Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

benim son adet tarihim 30 eylül olağan geçikmelere göre 1 kasımda adet görmem gerekiyodu. ama gelmedi beklenen kırmızı:) 6 kasımda doktora gttim kese çok küçük şüpheli dedi. 22 kasımda tekrar gittim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık çıktı ultrsonda ve kanama alanının oldugunu söyledi doktorum.. bu cuma tekrar gidicem kalp atışları için. düşük tehlikesi oldugundan sürekli yatıyorum çok korkuyorum

selam kızlar sımdı doktordon geldım kalbını cok sukur duyuldu 7+2 günlük olmuş ama karnımdan bakınca gorunmuyo dedı doktor vajinadan muayene edınce gorundu hamıle olmadan once gıttıgımdede doktor cok zayıf olduğun ıcın karından muayene edemiyorum bısey gorunmuyo demıstı acaba gene ondanmı gorunmedı yoksa bebegım mı cok kucuk 11mm olmuş sızın ne kadar

ne olcak bu sabırsız halimiz bizim canım ya

ya ben bide dr umu değişicem onun içinde sabırsızlanıyorum biraz bu dr'um hiç açıklayıcı konuşmuyor elektrik meslesi sanırım sevemedim kontrole gideyim bir iki güne de çıksın aradan 1 hafta sora düşündüğüm dr a giderim...

senin nasıl geçiyor canım bir sıkıntım yoktur umarım:nazar
:

Kızlar 5 haftalık hamileyim..
Sizce kese görmeye ne zaman gitmeliyim..sizler ne zaman gittiniz gördünüz?ve muayene alttan mı yapıldı?

canım bence ultrosondan ultrosana fark ediyor benim arkadaşımın dr u 4 mm likken bile karından muayneyle görmüştü ben tam bir hafta önce gittiğimde 5+0 haftalıkmışım bebeğim ise yani kese ise 8mm miş ama dr inan onu bile zor gördü karından...endişe etme inan ellerinde bulunan teknolojiyle alakalı bir durum bence...

canım stres önemli bir faktör sen kendini koru ve stresi uzak tut ..iyi düşün iyi olur ben buna inanıyorum

devlet hastanesı sonuçta ımkanlar bu kar demekkı saol canım ıcımı rahatlattın :)

anım bende bugün gördüm benm ultrason sonucunda 11 mm yazıyor bende 10 gün sonra kalp atışı görmeye gidicez:))

benim biraz geç döllenmeydi galiba beta hcg mi 48 saatte bir ikiye katlanacak şekilde hesapladım, 7200-8000 civarlarındayken ultrasona girdim :) inşallah ikimiz de 10 gün sonra güzel haberler getiririz :))

yok canım çokkk şükür ...sadece kendi kuruntularım dışında....yok bu gün neden miğdem bulanmadı vs..vs..:26:bencede doktordan ne kadar elektirik aldığın önemli...çok şükür bizim doktorumuz aileden birisi gibi artık...bende acaba başka bir döktora ilk kez gidiyormuş gibi gitsem mi bi görsem bebişimi...kendi doktoruma söylemem...:) offffff şu ilk üç ay hayırlısıyla bi bitseydi....:26:

hakkatten delinin zoruna bak yahu

kız dr un madem aileden biri gibi niye gidicen başka dr a..

sakin ol tatlım kaç kez diyeceğim sakin ol diye

bence sabret ve iyi düşün hem bulantıdan bahsediyorsun ona kalırsa bende ne uyku ne bulantı var o zaman bende hamile değilmiyim diye mi kuruntu yapiim

benim içime doğuyor bu kez sağlıklı bir gebelik geçireceksin inşallah

arkadaşlar bu arada yarın sabah aile hekimine ordan da yeni doktorumuza gidicez Allah nasip ederse bizim için dua edin inş herşey yolundadır. 6+2 de vajinal ultrasyonla kalp atışımızı duymuştuk çok şükür ki bakalım yarın 8+0 oluyoruz karından bakıcak doktorumuz inş karından da duyarız vajinal ultrasyona artık girmek istemiyorum ee 8 hafta bitmiş oluyor artık duyulur heralde

canım benim aile hekimi yarın eylem nedeniyle kapalıymış, ben de aramasam öğrenemeyecektim. Sen de bir ara sor istersen yarın açık mı diye?

Ben de cumu gününe aldım randevumu kızlar, bir de tamamlayıcı sağlık sigortası varmış anlaşmalı özel hastanelerde
fiyatlar yarıya düşüyo araştıran var mı aranızda

canım benim aile hekimi yarın eylem nedeniyle kapalıymış, ben de aramasam öğrenemeyecektim. Sen de bir ara sor istersen yarın açık mı diye?

hadi ya şansa bak çalışıyorum da tam gün izin aldım aradım bende şimdi doğru grev varmış sağol arkadaşım bilgilendirdiğin için napalım artık doktorumuza gidicez direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…