tebrik ederim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
teşekkür ederim Allahım hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
merhaba kızlarrrrr dün dra gittim hamileyim kalbini bile duydum şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
maşallah canım tebriklerr :)
Ben de 1 saat içinde kan sonucumu alacağım kızlar, 2 gün önce 145,74'tü bakalım bugün nasıl çıkacak...
maşallah canım tebriklerr :)
Ben de 1 saat içinde kan sonucumu alacağım kızlar, 2 gün önce 145,74'tü bakalım bugün nasıl çıkacak...
teşekkrler canım benim.. inşallah iyi çıkar annesi.. ilk kan testn mi 145,74 dü.. Rabbim tez zamanda kalbinin atışlarını duymayı nasip etsin sana da
22 kasımda 5,15 çıkmıştı, 27 kasım 145,74, bakalım bugün ne olacak :) amiin amiin
canım doğum tarihlerimiz aynı benimde görünmedi kese bizimkiler minicik daha heralde :))
merhaba kızlarrrrr dün dra gittim hamileyim kalbini bile duydum şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
kimyasal gebelik şüphesi kalktı en azından kafamızdan doktorum beni aralığın yedisinde çağırdı büyük ihtimal Allah nasip ederse hem keseyi görüp hem kalp atışlarını duyabilirim daha öncede gitmicem sonra zaman hiç geçmiyo:44:
bendede var canım her kafadan ayrı bir ses çıkıyor valla avrupa ülkelerinde her evde var ben öyle telkin ediyorum kendimi hem aşıları da tam..o da evlat asla düşünemem vermeyi
Hiç takma kafana. Ben o konuda rahatım. Ben asla vazgeçemem yavrularımdan. Araştırdım epey, kumuna temas etmediğin sürece hiçbir risk yok. Rahat ol. Toksoplazma testi için doktorlarımıza soralım bakalım ne diyecek.
2 gün önce 145,74 olan sonucum bugün 385,77 çıktı kızlar :) sanırım yolunda gidiyor her şey?
Tebrik ederim gayet yolunda bebişin tosun gibi büyüyor
2 gün önce 145,74 olan sonucum bugün 385,77 çıktı kızlar :) sanırım yolunda gidiyor her şey?
gözün aydın canım .çok sevindim :)darısı başımıza inşallah .
Arkadaşlar yanağımda uçuk çıktı dün.Bugün doktora gittim.Uçuk kremi verdi.Kullanmak istemiyorum ama yayılmasından korkuyorum.Bünyem zayıf düşüyor. İş yerindeyim ama eve gidip duş alıp göz çevreme ve yanağıma sarımsak süreceğim.Sonrada geçmesi için dua edeceğim..Herkese sağlıklar diliyorum..
Arkadaşlar yanağımda uçuk çıktı dün.Bugün doktora gittim.Uçuk kremi verdi.Kullanmak istemiyorum ama yayılmasından korkuyorum.Bünyem zayıf düşüyor. İş yerindeyim ama eve gidip duş alıp göz çevreme ve yanağıma sarımsak süreceğim.Sonrada geçmesi için dua edeceğim..Herkese sağlıklar diliyorum..
ahh canım ya gecmiş olsun..benim de dişim kırıldı dolgum düştü bugün sorucam doktoruma dişçiye gitmemde sakınca var mı diye;?yoksa 9 ay zor olucak böyle
geçmiş olsun canım benimde dişlerimden sorunlarım var napıcam bilmiyorum doktorada sormadım henüz idare etmeye çalışıyorum ya bakalım kalsiyum ihtiyacı bebeğin en çok hangi dönemlerde olur acaba anneden kalsiyum ihtiyacını giderirse dişler dökülür artık bizim önlem falan alabiliyormuyuz acaba
canım uçuk kreminin adının yazabiliyormuyuz bilmiyorum ama kutusu yeşilli beyazlı olan bi uçuk kremi var ya onun gebelik kategorisi B, yani şimdiye kadar gebelerde kullanımının hiçbir yanetkisine rastlanmamış. Ben hastane eczacısıyım ilacın adını merak edersen mesaj at geçmiş olsun şimdiden..
Bende yaklaşık 3 sene denedim ama sonradan kendiliğinden hamile kaldım amin inşallah yavrularımızı kucağımıza alırız aynı düşünceleri bende yaşıyorum inan :26: