- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Ben sabah değerlendirdim. Sabah daha hareketli diye. bu ayda öyle gideyim bakalımValla bayağı pik canım, değerlendir hemen.
Hayırlı olsun canım kaç çıktı beta
basim cok agriyo zaten yarin gidicem bakalim olmazsa baksinlar biAy evet bunda bariz görünüyor ikinci test daha iyi görünüyor acile git boğazım başım ağrıyor ama gebelik şüphesi de var de öyle bakarlar
ay ac bakim derlerse bideBenim eşim de acil doktoru. O da test için gelenlere yapmıyorum ama riskim var kanamam var diyenlerden istiyorum dedi Ondan alıntı yaptim
Yumurta geliştirici diye vermişti doktorum bana aşılama öncesiArkadaslar klomen ne ve ne icin kullaniyosunuz acaba
Doktor kontrolunde alinan bi ilac zaman ben takviye gibi bisey sandimYumurta geliştirici diye vermişti doktorum bana aşılama öncesi
Evet canım.doktor veriyor .ayrı bir şekilde kullanan varmı bilmiyorum amaDoktor kontrolunde alinan bi ilac zaman ben takviye gibi bisey sandim
Anladim canim tesekkur ederimEvet canım.doktor veriyor .ayrı bir şekilde kullanan varmı bilmiyorum ama
Ayyy sanki çizgi görüyorummmmKızlar adete 5 gün var..göğüslerim çok fenaaa dayanamadım akşam akşam test yaptımmm
Test hatalıydı sanırım kuzum. Bu testler bazen böyle yanıltıyor insanı… doktorum kan testi icin gittgimde daha cok erken bence haftaya pazartesi gelmelisn suan varsa bile cıkmama durumu cok yüksek demişti. Negatif cıkınca da eşime demiş zaten suan negatif olması pazartes pozitife dönmeyecegi anlamına gelmiyor acele etti biraz diye.. ama nasip olmazsa aralıkta gene deneriz artık napalımGerçekten mi ama bayagı netti çizgi
Yaa ümitlenmek istemiyorum fakat inşaallah cardır yaaa
Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
Golge gibi bisey gordum sankiKızlar adete 5 gün var..göğüslerim çok fenaaa dayanamadım akşam akşam test yaptımmm
Hamilesiniz bence, görüyorummKızlar adete 5 gün var..göğüslerim çok fenaaa dayanamadım akşam akşam test yaptımmm
Kız cidden mi. Allah büyük vallahiHamilesiniz bence, görüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?