- 7 Ocak 2009
- 179
- 12
- 35
canım bende dayanamıyorum ama benim henüz 1 haftam var....bende diyorum kalp atışı için daha erken acaba gitsem bebeği görürmüyüm....ama duyulur belki sizin kalp atışlarınız.....çünkü benim ilk hamileliğimde tam 6. haftada duymuştuk kuzumun kalp atışlarını....
selam kızlar sımdı doktordon geldım kalbını cok sukur duyuldu 7+2 günlük olmuş ama karnımdan bakınca gorunmuyo dedı doktor vajinadan muayene edınce gorundu hamıle olmadan once gıttıgımdede doktor cok zayıf olduğun ıcın karından muayene edemiyorum bısey gorunmuyo demıstı acaba gene ondanmı gorunmedı yoksa bebegım mı cok kucuk 11mm olmuş sızın ne kadar
benim son adet tarihim 30 eylül olağan geçikmelere göre 1 kasımda adet görmem gerekiyodu. ama gelmedi beklenen kırmızı:) 6 kasımda doktora gttim kese çok küçük şüpheli dedi. 22 kasımda tekrar gittim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık çıktı ultrsonda ve kanama alanının oldugunu söyledi doktorum.. bu cuma tekrar gidicem kalp atışları için. düşük tehlikesi oldugundan sürekli yatıyorum çok korkuyorum
Ay beni düşün felaket takmıştım ama şuan daha ıyıyım Rabbım bebegımı verdı ya oyle yada boyle ınşallah saglıklı olsun kıloyu dogumdan sonraya bıraktım üzme kendını dusunmemeye calıs yeterkı saglıklı bebişlerimiz olsun demı ama
aynen ben de sizler gibiyim. Kilolu bi şekilde hamile kaldım. Kasımda öğrendim ve ilk düşündüğüm iyice dombalak olacağımdı. Ama bebiş ile birlikte sağlık beslenip ufak ufak yürüyüşlere başlayınca 1,5 kilo verdim ama bebişimde sağlıklı büyüyor. sütümü yoğurdumu peynirimi vitaminlerimi meyvemi yemeklerimi hiç aksatmıyorum. akşamları da yarım saatcik yürüyüş ile şu an her şey yolunda.
Ahh cnm ahh aynı dertten müzdaribiz desene..napcaz biz..birde ben ikiz bekliyorum..inşallah çok aşırı kilo almam..
kızlar ben bugün tam 6+0 haftalık hamileyim..tam bir hafta önce gittiğimde keseyi görmüştük dr bana 1 hafta 10 gün içinde yine gel demişti acaba bugün gitsem kap atışları duyulur mu?:18::18:
teşekkür ederim şimdiden..
Ben bekle derim:) 6+4 te gittik biz kalbini duymaya ama 2-3 saniye falan dinletti hiç iyi değilmiş o ışınlar bebek için, daha çok küçükler çünkü.
canım bence ultrosondan ultrosana fark ediyor benim arkadaşımın dr u 4 mm likken bile karından muayneyle görmüştü ben tam bir hafta önce gittiğimde 5+0 haftalıkmışım bebeğim ise yani kese ise 8mm miş ama dr inan onu bile zor gördü karından...endişe etme inan ellerinde bulunan teknolojiyle alakalı bir durum bence...
anım bende bugün gördüm benm ultrason sonucunda 11 mm yazıyor bende 10 gün sonra kalp atışı görmeye gidicez:))
ne olcak bu sabırsız halimiz bizim canım ya
ya ben bide dr umu değişicem onun içinde sabırsızlanıyorum biraz bu dr'um hiç açıklayıcı konuşmuyor elektrik meslesi sanırım sevemedimkontrole gideyim bir iki güne de çıksın aradan 1 hafta sora düşündüğüm dr a giderim...
senin nasıl geçiyor canım bir sıkıntım yoktur umarım:nazar:
Ben bekle derim:) 6+4 te gittik biz kalbini duymaya ama 2-3 saniye falan dinletti hiç iyi değilmiş o ışınlar bebek için, daha çok küçükler çünkü.
haklısın ya minicikler işte kalp atışını duysam sanki rahatlayacağım gibi ama bekliyim madem öyle
teşekkür ederim
Kızlar 5 haftalık hamileyim..
Sizce kese görmeye ne zaman gitmeliyim..sizler ne zaman gittiniz gördünüz?ve muayene alttan mı yapıldı?
yok canım çokkk şükür ...sadece kendi kuruntularım dışında....yok bu gün neden miğdem bulanmadı vs..vs..:26:bencede doktordan ne kadar elektirik aldığın önemli...çok şükür bizim doktorumuz aileden birisi gibi artık...bende acaba başka bir döktora ilk kez gidiyormuş gibi gitsem mi bi görsem bebişimi...kendi doktoruma söylemem...:)offffff şu ilk üç ay hayırlısıyla bi bitseydi.... :26:
canım git görülür büyük ihtimalle bende 4,5 haftalıkken göndüm keseyi....hayırlısııı.....tebrik ederim bu arada...
CNM benimde boy 1.60 kilo 68 ile hamile kaldım..20 kilo alsam 88 90 olucam 1.60 boy ile 90 kilo hayal bile edemiyorum( çok taktım bu kiloyu kafama yaa napcam ben..birde benim bebişler ikiz onlarda biraz daha fazla alınıyormuş sanırım..benim maksimum 10 kilo fln almam lazım (
canım aynıyız benimde boy 1,60 kilo 64 ile hamile kaldım bugün itibariyle 67,5 olmuşum bile bende hamile kalmadan önce hamilelikte 75 e kadar yolu var diyordum ama 75 e bişey kalmadı şurda yuvarlanıp gitcez valla :) ama kilo orantısıda önemli bence bu kadr kısa boya bu kadar kilom var ama kesinlikle baktığın zaman öle fazlalık bi yerim yok aman napalım bebişler için herşeye değer dicez artık doğumdan sonra vercez kiloları :)
arkadaşlar bu arada yarın sabah aile hekimine ordan da yeni doktorumuza gidicez Allah nasip ederse bizim için dua edin inş herşey yolundadır. 6+2 de vajinal ultrasyonla kalp atışımızı duymuştuk çok şükür ki bakalım yarın 8+0 oluyoruz karından bakıcak doktorumuz inş karından da duyarız vajinal ultrasyona artık girmek istemiyorum ee 8 hafta bitmiş oluyor artık duyulur heralde
canım benim aile hekimi yarın eylem nedeniyle kapalıymış, ben de aramasam öğrenemeyecektim. Sen de bir ara sor istersen yarın açık mı diye?