- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
7 Kasım benide ekler misinizKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 Kasım benide ekler misinizKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Yarın sabah yapıyoruz demi testi Bnde alcm bugün eczaneden hangi testi alsam acaba benim de hiç belirti yok ama bi umuttur yaşamakGöğüslerimin şişi indi, ağrısı geçti belirtilere göre artık hamile olma ihtimalim hiç kalmadı
M mavili_yeshll göreceğim tek çizgi ama artık sözleştik yine de yapacağım
Trendyoldan aldım bekliyorum bakalım. Bugün gelirse yarına erken gebelik yapacağım gelmezse normal kaset test alınca da 12 tane almamYarın sabah yapıyoruz demi testi Bnde alcm bugün eczaneden hangi testi alsam acaba benim de hiç belirti yok ama bi umuttur yaşamak
İğne gününü sayma ama canımEki Görüntüle 2944629 Kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 10.gün çok silik çizgi çıktı hala iğnenin etki geçmemiş midir?
Bu yalancı çizgi çıkaran değil mi bn mi yanlış hatırlıyorum bn şimdi eczaneden bi tanecik erken gebelik testi alayım da sabaha. Hazır olsun benimkinden dipköşe saklamam lazım yine başladın diyip durur yoksaTrendyoldan aldım bekliyorum bakalım. Bugün gelirse yarına erken gebelik yapacağım gelmezse normal kaset test alınca da 12 tane almam
Yeminle bu kocaları dövmek Lazım sorsan bizden daha çok meraklılar daha çok isterlerBu yalancı çizgi çıkaran değil mi bn mi yanlış hatırlıyorum bn şimdi eczaneden bi tanecik erken gebelik testi alayım da sabaha. Hazır olsun benimkinden dipköşe saklamam lazım yine başladın diyip durur yoksa
Canım çıkabiliyor. Ben geçen pazartesi reglime 10 gün kala yaptım hayali çizgi gördüm. Hemen kan testi yaptırdım. Beta hcg 0.1 çıktı. Tabi hüsrana uğradım. Sonra pazartesi dayanamayıp kaset test yaptım ce çift çizgi gördüm yine. Tabi geçen seferden tedbirliyim hemen inanamadım. İkinciyi yaptım. Oda çift çizgi :) Arkasından kan testi yaptırdım çok şükür oda pozitif çıktı. O nedenle kimse umutsuzluğa kapılmasın derim
Bende yalancı çıkaran test diye düşünmüştüm. Kanda 0.1 çıktı bunda hayali çizgiyi gördüm 10 gün önce :)) Kandan daha hassas diye düşünüyorum artıkBu yalancı çizgi çıkaran değil mi bn mi yanlış hatırlıyorum bn şimdi eczaneden bi tanecik erken gebelik testi alayım da sabaha. Hazır olsun benimkinden dipköşe saklamam lazım yine başladın diyip durur yoksa
daha öncede gitmiştim. Çok beğenmedim. Bütün doktorlar ya intern ya da asistan.. uzmana hiç denk gelmedim..Zeynep kamil e mi gidiyorsunuz?
Ya kız öyle olduğunu bilsem almazdım. Boşa umutlanır dururum şimdiBu yalancı çizgi çıkaran değil mi bn mi yanlış hatırlıyorum bn şimdi eczaneden bi tanecik erken gebelik testi alayım da sabaha. Hazır olsun benimkinden dipköşe saklamam lazım yine başladın diyip durur yoksa
Cinsiyetin yumurtalarla alakasi bile yok canım cinsiyeti belirleyen erkeğin spermi bizdeki zaten x kromozomu her türlü erkekdeki de x olursa kız yani xx birleşirse.bizdeki x ile erkekdeki y birleşir yani xy olursa erkek bizim cinsiyette en ufak bir rolumuz yok anlayacağınHanımlar sizinle bir bilgi paylaşmak istiyorum ne kadar doğru sizin bilginiz ne.
Sağ tarafta ki yumurta erkek solda kız olduğu söyleniyor.
Sağda erkek olasılığı yuksekmiş.
Örneğin yengem sadece soldan yumurtluyor 5 kızı var. Erkek çocuğu yok.
Ben ilk kızımda sağ tarafımdan hamile kaldım.
Kız oldu.
Sizin bilginiz varmı. Yada sol tarafından hamile kalıp oğlan çocuğu olan varmı.
Yanlış anlamayın beni kız erkek fark etmez ama benim kıızm var birde erkek kardeşi olsun istiyorum
Evet bende beğenmedim. Ama istenilen evrakları topluyorum ben özelde bir defa aşılama yaptırmıştım tek bir aşılama ile rapor çıkarta biliyorum o yüzden aşılamayı tamamlamaya çalışıyorum zaten aşılamanın tutma oranı çok düşük özelde gerçekten çok masraflı oluyor. Siz anladığım kadarıyla tüp bebek araştıyorsunuz aklınıza yatan iyi olduğunu düşündüğünüz yer neresi peki banada fikir verirseniz çok sevinirim.Evet
daha öncede gitmiştim. Çok beğenmedim. Bütün doktorlar ya intern ya da asistan.. uzmana hiç denk gelmedim..
Kizlar nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama Zeynep kamile gttiginize göre sanki karsidasiniz.bu tarafta cam sakura hastanesi var basaksehirde imkanınız varsa öneririm ben memnunum çok ilgililer devlet olmasına rağmen. MaviSasa234 bgm21Evet bende beğenmedim. Ama istenilen evrakları topluyorum ben özelde bir defa aşılama yaptırmıştım tek bir aşılama ile rapor çıkarta biliyorum o yüzden aşılamayı tamamlamaya çalışıyorum zaten aşılamanın tutma oranı çok düşük özelde gerçekten çok masraflı oluyor. Siz anladığım kadarıyla tüp bebek araştıyorsunuz aklınıza yatan iyi olduğunu düşündüğünüz yer neresi peki banada fikir verirseniz çok sevinirim.
Valla ben heyecan yapmıyorum cok hemen kapılmak sonra zor oluyo ama bakcazzzYaaa bu sefer gördüm kız dur heyecan yaptım ama 8 gün çok erken az daha bekle
Canım ya benimde 5 gün var ama göğüslerim sis halen inmedi açıyor normalde iniyor evet acıma falan kalmıyor bellide olmaz tabi hayırlısı hakkımızda bide test yapım dedim bir şey çıkmadı ama belirtiler devam ediyor ay beklemekde yoruyor dime insanı bakalım ne olacak senin kaç gün kaldı reglGöğüslerimin şişi indi, ağrısı geçti belirtilere göre artık hamile olma ihtimalim hiç kalmadı
M mavili_yeshll göreceğim tek çizgi ama artık sözleştik yine de yapacağım
Haklısın canım, inşallah herşey gönlünce olurBen 32 yaşındayım. Yaklaşık 3.5 yıllık evliyim, 6 aydır deniyoruz. Ama tüp bebek sayfalarında okuduğum kadarıyla doktor da aynısını söyledi takviyeler sadece miktar ve hız da değişim yapıyor morfolojik değişim çok zor ve çok beklemeli.. O yüzden zaman kaybetmemin anlamı yok gibi geliyor.. ZihnimiZ iş yaşantımızda bu kafa dağınıklığını kaldırabilecek düzeyde değil.. Para elbetteki önemli ama para kazanılır ama zaman geçiyor.. Yumurta kalitesi düşüyor. Sperm iyi edeceğim derken kendi yumurtalarımı feda ediyorum. Kabullendik biZ ya
aynen ya. beklemek yoruyor insanıCanım ya benimde 5 gün var ama göğüslerim sis halen inmedi açıyor normalde iniyor evet acıma falan kalmıyor bellide olmaz tabi hayırlısı hakkımızda bide test yapım dedim bir şey çıkmadı ama belirtiler devam ediyor ay beklemekde yoruyor dime insanı bakalım ne olacak senin kaç gün kaldı regl
Günaydın canım hayirli olsun bence var bebiş bu net belli Allah tamamını erdirsin bizede dua et canım hayırlısı olsun hakkımızdagünaydın kızlar, regle kaldı iki gün henüz kan vermedim reglimin geçmesini bekliyorum ama koyulaşmayı takip ediyorum. Üstteki resim 5 gün kala alttaki de bugün yani iki gün kala