Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Bu arada evet benimde gaza bagli mide bulantim var. Sabah bulantim falan yok. Sadece gazim midemden cikarken arkasindan bulanti oluyo(( ne zormus yaa( ama deger bebegime)

h.bulduk teşekkürler.sağlık merkezindeki dr 1500 bulması gerekiyor dedi kafam karıştı.sanırım 1500 olmadan ultrasonda görünmüyor

merhabalar herkese kızlar nasılsınız benim miğdem kötü durumda çok bulanıyor yemek yiyemiyorum artık
yoğurtu bile zorla yiyiyorum bugün nane tuz attım öyle yedim ancak kalp atışını duyan arkadaşlarımız varmış hayırlı olsun ben daha gidecem doktora kalp atışı için inş duyarız hayırlısıyla.

Bu arada evet benimde gaza bagli mide bulantim var. Sabah bulantim falan yok. Sadece gazim midemden cikarken arkasindan bulanti oluyo(( ne zormus yaa( ama deger bebegime)

gaz olayı bendede çok oluyorda karnım aşırı şişmişti ama bugünlerde biraz hafifledi eskisi gibi olmuyor eskiden gaz yüzünden sancımda çok oluyordu şimdi gaz yok bulantım başlıyor
ilk hamileliğimdede bulantıdan çok çekmiştim bebeğini kucağına alınca herşeye değiyor işte.

gaz için rezene çayı içebilirsin ama günde 1 tane canım beni rahatlatmıştı daha önceki gebeliğimdi şu an şükür bende olsada çıkarmakta sorun yaşamıyorummmancak benim de sindirim sistemim yavaşladı hafif kabızlık çekiyorum bana elma çok iyi geliyor tavsiye ederim rahat çıkıyorsun tuvalete benimde aşırı mide bulantım vardı ama 2 gündür iyi sayılırım eskisi kadar çok değil acıkıncada bulanıyor bir şey yesemde anlamadı gitti ama ağrılarım azaldı biraz daha iyiyim ve rahmimin genişlediğini gerildiğini hissediyorum bu da beni mutlu ediyor bebeşim büyüyor:))))))

hamileliğimi adetimden 3 gün önce öğrendim idrar testiyle beklenen ve istenen bi gebelikti şimdi pazartesiyi iple çekiyorum doktora gitmak için inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder :26:

selamkızlar gezerken bir uğrayayım dedim. bebek anne rahmine düştüğü andan itibaren tüm annelerde aynı korku.acaba kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı 2li test nasıl çıkacak üçlü nasıl çıkacak sağlıklı mı vs. vs. annelik duygusu çok güzelmiş gerçekten.ıhlamur çayı içebilirsini yada papatya çayı.bana doktorum söylemişti. adaçayı sarıkantaron çayı gibi çaylardan uzak durun.erken doğumu tetiklediği için düşük riskine neden olabilir.sakatat(işkembe,kokoreç,ciğer vs),nar,maydanoz,neskafe bunlardan uzak durun. çay fazla içmemeye çalışın kola içmeyin.burun tıkanıklığı için okyanus suyu alabilirsiniz.proteinn her öğün yiyebiliyorsanız yiyin.ama sütü özellikle içmeye çalışın günde 2 yumurta yeseniz süper olur.ama yiyemiyorsanızda üzülmeyin çünkü ilk haftalarda bebiş yediklerinizden beslenmiyor.sanırım depodan besleniyor.inşallah hepimiz kolay gebelikler ve sağlıklı bebişlere sahip oluruz. iyi akşamlar.

Benimde öyle oluyor işte kuru bulantı değil gazım varken bulanıyor başka zaman hafif hafif oluyor ama gaz varken çok kötü oluyorum.Gerçekten öyle canım bebişim iyi olsun yeter ki ben her sıkıntıya razıyım:))

canım o kabızlığı ben 1 haftadır çekiyorum kabızlığa en iyi gelen aç karnına kuru kayısı kesinlikle ve yeşil elma :)) ağrılar 2 gündür benimde azaldı ama %100 de geçmedi sanırım yerleşme işlemini tamamlıyolar:)))ya benim midem niye fazla bulanmıyo ki üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

hamileliğimi adetimden 3 gün önce öğrendim idrar testiyle beklenen ve istenen bi gebelikti şimdi pazartesiyi iple çekiyorum doktora gitmak için inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder :26:

tebrik ederim canım aramıza hoşgeldin allah sağlıklı hamişlik ve sağlıklı evlat nasip etsin.

ne kadar güzel açıklamışsın durumu tavsiyelerin bizler için önemli olacak teşekkür ederiz allah bizede 17.haftaları nasip etsin inş.gerçekten insan bir türlü rahatlayamıyo yaa anlamış oldum hep birşey olursa korkusu var

amin canım bende adetimden 5 gün önce öğrendim kan tahliliyle henüz doktora gitmedim sen neler hissediyosun bende pazartesi kesin öğrenicem doktordan inşallah o güzel haberlerle döneriz allahım her isteyene evlat nasip etsin inşallah...

kızlar ben gekdıımmm cumadan berı karnımda o kadar gaz varkı allahım bı turlu cıkmıyor ustunr bıde kabız olmusum yaa valla cok kotu durumdayım. yazdıklarınızı ookudumda yenı hamıle olanlar bu sıkıntıları yasıyormus benım de bat 25 kasım. acaba diyorum bende acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok güzel bir yazı belli kii bildiklerimizi paylaşmak istiyoruz. Allah gönlüne göre versin. hepsi birarada güzel bilgiler. ellerine sağlık :) tavsiyelere uyucam .

günaydııııın kızlar, yaa bende alerjik burun tıkanıklığı, hapşırık, burun akıntısı var.normalde günde 1 ilaçla çözmüştüm problemi ama şimdi ilaçta yok. bitkisel bir çözümü varmı acaba bunun...eee tabi birde sık sık tekrarlayan faranjit. mide bulantılarım ara ara oluyor, çok rahatsız etmiyor beni, iştahım müthiş maşallah 2 kilo aldım bile:26:

mrh. canım, benimde kasık ağrılarım sık oluyor, pantolonarımın belleri bile ağrı yapıyor, rahatsız ediyor bazen, şimdilik rahim genişlemesi deyip geçiyorum. hiçbirşey olmayacak allahın izniyle, sağlıkla büyüyecek bebişlerimiz. iştah konusunda sorma gitsin benim üstüme yoktur valla, acıkmasamda canım çekiyor yiyorum, bebişime yarasın diyorum yiyorum.....

merhaba arkadaşlar ben de iki gün önce öğrendim iki haftalık hamileymişim:) Ama aynı zamanda da insilün kullanmaya başladım zaten şeker hastasıdydım.tedaviyle hamile kaldım.darısı isyeyen herkeze hayırlısıyla inşallah.ama insilüne başlamak diyet yapmak çok zor bana dua edin lütfn

Belirtilerin neydi canm ? Hayrli olsunn insallah sag salim kucagina alirsiiiinnn

valla ne hissedeceğimi bilemiyorum daha heyecan telaş korku herşey var annemi daha iyi anladım minicik birşeyken bu kadar korkuyorsa insan birşey olacak mi diye doğmuş büyümüş halini düşünemiyorum Allahım herkesin evladını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…