- 17 Temmuz 2021
- 6.879
- 22.493
- 298
Tebrikler canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHerkese merhabalar beklenen adet tarihim 1Kasım ve bende çift çizgiyi gördüm Allah’ıma çok şükürdarısı buradaki güzel haber bekleyen tüm arkadaşlarımın başına dualarım sizlerle…inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim
Evet kuzum son catlamama göre hesapladım 8 gğn var adetime. Normalde bu kadar uzun olmuyordu bayadır döngüm ama bu ay baya uzadıAy var resmensenin döngün çok mu uzun canım? En son 30.günde falan tekrar pik görmüştün
Gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı herkese inşallahBuda 3 saat sonra yaptigim erken gebelik testi
Döngün bayaa uzunmuş. Aslında bende bazen 2.piki görüyorum ama yine de en uzun döngüm 38 gün oldu şuana kadar. Yumurta takibi yaptırınca bu ay 27.günde adet oldum.Evet kuzum son catlamama göre hesapladım 8 gğn var adetime. Normalde bu kadar uzun olmuyordu bayadır döngüm ama bu ay baya uzadıama baktım gecen senede şubat ayında mı ne oldugumda adetim 53.günde gelmiş. Gene öyle bir sey oluyo
Aralık topiği açılmadı canımKızlar adet oldum sabah 3 Kasım son adet tarıhim konu sahibi beni de ekler mısın beklenen adet tarihim 1 Aralık
Görünüyor görünüyor maşallah gözünüz aydın Rabbim sağlık sıhhat versin inşallahKızlar yorumunuz nedir acaba. BAT tarihim 4 Kasım klasik kaset test yaptım. Heyecan yapmak istemiyorum ama sizde ikinci çizgiyi görüyor musunuz? Bu arada testi öğleden sonra yaptım
Eki Görüntüle 2943507
Aslında hep böyle değil canım normalde 38-45 arası degisiyor bazen 30 da geldigi bile oluyo canı isterseDöngün bayaa uzunmuş. Aslında bende bazen 2.piki görüyorum ama yine de en uzun döngüm 38 gün oldu şuana kadar. Yumurta takibi yaptırınca bu ay 27.günde adet oldum.
Kaç yaşındaydın sen canım?
Ne gibi belirtiler başladı acabaMerhaba kaset testte ben gorebiliyodum ama okadar siliktiki resimde belli olmuyodu yumurtlamanin 10.gunu ilk testi yaptim tekrar 11.gunude yaptim ayni silikti 3 saat sonra falan erken gebelik testi yaptim cok net cikti butun belirtilerimde 11. Gun basladi ogune kadar hic bir belirtim olmadi
Canım MHRS den cam sakura kadın doğum bölümüne randevu almaya çalış olmuyor genelde olmayınca talep oluştur var ona bas.7 24 seç.randevu açılır açılmaz mesaj geliyor.muzaffer zeki duman a hangi güne buluyorsan direk al randevuyu adete bakma.gerisi zaten halloluyor.
Öncelikle doğum günun kutlu olsunAslında hep böyle değil canım normalde 38-45 arası degisiyor bazen 30 da geldigi bile oluyo canı istersebu 53 gün senede 1-2 falan denk geliyo herhalde bana bende yumurta takibi yaptırdıgımda 29.günde olmuştum adetimi kuzum. 27 yasındayım bugün dolu dolu doğum günüm 28 e girdim:)
Kuzum teşekkür ederim.Öncelikle doğum günun kutlu olsunadetlerin düzensiz ve uzun çatlamayan yumurtan mı var? Doktor bunun için ilaç vermesi gerekiyordu verdi mi ?
Anladım canım dediğim gibi regle denk gelsin vs beklenince zaten olmuyor çünkü şehir hastanesinin randegulari açılır acilmaz doluyor nerdeyse.sen bulduğun tarihe alıp elinde var olan sonuclarini götür eksikleri onlar tamamlar zaten.Ben bu ay reglde hormon testleri denk gelsin deliye bezmialeme randevu aldım şimdilik. Ama orada doçent doktor ücretleri falan yüksek.
Diğer kontroller için devlet hastanesi istiyorum. Talep oluştururum..
Nörolojiye bahçelievler devlet hastanesine gidiyordum. Oradan da memnundum.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol bitki çayları iç dinlenGünaydın kızlaaarherkese bol neşeli bir gün diliyorum. 2 gündür griple savaşıyorum, aynı zamanda başım ağrıyor sürekli oyüzden dün resmen tüm gün uyudum. Bugün ayaklandım çok şükür, Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın.
Doğum günün kutlu olsun canımAslında hep böyle değil canım normalde 38-45 arası degisiyor bazen 30 da geldigi bile oluyo canı istersebu 53 gün senede 1-2 falan denk geliyo herhalde bana bende yumurta takibi yaptırdıgımda 29.günde olmuştum adetimi kuzum. 27 yasındayım bugün dolu dolu doğum günüm 28 e girdim:)
Anladım canım teşekkür ederimFolik asitin gebeliğe, yumurtlamaya etkisi yok. Sadece gebelikte fetüsün gelişimine etkisi var. Çünkü vücutta depolanmayan bir vitamin. Eksik çoksa fetüse zarar verir o nedenle takviye alınıyor..
Ben oğluma hamile kalmadan önce hep folbiol içtim. İlk etapta epilepsi için başlamıştım. Ama gebelik planlayınca bırak diyen de olmadı.
Hamileliğimde de bir süre devam ettim sonra doktor decavit verdi..
Tebrikler canım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSabah verdim ama yarın saat 11 gibi sisteme düşer dedilerbaya geç benim bildiğim öğleye doğru sisteme düşüyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?