- 14 Ekim 2014
- 414
- 600
- 103
Canım hayırlı uğurlu olsun ben de bugün öğrendimMavigrill @Yusra30 @HTCNM @HaticeK06 MaviSasa234 @KelebekkB @Esrakcshn ve aklıma gelmeyen diğer kizlar HAMİLEYİM Allahım bana bir mucize verdi resmen inanamıyorum , hikayemi bilen arkadaşlarımda var ben kısaca yazacağım.ben bu adetinle TUP BEBEGE basliyordum tüm işlemlerimi hallettim raporumu aldım adetimi beklerkennn adetim dün gelmedi bugün sabah gttim kan verdim sonucum cikdi Allahımin bana en güzel hediyesi oldu inşallah devam eder rabbim nasip eder.2 buçuk seneye yaklaşıyordum isteyeli kimyasal gebelik bile olmadı.hsg sperm testi vs vs sonra amh değerim ilk 0.90 cikdi sonra ozelde verdik 1.30 cikdi sonra tüpe başlayacağım hastanedeki doktor bu amh uyumsuz görünen sayına göre ben tekrar test istiyorum dedi ve yine 1 kusur cikdi.asilmanin şansı az tüp bebek yapalım şansımız artsin dedi tamam dedim vs vs.vaska hiç bir sorun gorunmuyordu Allah'ıma şükür ve tüp yolunda doğal hamile kaldım bunu yazmak bile bir değişik geliyor kelimelerim kifayetsiz kalıyor.allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hamile kalamayacagim sanırdım artık olsa olurdu bu zamana kadar diye ama öyle değilmiş çok şükür. Allah'tan kısa anlatiyordum kusuruma bakmayın he birde c.tesi günü test yapmisdim bembeyaz negatifdi oturup ağlamıştım olmadı yine diye
Çok sağol canım, Allah razı olsun sanada hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanım hayırlı uğurlu olsun ben de bugün öğrendimAllah kucağına almayı nasip etsin ıns
Hemen doktoruna git. Çok sevindim adına herkes de çok sevinecektirhem de bu zorlu yola girmek.uzereyken böyle bir mutluluk yaşamışsın masallahh kendine dikkat et
Mavigrill @Yusra30 @HTCNM @HaticeK06 MaviSasa234 @KelebekkB @Esrakcshn ve aklıma gelmeyen diğer kizlar HAMİLEYİM Allahım bana bir mucize verdi resmen inanamıyorum , hikayemi bilen arkadaşlarımda var ben kısaca yazacağım.ben bu adetinle TUP BEBEGE basliyordum tüm işlemlerimi hallettim raporumu aldım adetimi beklerkennn adetim dün gelmedi bugün sabah gttim kan verdim sonucum cikdi Allahımin bana en güzel hediyesi oldu inşallah devam eder rabbim nasip eder.2 buçuk seneye yaklaşıyordum isteyeli kimyasal gebelik bile olmadı.hsg sperm testi vs vs sonra amh değerim ilk 0.90 cikdi sonra ozelde verdik 1.30 cikdi sonra tüpe başlayacağım hastanedeki doktor bu amh uyumsuz görünen sayına göre ben tekrar test istiyorum dedi ve yine 1 kusur cikdi.asilmanin şansı az tüp bebek yapalım şansımız artsin dedi tamam dedim vs vs.vaska hiç bir sorun gorunmuyordu Allah'ıma şükür ve tüp yolunda doğal hamile kaldım bunu yazmak bile bir değişik geliyor kelimelerim kifayetsiz kalıyor.allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hamile kalamayacagim sanırdım artık olsa olurdu bu zamana kadar diye ama öyle değilmiş çok şükür. Allah'tan kısa anlatiyordum kusuruma bakmayın he birde c.tesi günü test yapmisdim bembeyaz negatifdi oturup ağlamıştım olmadı yine diye
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunYaa çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Hayrlı saglıklı gebelikler nasip olsun inşallah.
Maşallah subhanallah diyelim
Hayırlı olsun, gözünüz aydın
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunrabbim tüm isteyenlere nasip etsin elimizi boşa çıkarmasın inşallah sizinde dünmus gününüz ne durumdasınız acaba.
