Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

merhaba kızlarrrrr :KK55: dün dra gittim hamileyim kalbini bile duydum şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

maşallah canım tebriklerr :)

Ben de 1 saat içinde kan sonucumu alacağım kızlar, 2 gün önce 145,74'tü bakalım bugün nasıl çıkacak...

Ben de 1 saat içinde kan sonucumu alacağım kızlar, 2 gün önce 145,74'tü bakalım bugün nasıl çıkacak...

teşekkrler canım benim.. inşallah iyi çıkar annesi.. ilk kan testn mi 145,74 dü.. Rabbim tez zamanda kalbinin atışlarını duymayı nasip etsin sana da :KK16:

Bende çarşamba günü yaptırdım 104,55 çıktı bu sabah yaptırdım az önce aldım sonucu 309,55 olmuş çok şükür:KK9:

2 gün önce 145,74 olan sonucum bugün 385,77 çıktı kızlar :) sanırım yolunda gidiyor her şey?

kimyasal gebelik şüphesi kalktı en azından kafamızdan doktorum beni aralığın yedisinde çağırdı büyük ihtimal Allah nasip ederse hem keseyi görüp hem kalp atışlarını duyabilirim daha öncede gitmicem sonra zaman hiç geçmiyo:44:

Öyle daha iyi aslında ben sabırsızlığımdan ne yapacağımı bilemiyorum.
:KK53:
bendede var canım her kafadan ayrı bir ses çıkıyor valla avrupa ülkelerinde her evde var ben öyle telkin ediyorum kendimi hem aşıları da tam..o da evlat asla düşünemem vermeyi:KK50::KK50::KK50:

Hiç takma kafana. Ben o konuda rahatım. Ben asla vazgeçemem yavrularımdan. Araştırdım epey, kumuna temas etmediğin sürece hiçbir risk yok. Rahat ol. Toksoplazma testi için doktorlarımıza soralım bakalım ne diyecek.

2 gün önce 145,74 olan sonucum bugün 385,77 çıktı kızlar :) sanırım yolunda gidiyor her şey?

Tebrik ederim gayet yolunda bebişin tosun gibi büyüyor:KK52:

canım meraklanma herşey yolunda gidiyordur ilk hafta bu iekilde ikiye katlamalı gidiyor sonra sende anlamazsın nasıl katladığını 33. günde yani adetin 3. günü yaptığımda 239,30 çıkmıştı 43 günde yani 10 gün sonrasında 14.989 çıktı gayet iyi değerlerin en yakın zamanda keseyide görürsün kalp atışlarınıda duyarsınız

gözün aydın canım .çok sevindim :)darısı başımıza inşallah .

teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah darısı hayırlısıyla tez zamanda sizlere olsun ..:KK16:

iyi gayet güzel herşey ylunda sabırla bekle ben çok meraktaydım noldu nolcak 2 hafta nası geçcke derken gttm keseyle beraber kalp atışlarını duydum darısı sana olsun inş arkadaşım..

Arkadaşlar yanağımda uçuk çıktı dün.Bugün doktora gittim.Uçuk kremi verdi.Kullanmak istemiyorum ama yayılmasından korkuyorum.Bünyem zayıf düşüyor. İş yerindeyim ama eve gidip duş alıp göz çevreme ve yanağıma sarımsak süreceğim.Sonrada geçmesi için dua edeceğim..Herkese sağlıklar diliyorum..:KK50:

Arkadaşlar yanağımda uçuk çıktı dün.Bugün doktora gittim.Uçuk kremi verdi.Kullanmak istemiyorum ama yayılmasından korkuyorum.Bünyem zayıf düşüyor. İş yerindeyim ama eve gidip duş alıp göz çevreme ve yanağıma sarımsak süreceğim.Sonrada geçmesi için dua edeceğim..Herkese sağlıklar diliyorum..:KK50:

ahh canım ya gecmiş olsun..benim de dişim kırıldı dolgum düştü bugün sorucam doktoruma dişçiye gitmemde sakınca var mı diye;?yoksa 9 ay zor olucak böyle

çok geçmiş olsun canım bence doktorunu ara ve sor uçuk kreminin adını söyle o sana söyler kullanmanda sakınca olup olmadığını aynı zamanda sarımsaklı uygulamayıda sor yani bence çünkü ben çok piypirikli biriyimdir herşeyde doktoru arayıp soruyorum o kadar ücret ödüyoruz bence hakkımız sormakta

canım uçuk kreminin adının yazabiliyormuyuz bilmiyorum ama kutusu yeşilli beyazlı olan bi uçuk kremi var ya onun gebelik kategorisi B, yani şimdiye kadar gebelerde kullanımının hiçbir yanetkisine rastlanmamış. Ben hastane eczacısıyım :nazar: ilacın adını merak edersen mesaj at:KK3: geçmiş olsun şimdiden..

ahh canım ya gecmiş olsun..benim de dişim kırıldı dolgum düştü bugün sorucam doktoruma dişçiye gitmemde sakınca var mı diye;?yoksa 9 ay zor olucak böyle

geçmiş olsun canım benimde dişlerimden sorunlarım var :KK43: napıcam bilmiyorum doktorada sormadım henüz idare etmeye çalışıyorum ya bakalım kalsiyum ihtiyacı bebeğin en çok hangi dönemlerde olur acaba anneden kalsiyum ihtiyacını giderirse dişler dökülür artık bizim önlem falan alabiliyormuyuz acaba

geçmiş olsun canım benimde dişlerimden sorunlarım var :KK43: napıcam bilmiyorum doktorada sormadım henüz idare etmeye çalışıyorum ya bakalım kalsiyum ihtiyacı bebeğin en çok hangi dönemlerde olur acaba anneden kalsiyum ihtiyacını giderirse dişler dökülür artık bizim önlem falan alabiliyormuyuz acaba

valla cnm önelm alamıyoruz tabiyki ama dökülmemeleri için kalsiyum agırlıklı beslenmemiz gerekiyormuş..peynir süt yogurt gibi

canım uçuk kreminin adının yazabiliyormuyuz bilmiyorum ama kutusu yeşilli beyazlı olan bi uçuk kremi var ya onun gebelik kategorisi B, yani şimdiye kadar gebelerde kullanımının hiçbir yanetkisine rastlanmamış. Ben hastane eczacısıyım :nazar: ilacın adını merak edersen mesaj at:KK3: geçmiş olsun şimdiden..

yaa bak denk geldi resmen .bende 2 gündür zoviraks diye bi ucuk kremi kullanıorum ,sizce nasıl ,kullanmıyım mı?:KK53::KK53::KK53:

Bende yaklaşık 3 sene denedim ama sonradan kendiliğinden hamile kaldım amin inşallah yavrularımızı kucağımıza alırız :KK49: aynı düşünceleri bende yaşıyorum inan :26:

aynen bende 2 buçuk senelik evliyim bir düşüğüm oldu bu da sanki düşecek gibi hep korkulardayım:KK43:

X