviyeler kullandım.özellikle ben 10 aydır gebelik istiyordum her ay defter tuttum..onu atıyım size..hiç doktora bile gitmeden kendim hep bişeyler yapıp evde uğraştım..mutlaka kullandıklarıma bakın.12 gün soğan suyu içtim.yumuntlamayı ğörünce soğan suyunu bıraktım.soıan suyu çok sarı akıntı yaptı araştırdım ki bu iyi birşeymiş..evet adet tarihim 10 11 kasımdı..gelelim belirtilere..yumurtanın döllenme zamano ğece midem yandı. Sonra sadece göğüslerim inanılmaz sızladı.hele dün ğece ğöğüs ağrısından bildim.dedim var bişey çünkü karnom ağrımadı.karnımda sadece bugün sertlik var..başta hiç ağrım yok Allah ım harkesa nasip etsin her zaman herkesin bu duası gerçek olsun..bu arada cidden hiç akontım olmadı.akıntılara takılmayın.aksene kupkuruluk oldu
Maşallah ne güzel bir haber gözün aydın olsun sağlıkla al kucağına inşallah darısı bizlereKızlar hamileyim
Bende aynen senin gibi yapıyorum canım ya 1 hafta hiçbir şey yapmadım şimdi de diyorum eşime de gebe kalırsam yapamam bu hafta bana yardım ette evi güzelce temizleyelim dedim en azından ilk 2-3 ay şöyle üstten üsten yaparım robot süpürge de Alicam yatak koltuk altlarına onu salarim eşime de sildiririm oldu bittiİnşallah kuzum haftaici çalışıyorum bugün evi dip köşe temizliyim dedim haftaya full yatayim kendime iş bulmayim diye
Saol canim ya kıpkırmızı olunca iki çizgide yumurtlama oluyor değerlendireceğim değil mi ama iki çizgideAdet bitiesiye başla canım yumurtlamayı ve ertesi gün çatlama yı görünce testi bırakabilirsin.
İlişki günleriniz nasıl olduğuÖncelikle kızlar 4 aydor pkoluyum ve devamlı yürüyüş değilde iş ğüç bahçe işleriyle uğraştım.annemler hastaydo covidli onlara baktım..çok bi kilom yok 60 kiloyum ama hareket çok önemliymiş..29 günde adet oldum son 4 aydır..ve takviyeler kullandım.özellikle ben 10 aydır gebelik istiyordum her ay defter tuttum..onu atıyım size..hiç doktora bile gitmeden kendim hep bişeyler yapıp evde uğraştım..mutlaka kullandıklarıma bakın.12 gün soğan suyu içtim.yumuntlamayı ğörünce soğan suyunu bıraktım.soıan suyu çok sarı akıntı yaptı araştırdım ki bu iyi birşeymiş..evet adet tarihim 10 11 kasımdı..gelelim belirtilere..yumurtanın döllenme zamano ğece midem yandı. Sonra sadece göğüslerim inanılmaz sızladı.hele dün ğece ğöğüs ağrısından bildim.dedim var bişey çünkü karnom ağrımadı.karnımda sadece bugün sertlik var..başta hiç ağrım yok Allah ım harkesa nasip etsin her zaman herkesin bu duası gerçek olsun..bu arada cidden hiç akontım olmadı.akıntılara takılmayın.aksene kupkuruluk oldu
Benim ki hamile olmadan elini biseye sürmez huyunu bilirimBende aynen senin gibi yapıyorum canım ya 1 hafta hiçbir şey yapmadım şimdi de diyorum eşime de gebe kalırsam yapamam bu hafta bana yardım ette evi güzelce temizleyelim dedim en azından ilk 2-3 ay şöyle üstten üsten yaparım robot süpürge de Alicam yatak koltuk altlarına onu salarim eşime de sildiririm oldu bitti
Yok canım pcos var sağda çok belirgin ama bu ay klomen femara ve kuru incir ile sağ ve solda buyutebildimNasıl yani sağ yumurtalık hiç yumurta geliştirmiyor mu?
Hadi bakalım gorucez deseydin hatırlatırım bu sözlerini deseydinBenim ki hamile olmadan elini biseye sürmez huyunu bilirimbide sözü var hamile kalınca robot süpürge alacakmis ben yapmam o yapsın diyo
Gözünüz aydın olsunKızlar hamileyim
Bugünde olmazsa temizlikçi gelir eve ayda bı gelir dedim olmazsa öyle yaparız dedi geçen ay kimyasal olunca bu ay bizi korku bastı ,Hadi bakalım gorucez deseydin hatırlatırım bu sözlerini deseydin
Bugünde olmazsa temizlikçi gelir eve ayda bı gelir dedim olmazsa öyle yaparız dedi geçen ay kimyasal olunca bu ay bizi korku bastı ,
Hiç biseye elini degmiyor ki biliyor yoksa iş kendine kalacakSenin ki iyi coşmuş valla
Hiç biseye elini degmiyor ki biliyor yoksa iş kendine kalacak
Canım bıraktıktan sonra olunuyo diye okumuştum daha öncelerde bozma moraliniTarlusal içiyorum canim bugün 5 inci günü ilacı akşam kesicem hala olmadımmoralim bozuk yaaa
Insallah ya tedavim kaldi kasımda ilaç transfer olcakti ama 2 ay beni ertelicek bu gecikmeCanım bıraktıktan sonra olunuyo diye okumuştum daha öncelerde bozma moralini
Senin tedavi ne zaman baslıyorCanım bıraktıktan sonra olunuyo diye okumuştum daha öncelerde bozma moralini
Gidemedim çünkü eşim hevesle akşama kardeşlerimi davet edelim mi dedi, kıramadım bende. Full hazırlık yaptım yemekti, tatlıydı derken hiç fırsat bulamadım. Testte yaptım dünkinin aynısı, yarın büyük ihtimalle tam pik olacak, hemen test yapıp kendi doktoruma gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?