Anladım canım , olsun nasip işi bu isler gercekden artık daha çok inanıyorum.hep inaniyordum da yaşayınca daha bir başka oluyormuş.bu ay olmazsa önümüzdeki aya rabbim nasip etsin inşallahAmiin inşallah canm.Benim bat degıstı 18 kasımı beklıyorum ama ümidim yok bu ayı pek degerlendıremedıık degerlendiremiyoruz. Şehir dısındaym ben suanda evimde degılım de.
Öyle tabii ki Rabbim ne zaman için uygun gorurse ozaman gonderıyor mucizesini.Anladım canım , olsun nasip işi bu isler gercekden artık daha çok inanıyorum.hep inaniyordum da yaşayınca daha bir başka oluyormuş.bu ay olmazsa önümüzdeki aya rabbim nasip etsin inşallah
Kesinlikle öyle kismetim bak 2.5 sene sonra buldu beni ümidimi yitirmiskenÖyle tabii ki Rabbim ne zaman için uygun gorurse ozaman gonderıyor mucizesini.
Ümidini kestgn anda gelınce de ılac gibi geliyor. Benm ilki öyle olmustu.
İnsan büyük imtihanlar dan gecnce ( kendıne gore tabii ki ) sonradan gelen guzellıklerın şükrünü daha iyi anlıyor bnce.
MaşallahKesinlikle öyle kismetim bak 2.5 sene sonra buldu beni ümidimi yitirmiskensizide en hayırlı zamanda bulsun inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatli bir şekilde eline almak nasip olsunMavigrill @Yusra30 @HTCNM @HaticeK06 MaviSasa234 @KelebekkB @Esrakcshn ve aklıma gelmeyen diğer kizlar HAMİLEYİM Allahım bana bir mucize verdi resmen inanamıyorum , hikayemi bilen arkadaşlarımda var ben kısaca yazacağım.ben bu adetinle TUP BEBEGE basliyordum tüm işlemlerimi hallettim raporumu aldım adetimi beklerkennn adetim dün gelmedi bugün sabah gttim kan verdim sonucum cikdi Allahımin bana en güzel hediyesi oldu inşallah devam eder rabbim nasip eder.2 buçuk seneye yaklaşıyordum isteyeli kimyasal gebelik bile olmadı.hsg sperm testi vs vs sonra amh değerim ilk 0.90 cikdi sonra ozelde verdik 1.30 cikdi sonra tüpe başlayacağım hastanedeki doktor bu amh uyumsuz görünen sayına göre ben tekrar test istiyorum dedi ve yine 1 kusur cikdi.asilmanin şansı az tüp bebek yapalım şansımız artsin dedi tamam dedim vs vs.vaska hiç bir sorun gorunmuyordu Allah'ıma şükür ve tüp yolunda doğal hamile kaldım bunu yazmak bile bir değişik geliyor kelimelerim kifayetsiz kalıyor.allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hamile kalamayacagim sanırdım artık olsa olurdu bu zamana kadar diye ama öyle değilmiş çok şükür. Allah'tan kısa anlatiyordum kusuruma bakmayın he birde c.tesi günü test yapmisdim bembeyaz negatifdi oturup ağlamıştım olmadı yine diye
Sağ ol canım bekleyim olmadı öyle yapayım bakalımCanım kadın doğum hastanesi var ya oraya gidip gebelik testi yaptıracağım diye giriş aldım ve yaptırdım. Kadın doğum.hemen yapıyor. Sonuç 2 saate çıkıyor. Özele gitmedim gereksiz pahalı oldug7 için. Tabi kendi doktorum özelde çalışıyor bu hafta ona gideceğim. Sen de istediğin zaman kadın doğuma gidip yatırabilirsin enazindan suphe kalmaz
Sağ ol canım bekleyim olmadı öyle yapayım bakalımCanım kadın doğum hastanesi var ya oraya gidip gebelik testi yaptıracağım diye giriş aldım ve yaptırdım. Kadın doğum.hemen yapıyor. Sonuç 2 saate çıkıyor. Özele gitmedim gereksiz pahalı oldug7 için. Tabi kendi doktorum özelde çalışıyor bu hafta ona gideceğim. Sen de istediğin zaman kadın doğuma gidip yatırabilirsin enazindan suphe kalmaz
Adına çok çok sevindim canım işte vakit saat dolmadan ne kadar istesekte olmuyor vakit saatin gelince rabbim en güzel şekilde nasip ediyorYaa çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Hayrlı saglıklı gebelikler nasip olsun inşallah.
