- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
Kaç gün var sizinaynen ya. beklemek yoruyor insanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün var sizinaynen ya. beklemek yoruyor insanı
Yumurtlama takip ettin mi canım? Deneyimlerini bizimle de paylaşabilir misin?günaydın kızlar, regle kaldı iki gün henüz kan vermedim reglimin geçmesini bekliyorum ama koyulaşmayı takip ediyorum. Üstteki resim 5 gün kala alttaki de bugün yani iki gün kala
Hanımlar sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum ne kadar doğru sizin bilginiz ne.
Sağ tarafta ki yumurta erkek solda kız olduğu söyleniyor.
Sağda erkek olasılığı yuksekmiş.
Örneğin yengem sadece soldan yumurtluyor 5 kızı var. Erkek çocuğu yok.
Ben ilk kızımda sağ tarafımdan hamile kaldım.
Kız oldu.
Sizin bilginiz varmı. Yada sol tarafından hamile kalıp oğlan çocuğu olan varmı.
Yanlış anlamayın beni kız erkek fark etmez ama benim kıızm var birde erkek kardeşi olsun istiyorum
Geçmiş olsun amin canımGünaydın kızlaaar herkese bol neşeli bir gün diliyorum. 2 gündür griple savaşıyorum, aynı zamanda başım ağrıyor sürekli oyüzden dün resmen tüm gün uyudum. Bugün ayaklandım çok şükür, Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın.
Ayyy yok valla benimkinin hevesi felan kalmadı artık ya adam istemiyo artık desem yeridirYeminle bu kocaları dövmek Lazım sorsan bizden daha çok meraklılar daha çok isterler
Yumurtlamadan 7 gün geçti canımKaç gün var sizin
Kuzum valla bn tam bilmyrm Bnde şimdiye kadar yalancı çizgi bile çıkmadı hiç ama yapanlar yorumlasınlar bnceYa kız öyle olduğunu bilsem almazdım. Boşa umutlanır dururum şimdi
Hadi ya o zamn iyi bi test MaviliGizem bak cnm iyiymiş test günahını aldımBende yalancı çıkaran test diye düşünmüştüm. Kanda 0.1 çıktı bunda hayali çizgiyi gördüm 10 gün önce :)) Kandan daha hassas diye düşünüyorum artık
Analdim canım gerçi bak inan belli olmuyor ben 5 gün kala test denedim ama arkadaşım reglisine 5 gün kala beta verdi 0 çıktı beklenen adete 1 gün kala yaptı kaset teste çıktı ümidimizi kaybetmememiz lazım bat gününe kadarYumurtlamadan 7 gün geçti canım
Canım MHRS den cam sakura kadın doğum bölümüne randevu almaya çalış olmuyor genelde olmayınca talep oluştur var ona bas.7 24 seç.randevu açılır açılmaz mesaj geliyor.muzaffer zeki duman a hangi güne buluyorsan direk al randevuyu adete bakma.gerisi zaten halloluyor.Ben şehir hastanelerinde randevu düşüremiyorum ya. Nasıl yapıyorsun?
Evet var canım hayırlı olsunKizlar sizce varmı?
Kuzum adetine kaç gün var böyle cıktı? Var gibi duruyorKizlar sizce varmı?
Bi doktora görun canım yumurtan çatlamiyor kiste çevirebilir, polikistik olabilir üzme kendini çareleri var
Ay var resmen senin döngün çok mu uzun canım? En son 30.günde falan tekrar pik görmüştünBugünkü sabah testte de böyle cıktı ama hala güvenmiyorum ben acıkcası. Bu testler bazen yanıltabiliyor. Reglime 8 gün var
Ben cizgi goremedim canımEki Görüntüle 2944629 Kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 10.gün çok silik çizgi çıktı hala iğnenin etki geçmemiş midir?
Olabilir canım havalardan mıdır artık nedir dönüm değişti benim bu aralarMerhaba benimde tahmini yumurtlamamdan 4 5 gün sonra bu şekilde olmuştu. Tahmini diyorum çünkü ovülasyon testi yapmadım.
3 evetle senide uğurluyoruz hoçcağal hayırlı olsungünaydın kızlar, regle kaldı iki gün henüz kan vermedim reglimin geçmesini bekliyorum ama koyulaşmayı takip ediyorum. Üstteki resim 5 gün kala alttaki de bugün yani iki gün kala