- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
15 inde canım valla aşırı heycanlıyım regl olcam sancılanıyorum ilk defa regl olcam diye seviniyorumSenin tedavi ne zaman baslıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 inde canım valla aşırı heycanlıyım regl olcam sancılanıyorum ilk defa regl olcam diye seviniyorumSenin tedavi ne zaman baslıyor
Ay insallah guzel sonuçlar ile gelirsin benim başımda bi uğursuzluk var ama hayır olsun15 inde canım valla aşırı heycanlıyım regl olcam sancılanıyorum ilk defa regl olcam diye seviniyorum
Canım dün sabah asilama.oldum. dün biraz kasık ağrım vardı yattım dinlendim.bugun hiç bişey yok gibiPapatyamveben-Mavi canım ne yaptın dün aşılama olacaktın nasıl geçti herşey yolunda mı
Aa çok mantıklı.. Bence de bekletme ilk defa batlarımızda aynı olacakGidemedim çünkü eşim hevesle akşama kardeşlerimi davet edelim mi dedi, kıramadım bende. Full hazırlık yaptım yemekti, tatlıydı derken hiç fırsat bulamadım. Testte yaptım dünkinin aynısı, yarın büyük ihtimalle tam pik olacak, hemen test yapıp kendi doktoruma gidicem
Yaa hamile kalan bütün arkadaşların eşleri aldı Bana çok çirkin geliyor.. Kendi rahatı söz konusu olunca robot süpürge alıyorlar Ben eşime 9 ay sonra al derdimBenim ki hamile olmadan elini biseye sürmez huyunu bilirim bide sözü var hamile kalınca robot süpürge alacakmis ben yapmam o yapsın diyo
Benim 3.gebeliğim..hiç pes etme adet düzensiz hep ve 3 üde kendiliğinden oldu.ya harikasın sağlıkla. kucağına al inşallah bende pkoluyum umut oldun sağol
Amin cnm inşallah sen de bi an önce regl olup tedavine devam edersinAy insallah guzel sonuçlar ile gelirsin benim başımda bi uğursuzluk var ama hayır olsun
Alsinda önce sonra önemli değilYaa hamile kalan bütün arkadaşların eşleri aldı Bana çok çirkin geliyor.. Kendi rahatı söz konusu olunca robot süpürge alıyorlar Ben eşime 9 ay sonra al derdim
Hsg sonrası hamile kalan çokmuş canım, olur seninde inşallah tüp bebek öncesi de pozitif haberler çok geliyorAa çok mantıklı.. Bence de bekletme ilk defa batlarımızda aynı olacak
Yumurtlamadan 7 gün sonra gider progestron baktırırız Doktor çok umutlu konuştu bende umutluyum hsg sonrası
Merhabaa , benimde bat 24 Kasım. Cumartesi çatlatma iğnesi oldum. Güzel haberler alalım umarmHadi inşallah bat tarihlerinizi yazın tablo oluşturalim
Canım çok yeni tutunmaya çalışıyordur kendine dikkat et bu hafta bol bol dinlenacilden verdim testi sonucu beklemedim e nabizdan baktim sonuc 4.97 cikti ne oluyo bu sonuc 3 gunum var daha reglme ..
Canım bende onun bir başka versiyonu femara kullanıyorum kasik ağrısı oluyor bende özellikle yürürken ve 16 mm olunca ağrı olmaya başlıyorArkadaşlar letu kullananlar yorum yapabilir mi hamile kalan oldu mu ben bu ay ilk defa kullandım epey kasik ağrım oldu
Daha önce klomen kullanmıştım gebelik oldu bunu merak ediyorum bakalımCanım bende onun bir başka versiyonu femara kullanıyorum kasik ağrısı oluyor bende özellikle yürürken ve 16 mm olunca ağrı olmaya başlıyor
Yarın tekrardan verin tahlil isterseniz.Bence muhtemelen hamilesiniz.Ben de bat tan 2 gün önce yaptırmıştım 3,69 çıkmıştı hamile kalmıştımacilden verdim testi sonucu beklemedim e nabizdan baktim sonuc 4.97 cikti ne oluyo bu sonuc 3 gunum var daha reglme ..