Maşallah subhanallah diyelim
Hayırlı olsun, gözünüz aydın
Mavigrill @Yusra30 @HTCNM @HaticeK06 MaviSasa234 @KelebekkB @Esrakcshn ve aklıma gelmeyen diğer kizlar HAMİLEYİM Allahım bana bir mucize verdi resmen inanamıyorum , hikayemi bilen arkadaşlarımda var ben kısaca yazacağım.ben bu adetinle TUP BEBEGE basliyordum tüm işlemlerimi hallettim raporumu aldım adetimi beklerkennn adetim dün gelmedi bugün sabah gttim kan verdim sonucum cikdi Allahımin bana en güzel hediyesi oldu inşallah devam eder rabbim nasip eder.2 buçuk seneye yaklaşıyordum isteyeli kimyasal gebelik bile olmadı.hsg sperm testi vs vs sonra amh değerim ilk 0.90 cikdi sonra ozelde verdik 1.30 cikdi sonra tüpe başlayacağım hastanedeki doktor bu amh uyumsuz görünen sayına göre ben tekrar test istiyorum dedi ve yine 1 kusur cikdi.asilmanin şansı az tüp bebek yapalım şansımız artsin dedi tamam dedim vs vs.vaska hiç bir sorun gorunmuyordu Allah'ıma şükür ve tüp yolunda doğal hamile kaldım bunu yazmak bile bir değişik geliyor kelimelerim kifayetsiz kalıyor.allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah.hamile kalamayacagim sanırdım artık olsa olurdu bu zamana kadar diye ama öyle değilmiş çok şükür. Allah'tan kısa anlatiyordum kusuruma bakmayın he birde c.tesi günü test yapmisdim bembeyaz negatifdi oturup ağlamıştım olmadı yine diye
Canım hayırlı uğurlu olsun ben de bugün öğrendimGenişletmek için tıkla...
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatli bir şekilde eline almak nasip olsuntüp bebek sürecinde hamile kalanları çok duydum Zihinsel rahatlama yaşayınca akışına bırakınca oluyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunSağ ol canım bekleyim olmadı öyle yapayım bakalım
Adına çok çok sevindim canım işte vakit saat dolmadan ne kadar istesekte olmuyor vakit saatin gelince rabbim en güzel şekilde nasip ediyormasAllah subhanAllah tamamını erdirsin canım çok güzel haber hayırlı olsun gözünüz aydın olsun
Gebelik testi silik çıktı dediniz kaç gün evvel yaptınızÇok teşekkür ederim Allah razı olsunöyle gercekden Allahım en güzel zamanda nasip etti çok şükür
Gebelik testi çıkmadı canimGebelik testi silik çıktı dediniz kaç gün evvel yaptınızbirde belirtileriniz neler canım
Evet biliyorum ama ben adetlerim cok duzensiz oldugu icin yumurtladigimdan emin olamiyorum daha cok stres yapiyorum oyle bi deneyeyim bakalim daha cok stres yaparsam birakirim testiZaten bu yöntemin amacı ovulasyon kullanmamak canım. Doktor ovulasyon testini önermiyor, stres yaptığını söylüyor. Bu yöntemde sadece eşler her gün d vit damla kullanacak, doktorun söylediği oranlarda arı sütü, bal, propolis karışımından yiyecek ve 3-2-3-2 yöntemine göre ilişki yaşayacak. Bir de sanırım 3-4-3-4 vardı, videoda anlatıyor hangisi size uygunsa onu yapacaksınız.
MasAllah diyelim o halde canım dikkat et sende Allah'a emanet olun bebisinleGebelik testi çıkmadı canimcumartesi günü yapmisdim adete 3 kala yani bembeyaz bir testdi.yok diye oturdum ağladım adetim 1 gün geçince kan verdim 58 cikdi bu gece ogrendim sistemden gördüm görünce test yapdim aşağıdaki gibi cikdi canım.belirtimde hiç olmadı öğrenene kadar desem doğru yani.aksam işte karın ağrım oldu biraz o kadar.anlasilabilecek bişey değildi.gece de heyeccandan uyuyamayinca işte dön dön yatakda kasıklarımda batmalari hissettim başka bişey yok şimdilik
Sağol canım allah razı olsunMasAllah diyelim o halde canım dikkat et sende Allah'a emanet olun bebisinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?