- 1 Kasım 2021
- 41
- 26
- 47
N11 de varNerden aldın canım fiyatı cok iyi bende alayım adet olursam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
N11 de varNerden aldın canım fiyatı cok iyi bende alayım adet olursam
Benim de 3.7 olmuştu söküldü regl le beraber içinizi ferah tutunPeki bende bir şey danışayım. Bu ay klomen çatlatma iğnesi kullanım sonucu 3.5 mm kist oluşmuştu Dr ilaç vermedi. Adetle birlikte atılacak mı? Ya da adeti geciktirir mi bu kist? Yapmam gereken özel bir şey var mı?
Ben bu ay doktor kontrolünde gitmiyorum. Tüp bebek doktoru da deneyin sonra bakarız dedi. Kromozom analizine göre belli olacak herşey.. Belki bu ay başlatmaz bile..Atsana bakiyim bi ben bugün test yapamadım ama değerlendirme olmuştu gece...
Kontrole ne zaman çağırdı doktor? Ben çarşamba günü gidicem, döngümün 12.günü oluyor
Bende sipariş ettikten sonra ovulasyon testi yaptım. Pik olmuş. Benimde bu ay işime yaramayacak Geç öğrendik anacım hep hayatı ıskalıyoruzHep tükenmiş bi tane var 40mllik
Neyse sen dene bu ay ben bi kere daha klomen deniycem ondan sonra jele yüklenirim bu ayı es geçtim çünkü
Valla bayağı pik canım, değerlendir hemen.Ben bu ay doktor kontrolünde gitmiyorum. Tüp bebek doktoru da deneyin sonra bakarız dedi. Kromozom analizine göre belli olacak herşey.. Belki bu ay başlatmaz bile..
Bak foto yolladım. Bende hiç bu kadar koyu olmadı. İnovita hassas göya onda bile görmedim
Hayırlı olsun canım kaç çıktı betaRegl 3 gündür sökülemedi diye bugün test yaptım. Sonuca göre adaçayı içecektim. Sonuç pozitif
Dün ve bugün ara ara kahverengi leke geliyordu. Regl oluyorum diyordum. Gece hatta kasıklarımın sızısına uyandım..
Mavigrill sana sat 3 Kasım, bat 29 Kasım demiştim dimi?
Beta 1.500 olmadan vajinal kese görünmüyorSağol canım.
Ama kanda ve usg de görmeden içim rahat etmeyecek. Çünkü hiç dikkat etmedim. Hatta bugün baya iş yaptım.
Aklımın almadığı ben regl oldum diyerek 4 Kasım'da doktora muayene oldum. Vajinal ultrasonda görünmesi gerekmez miydi?
Bariz evetKızlar adetime 5 gün var sizce hamilemiyim
En bariz görünen test bu oldu sanırım bu ayKızlar adetime 5 gün var sizce hamilemiyim
At bakalımee kaset testtede cikti
Beş dakika sonra normal test böyle çıktı yarın kan vercegm inşlh
Ay evet bunda bariz görünüyor ikinci test daha iyi görünüyor acile git boğazım başım ağrıyor ama gebelik şüphesi de var de öyle bakarlarhadi insallah gorursunuz
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklateşekkür ederim inşllah yarın vereceğim
Benim eşim de acil doktoru. O da test için gelenlere yapmıyorum ama riskim var kanamam var diyenlerden istiyorum dedi Ondan alıntı yaptimbizim burdaki hastane cok zorr
Arısütü polen propolis balKızlar şu Mfk yöntemi nedir bilen var mı aranızda rica etsem anlatablrmsnz
Saol canımYoutube de Gülbahar diye bir kadın anlatıyor canım adetten sonra başlıyorsun yumurtlama görene kadar ama bazıları kadınlara kötü geldiğini söylüyor benim eşim kullanıyor sperm arttırıcı özelliği var her sabah aç karnına çay bardağının 4/1 oranında koyuyorum üstüne su ekleyip veriyorum
Allah razı olsun kaç videosuna denk geldim bi türlü cevabı bulamadım çok saolunArısütü polen propolis bal
D vitamşn
Omega 3
Folik asit kullanıp
Regl bitince ilişki sonra 3 2 3 2 ara ile ilişki 21 . Gün ilişki