- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 39
Canım bu listedeki çarpılar ne oluyor..adıma çarpı atılmış daNot alıyorum listeyi yarın oluştururum belki gelen olur Gelen arkadaşlar sadece Bat tarihinizi yazmaniz yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu listedeki çarpılar ne oluyor..adıma çarpı atılmış daNot alıyorum listeyi yarın oluştururum belki gelen olur Gelen arkadaşlar sadece Bat tarihinizi yazmaniz yeterli
Muhtemelen benmde 18 kasım bat 2 gundur gaz sancısı kasıklarda batma var fena şekilde. Bende ona yoruyorumKızlar kasiklarimda ağrı başladı yumurtlama belirtisimi bu hiç olmazdı boyle
Sabah ilk idrarla testi tekrarla canm bizede at. Bende haff bsey gordum sanki inşallah vardırKızlar adete 5 gün var..göğüslerim çok fenaaa dayanamadım akşam akşam test yaptımmm
Öncelikle hoşgeldin telefonuna adet dönemiyle ilgili app indirip bilgilerini girebilirsin onun faydası olabilir yumurtlama dönemini ovulasyon testi ile ogrenebilirsin veya kendini izle afedersin sünen beyaz akintin olursa buda bir belirtidir şimdi buraya resim atıyorum bu app işine yarar belkiKizlar merhaba ben bu siteyi kullanmayı fazla bilmiyorum :)) 1 senedir evliyiz şuan çocuk düşünüyoruz geçen ay 23 Eylül regli oldum 23 Ekim'de regli oldum benim yumurtlama günüm ne zaman bilmiyorum reglimden 14.gun mu acaba
Ay ben var gibi görüyorum hadi hayırlı haberlerleKızlar adete 5 gün var..göğüslerim çok fenaaa dayanamadım akşam akşam test yaptımmm
Ay bende gördüm yaKızlar adete 5 gün var..göğüslerim çok fenaaa dayanamadım akşam akşam test yaptımmm
İşe yarar inşallahAy totem yaptım Aralık ayı topigine hiç girip bakmicam görünce hemen sayfayı yeniliyorum
Bende daha kasım reglini olmadan aralık batımı hesaplayıp bildirdim öyle bi ümitsizlikAy totem yaptım Aralık ayı topigine hiç girip bakmicam görünce hemen sayfayı yeniliyorum
Smd aynını dıyecektm hahah ben yerimi aldım bileBende daha kasım reglini olmadan aralık batımı hesaplayıp bildirdim öyle bi ümitsizlik
2 gün sonra adet olman gerekiyor büyük ölçude çikardi ama sen adet olmazsan testini yenile geç döllenme ihtimalide olabiliyorGebelik olsa cikardi heralde degil mi sabah test yaptim negatifti
Aynı bende daha bat görmeden Aralık batına eklendim inşallah olmam aminBende daha kasım reglini olmadan aralık batımı hesaplayıp bildirdim öyle bi ümitsizlik
Tamam bebeğimLna16 burdayım ben kuzum
İnşallah hayırlısı olur ben karışımı almadım sadece yöntemi deneyeceğim bakalım işe yarayacakmı bende tüm isteyenlere sana bana gelsin bu ay bebişlerBen bu ay denicem ama sadece karışımı yaptırdım geri gibi aşılama olucam için doktorum alttan muayene edip ilişki günleri öneriyor genelde
Hayırlısı inşallah ben karışımı almadım sadece d vit kullanıyorum aslında bende çok umutluyum bu yöntemden bir rahatlama geldi bana inşallah dediğin gibi yüzümüz güler ben 1 sene önce doğumda oğlumu kaybettim bu ay denemeye başladım kendimi toparlayıp umarım çok beklemeden gelir bebişlerBen bu ay denemeye başladım canım. Arı sütü bal polen ve propolis karışımınıda aldım. Bide d.vit aldım kullanama başladık dr. Nin tavsiye ettiklerini bakalım İnşaAllah bu yöntem ile yüzümüz güler. Umutluyum açıkçası ben çünkü bu yöntem ile kalan çok kişi var.
Hanımlar çok özür dileyerek bir şey söyleyeceğim.
Benim bir kızım var.
Kızımda önce çocuk isterken ilişkiye giyince sırt üstü yatıyordum kalkmadan sabah namazına kadar. Ayaklarımı kaldırıyordum
Kalça altına yastık koyuyordum ilişki sırasında.
Ve 3 ayda hamile kalmıştım.
Şimdi 7 aydır deniyoruz birşey yok.
Ama ben bunların hiç birini yapmıyorum.
Siz bunları denediniz mi.
Bu ay da olmasa başlıyacapum tekrar denemeye
Gozukuyor canim 2 gune netlesir hayirli olsunhadi insallah gorursunuz
Doktor bize iliskiden sonra o şekilde yapmamızı söylemişti etkisi var sanırımHanımlar çok özür dileyerek bir şey söyleyeceğim.
Benim bir kızım var.
Kızımda önce çocuk isterken ilişkiye giyince sırt üstü yatıyordum kalkmadan sabah namazına kadar. Ayaklarımı kaldırıyordum
Kalça altına yastık koyuyordum ilişki sırasında.
Ve 3 ayda hamile kalmıştım.
Şimdi 7 aydır deniyoruz birşey yok.
Ama ben bunların hiç birini yapmıyorum.
Siz bunları denediniz mi.
Bu ay da olmasa başlıyacapum tekrar denemeye