- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
C çizgisi hep çıkıyor zaten T çizgisi c kadar koyu yada daha koyu olması lazımSaol canim ya kıpkırmızı olunca iki çizgide yumurtlama oluyor değerlendireceğim değil mi ama iki çizgide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
C çizgisi hep çıkıyor zaten T çizgisi c kadar koyu yada daha koyu olması lazımSaol canim ya kıpkırmızı olunca iki çizgide yumurtlama oluyor değerlendireceğim değil mi ama iki çizgide
Hadi hayırlısı olsun canım. Ne kadar sperm kaldı yıkandıktan sonra.Canım dün sabah asilama.oldum. dün biraz kasık ağrım vardı yattım dinlendim.bugun hiç bişey yok gibi
Canım benide kasım ayı gebelerine ekler misinKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Hayırlı olsun gözün aydın canım benimKızlar hamileyim
Analdim tamamdır insAllah bu ay bakalımC çizgisi hep çıkıyor zaten T çizgisi c kadar koyu yada daha koyu olması lazım
galiba oyle biraz yoruyum kendimi cok agrim oluyor dinlenmek ne mumkun 2 cocuk pesinde kostur kosturCanım çok yeni tutunmaya çalışıyordur kendine dikkat et bu hafta bol bol dinlen
regl gecince vericem cok dusunmek istemiyorum birde randevu aldim o zmana kadar beklicem artik napim nasibimde varsa kalir benimleYarın tekrardan verin tahlil isterseniz.Bence muhtemelen hamilesiniz.Ben de bat tan 2 gün önce yaptırmıştım 3,69 çıkmıştı hamile kalmıştım
Aminnn inşallah canım sağolasın. 40milyondu yıkama sonrası 18milyon ileri hız %50 ile aşılama.olduk bakalımHadi hayırlısı olsun canım. Ne kadar sperm kaldı yıkandıktan sonra.
Banada başlayacak adetimin üçüncü günü doktorum çok araştırdım baya hamile kalan var daha etkiliymis klomen fameraya göre doktorum öyle demişti hakkımızda hayırlısı olsun bakalimArkadaşlar letu kullananlar yorum yapabilir mi hamile kalan oldu mu ben bu ay ilk defa kullandım epey kasik ağrım oldu
Pozitf canm. Kaset test yap birde bence. Ya da direkt kan ver en iyisi smdıden hayrlı olsun diyelimSanırım başardım bi bakar mısınızzzz
Dün bu saatlerde kaset yapmıştım çok gölge gibi bir şey çıkmıştı emin olamadım o yüzden bugünde erken gebelikle deneyim dedim 2 dk da çıktı böyle ağlıcam yarın vermicem inşallah kanPozitf canm. Kaset test yap birde bence. Ya da direkt kan ver en iyisi smdıden hayrlı olsun diyelim
Nasildi sürecin nekadar dır deniyorsun sende kafana takmadığın zaman mı oldu herkes öyle diyor ya haniDün bu saatlerde kaset yapmıştım çok gölge gibi bir şey çıkmıştı emin olamadım o yüzden bugünde erken gebelikle deneyim dedim 2 dk da çıktı böyle ağlıcam yarın vermicem inşallah kan
Hayrlı olsun canm bzede haber ver saglıkla ilerlesin. Maşallah diyelimDün bu saatlerde kaset yapmıştım çok gölge gibi bir şey çıkmıştı emin olamadım o yüzden bugünde erken gebelikle deneyim dedim 2 dk da çıktı böyle ağlıcam yarın vermicem inşallah kan
Evetttgg pozitif yaa maşallahhh,adetiniz geçti miSanırım başardım bi bakar mısınızzzz
İyi canım kaldı 12 gün toplam ne kadar masraf oldu şimdi alabildin mi notAminnn inşallah canım sağolasın. 40milyondu yıkama sonrası 18milyon ileri hız %50 ile aşılama.olduk bakalım
Aynen kuzum, 3070 aşılama fiyatı içinde sperm testi dahil doktora hiç miayane ücreti ek vermesin.normalde muayne ücreti 480 belkide içindedir bilmiyorum öncesinde ben tahıl.fikmi çektirdim 800₺. Tüp bebek yada.asilama için bir form verdiler kan testleri vardı içinde oda eşimle benim 1000₺ tuttu. Aşılama sonrası lutinus aldım 200₺. Toplamda 5200₺ falan tuttu hepsiİyi canım kaldı 12 gün toplam ne kadar masraf oldu şimdi alabildin mi not
3. Ayım bu ilk iki ay sürekli test yapıyordum dediğiniz gibi bu ay çok dillendirmedim ve acaba hamilemiyim diye çok üstünde durmadım bu ay 1 gün arayla ilişki denedik yumurtlama dönemine kadar . Benim bir kaç gündür karnında şişlik akıntıda artış bi de göğüs hassasiyeti olunca acaba mı dedim bi test yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm ama kan verince emin olacağımNasildi sürecin nekadar dır deniyorsun sende kafana takmadığın zaman mı oldu herkes öyle diyor ya hani
Çok sağolun Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah haberdar edeceğimHayrlı olsun canm bzede haber ver saglıkla ilerlesin. Maşallah diyelim
Yok henüz geçmedi 8 gün var adetime nasıl çıktı bende anlamadım erken yumurtlama oldu sanırımEvetttgg pozitif yaa maşallahhh,adetiniz geçti mi
Tebrikler sağlıkla ilerlesinSanırım başardım bi bakar mısınızzzz
İnşallahhh çok teşekkür ederimmmm darısı isteyen herkese inşallahTebrikler sağlıkla ilerlesin